Siistiä jälkeä nopeasti ja vaivattomasti

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Siistiä jälkeä nopeasti ja vaivattomasti

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Sarkolalaisen Ville Flyktmanin perheen vuosien 1979-1980 taitteessa valmistuneeseen omakotitaloon toteutettiin Taloturvan toimesta lämpöverkkoremontti. Remontin myötä uusittiin niin lämpöputkisto kuin patteritkin. Perhe muutti taloon 13 vuotta sitten. Lämpöputkistoa tai patteristoa ei oltu ennen heidän muuttoaan uusittu, vaan kaikki oli alkuperäistä ja talon rakennuksen yhteydessä asennettua. Putkisto kulki lattian alla piilossa.

– Vanha putkisto ja patterit toimivat, enkä ollut itse ajatellut remontointia aiemmin. Sitten sain pari tarjousta lämpöverkon remontointiin liittyen ja ajattelin, että josko putkiston uusisi kuitenkin, ettei tulisi vuotoja lattian alle. Ja jos nyt uusimistyön tekisi, niin ei sitä välttämättä tarvitsisi enää toiste tämän eliniän aikana tehdä, Ville muistelee.

Taloturva valikoitui työn toteuttajaksi sopivan ajankohdan sekä asiakkaan vaikutusmahdollisuuksien myötä. Ville sai itse olla vaikuttamassa muun muassa päivämääriin, hinnan muodostumiseen ja muihin tarjoukseen liittyviin asioihin.

Kaksi miestä, kolme päivää

Remontti itsessään kesti kolmisen päivää ja töissä oli kaksi miestä. Työn toteutus sujui Villen mukaan hyvin eikä vaikuttanut perheen elämään millään tavalla.

– En muista kertaakaan edes nähneeni työmiehiä. He tekivät päivät töitä, kun minä olin poissa kotoa omissa töissäni. Iltaisin vain näki, minne kaikkialle putkia olikaan päivän aikana ilmestynyt. Työn jäljet oli siivottu hyvin. Vesikään ei tainnut olla kertaakaan poikki silloin, kun olimme kotona. Mitään häiriötä ei siis aiheutunut, Ville kertoo.

“Taloturva teki siistiä jälkeä”

Putkisto vedettiin lattioiden alta kulkemaan pintavetona seinille ja katolle. Näin ei lattiapintojen alle pääse syntymään yllättäviä vuotoja ja niiden myötä mahdollista vesivahinkoa.

– Olemme olleet tyytyväisiä lopputulokseen. Taloturva teki siistiä jälkeä, eikä meitä haittaa lainkaan, vaikka putket ovat nyt näkyvillä. Vuotoja ei remontin jälkeen ole ollut. Lämmintäkin on riittänyt, ei ole tarvinnut palella. Kaikki meni siis oikein hyvin, Ville summaa.

Pienillä teoilla hyvää mieltä koko perheelle

Jossakin vaiheessa remonttia tuli puheeksi myös perheen lasten koulussa järjestämät arpajaiset, joiden tuloilla oli tarkoitus kerryttää luokkaretkikassaa. Arpajaisiin kaivattiin lisää palkintoja, ja Taloturva halusi kantaa kortensa kekoon antamalla muutamia erilaisia tuotteita, kuten kyniä, lippalakkeja ja muuta, arpajaispalkinnoksi.

– Saaduista arpajaispalkinnoista tuli hyvä mieli niin lapsille kuin meillekin. Vaikka kyseessä ei ollut kovinkaan iso asia, niin oli se kuitenkin meille tärkeä, Ville kertoo.

“Homma toimi niin kuin pitikin”

Kokonaisuudessaan Villelle jäi hyvä kuva Taloturvan toiminnasta, eikä hänellä ole mitään moitittavaa siihen liittyen.

– Homma toimi niin kuin pitikin. Voin suositella Taloturvaa – jos harkitsee lämpöverkon remontointia, kannattaa heiltä pyytää tarjous!

Lue blogissamme, milloin ja miksi patteriremontti kannattaa tehdä

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen, putkiremontteihin, LVI-asioihin sekö etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon? 

Varaa ilmainen viemärikuvaus tästä!

Taloturvan artikkelit