LVI

LVI-palvelut omakotitaloihin luotettavasti, edullisesti ja laadukkaasti Taloturvalta, joka on omakotitalojen putkiremonttien asiantuntija yli 7000 omakotitalon putkiremontin kokemuksella Suomessa ja Ruotsissa.

Onko putkistossa ongelmia? Vesivahinko? Haluatko vaihtaa lämpöpatterit uusiin? Taloturva on asiantunteva LVI-yritys, joka auttaa sinua varmasti!

Taloturva tarjoaa myös ilmaisia LVI-palveluita omakotitaloasujille kuten ilmaisen viemärikuvauksen ja maksuttoman putkiston kuntokartoituksen. 

Etsit sitten LVI-asiantuntijaa viemäriremonttiinkäyttövesiremonttiin, putkiston huoltoon tai lämpöpatterien vaihtoon omakotitaloosi Taloturva on varma valinta jonka asiakastyytyväisyys on tutkitusti 98% (Taloustutkimus Oy)

LVI

Taloturvalta omakotitalojen LVI-palvelut asiantuntevasti

LVI-lyhenteellä viitataan kodin lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikkaan, joiden suunnittelu on tarkkaa puuhaa. Hyvällä LVI-suunnittelulla kodista nimittäin saadaan mahdollisimman energiatehokas ja viihtyisä. Hyvä suunnittelu parantaa myös kodin käyttömukavuutta sekä vähentää sen negatiivisia vaikutuksia ympäristölle. Tästä syystä oman kodin LVI-asiantuntijaksi kannattaakin ehdottomasti valita pitkän kokemuksen omaava ammattilainen!

Suomalainen LVI-asiantuntija

Suomen sää vaatii kodeilta paljon, mikä on yksi merkittävä syy suosia suomalaista, suomalaiset olosuhteet tuntevaa LVI-asiantuntijaa. Taloturva on juuri tällainen vaihtoehto, onhan kyseessä suomalainen perheyritys, joka pyrkii tekemään suomalaisten asumisesta entistä turvallisempaa ja helpompaa. Taloturvan perustamisen taustalta löytyy oivallus siitä, että omakotitalojen putkiremontit ovat olleet aiemmin usein liian hankalia asukkaiden näkökulmasta katsottuna. Tämä onkin varmasti yksi syy siihen, että noin 100 suomalaisessa kotitaloudessa koetaan vesivahinko päivittäin. Taloturva on halunnut saada aikaan muutosta ja kouluttautunut alan asiantuntijaksi, jotta esimerkiksi kodin putkiremontin paras mahdollinen ajankohta olisi entistä helpompaa määrittää.

Taloturvan kaikki LVI-toimeksiannot ovat osaavien asentajien käsissä ja yrityksen asentajia voidaankin ihan syystä pitää Suomen parhaimpiin kuuluvina. Taloturva huolehtii myös siitä, että sen asentajat pääsevät jatkuvasti kouluttautumaan lisää, mikä auttaa varmistamaan heidän osaamisensa myös jatkossa. Taloturvalla on kokemusta tuhansista remonteista suomalaisissa kodeissa, joten voidaan syystäkin väittää, että yritys tuntee suomalaiset kodit. Myös asiakkaat ovat olleet ilmeisen tyytyväisiä Taloturvan tekemiin LVI-remontteihin, sillä 98 prosenttia yrityksen asiakkaista on ollut kyselyn mukaan tyytyväisiä Taloturvalta saamaansa palveluun.

Maksuttomat viemärikuvaukset kartoittavat putkiston kunnon

Taloturva tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ilmaiseen viemärikuvaukseen, joka kertoo nopeasti ja konkreettisesti missä kunnossa kodin putket ovat. Samalla voidaan luotettavasti arvioida, onko kodin putkiremontti tarpeen juuri nyt, vai voiko sen kanssa odotella vielä hetken turvallisin mielin. Lisäksi viemärikuvaus antaa asiantuntijoille tietoa siitä, mikä menetelmä on paras mahdollinen kyseisen viemäristön saneeraamiseen. Usein tässä vaiheessa aletaan pohtia viemäristön sukittamista, joka on kodin asukkaiden onneksi erittäin asukasystävällinen menetelmä, sillä kodin rakenteita ei tarvitse sukituksen vuoksi repiä auki ja asukkaat voivat asua kotona koko remontin ajan.

Viemärihuoltojen asiantuntija

Ellei viemäristön sukitusta aivan vielä tarvita, voidaan harkita viemärihuollon tarvetta. Viemärihuolto on erinomainen keino pidentää viemäristön elinkaarta ja ennaltaehkäistä viemäreihin liittyviä ongelmia. Taloturva hoitaa viemärihuollot kokonaisvaltaisella otteella. Viemärihuollon aikana vesiputkien sisäpinnoilta poistetaan putkia haurastuttavia aineita, mikä auttaa ehkäisemään putkiston tukkeutumista sekä muita viemäriputkiston yleisiä ongelmia. Taloturva huolehtii omakotitalojen viemärihuollosta ammattitaidolla alusta loppuun saakka. Ennen varsinaisia huoltotoimia asiakkaan koti suojataan huolellisesti, minkä jälkeen päästään varsinaisiin huoltotoimiin.

Taloturva käyttää viemärihuollossa erityisiä nylon-harjaksia. Harjakset ovat tehokkaita, mutta samalla hellävaraisia, eivätkä ne vahingoita vesiputkien pintaa. Taloturvan LVI-asiantuntija valitsee harjan koon aina huollettavan viemärin mukaan, jotta harja kattaa varmasti koko viemäriputken sisäisen pinta-alan. Huoltotyössä käytettävissä harjoissa on lisäksi taipuisa varsi, jonka ansiosta harja pystyy kulkemaan jopa tiukoissa mutkissa vesiputken sisällä. Jotta tulos olisi mahdollisimman hyvä, harjaus tehdään useita kertoja huollon aikana. Tarvittavien harjauskertojen määrä riippuu viemärin kunnosta.

Huollon valmistuttua viemäristö kuvataan, jotta voidaan varmistaa huoltotoimenpiteiden riittävyys. Samalla voidaan tarkastella aiempaa tarkemmin putkien kuntoa ja havaita mahdolliset putkiston piilevät vaaranpaikat, kuten pienikokoiset halkeamat sekä tiivistevauriot. Huolto sisältää myös hajulukkojen vaihtamisen sekä tarvittaessa lattiakaivojen uusimisen. Taloturva on myös lattiakaivojen osalta edelläkävijä, sillä se on kehittänyt muoviset, helposti puhdistettavat insert-lattiakaivot, jotka helpottavat jatkossa lattiakaivojen puhtaana pitämistä. Myös erilaisia piensaneerauksia on mahdollista tilata Taloturvalta viemärihuollon yhteyteen. Näin saadaan hoidettua kodissa monta asiaa yhdellä kertaa kuntoon! Lopuksi Taloturvan LVI-asiantuntija siistii vielä työn jäljet ja luovuttaa asiakkaalle viemärihuoltoraportin.

Viemärin sukitukset ammattitaidolla

Kun viemärihuolto ei enää ole riittävä toimenpide viemäristön huonon kunnon vuoksi, on aika harkita viemärin sukitusta. Sukituksen jälkeen putkiston käyttöikä pidentyy parhaimmillaan jopa 50 vuodella! Lisäksi sukittaminen on luotettava, kustannustehokas ja nykyaikainen tapa saneerata kodin viemäristö! Sukittamisen aikana vanhaan viemäriputkeen sujautetaan sisään muoviseoksesta valmistettu sukka. Tämän jälkeen sukka kovetetaan siten, että siitä tulee luja ja kestävä muoviputki. Vanhat putket saavat jäädä paikoilleen muoteiksi uusille itsekantaville putkille, eikä kodin rakenteita tarvitse tästä syystä repiä sukittamisen aikana lainkaan auki.

Moni omakotitalon omistaja pelkää putkiremonttia aivan turhaan ajatellessaan sitä vanhanaikaisten mielikuvien varassa. Ennen vanhaan putkiremontin aikana asukkaiden piti yleensä muuttaa pois kotoa remontin alta, mutta nykyisin tähän ei ole tarvetta, mikä varmasti madaltaa kynnystä putkiremontin aloittamiselle. Taloturvan ammattilaiset tekevät parhaansa, jotta kodin asukkaat voisivat viettää mahdollisimman tavallista arkea myös putkiremontin keskellä.

Jos et ole aivan varma kotisi putkiston tilanteesta, kannattaa varata Taloturvan maksuton viemärikuvaus mahdollisimman pian. Kuvauksen avulla voidaan konkreettisesti ja luotettavasti arvioida, tarvitseeko kotisi viemäristö akuutisti huoltoa vai ollaanko jo siinä vaiheessa, että viemäriputket on syytä sukittaa vesivahinkojen välttämiseksi.

Käyttövesiputkiremontit ammattitaidolla

Taloturva on myös omakotitalojen käyttövesiputkiremonttien ammattilainen. Parhaimmillaan se suorittaakin käyttövesiputkiremontit jopa kolmessa päivässä. Käyttövesiputkiremonttia kannattaa alkaa suunnitella viimeistään siinä vaiheessa, kun kodin metallisia käyttövesiputkia on käytetty yli 22 vuotta tai jos käyttövesiputket ovat rakenteiden sisällä piilossa. Hälytysmerkkejä ovat myös se, että veden väri tai maku on tavallisuudesta poikkeava tai että käyttövesiputkistossa esiintyy ajoittain epätasaista vedenpainetta. Helpoiten kodin käyttövesiputkiston kunto selviää Taloturvan maksuttomalla kuntokartoituksella, jonka aikana arvioidaan kodin käyttövesiputkien sekä vesikalusteiden kunto, suoritetaan putkiston riskianalyysi sekä käydään tulokset läpi yhdessä Taloturvan asiantuntijan kanssa.

Lämmitysputkiremonttien asiantuntija

Myös kodin lämmitysputkien uusimista kannattaa harkita ikääntyvässä kodissa. Erityisen ajankohtaista tämä on yli 25 vuotta vanhoissa kodeissa. Taloturva auttaa maksutta myös kodin lämpöverkon kunnon kartoittamisessa ja hoitaa tarvittaessa lämmitysputkien päivittämisen tämän päivän vaatimuksia vastaaviksi. Taloturva käyttää lämpöputkien uusimisessa kestäviä ja erittäin laadukkaita Uponor-komposiittiputkia. Putkissa on useita kerroksia, joiden ansiosta putket kestävät painetta sekä korroosiota ja ovat erityisen hygieeninen valinta.