Taloturval laadukas putkiremontti kotiisi vain 3 päivässä sukitusmenetelmällä Taloturvalla. Sinun ei tarvitse edes poistua talosta remontin aikana, sillä korjaamme putket nopeasti. Taloturvalla on erikoisosaamista omakotitalojen putkiremonteista sillä olemme suorittaneet niitä yli 7000 onnistunutta putkiremonttia Suomessa ja Ruotsissa.

Jos et ole varma tarvitseeko kotisi putkiremonttia, voit pyytää Taloturvalta maksuttoman viemärikuvauksen, jossa kuvaamme viemärikameralla putkistosi ja sen todellinen tila selviää ja voit välttyä vesivahingoilta sekä muilta huonokuntoisten viemärien aiheuttamilta ongelmilta. Varaa maksuton viemärikuvaus tästä niin selviää onko talossasi edessä putkiremontti vai elämä jatkuu normaalisti ilman stressiä.

Asiantuntevat Taloturvan ammattilaiset auttavat ja neuvovat sinua kaikissa putkiremonttiin liittyvissä asioissa. 

Voit ottaa yhteyttä ja kysyä rohkeasti lisää. Putkiremontti on ydinosaamistamme jo vuosien kokemuksella.

Putkiremontti

Putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa ja ammattitaidolla

Kodin putkista on tärkeää pitää asianmukaista huolta, sillä kuluneet putket aiheuttavat kodille vakavan vesivahinkoriskin ja sen asukkaille uhkaavan terveysriskin. Kun valitset Taloturvan hoitamaan kotisi putkiremontin, tiedät, että kotisi putket ovat ammattilaisen käsissä!

Mistä tiedät milloin on oikea aika tehdä putkiremontti?

Ellet ole aivan varma kotisi viemäristön kunnosta, kannattaa sinun varata Taloturvalta maksuton viemärikuvaus. Kuvaus on tarpeen etenkin, jos kotisi putket ovat yli 25 vuotta vanhoja, eikä viemärikuvausta ole tehty moneen vuoteen. Myös ajoittain huonosti vetävä viemäri tai lievä viemärin haju kotisi sisäilmassa ovat sellaisia merkkejä, jotka kertovat viemärikuvauksen ja mahdollisen putkiremontin tarpeesta. Taloturva on siis apunasi alusta lähtien jo siinä vaiheessa, kun vasta mietit, olisiko putkiremontti ajankohtainen juuri nyt vai voisiko sitä vielä siirtää hetkeksi tulevaisuuteen. Joissakin tilanteissa viemärihuolto voi olla riittävä toimenpide, eikä putkiremonttia ehkä tarvita ihan vielä. Tämä selviää parhaiten tilaamalla Taloturvalta maksuton viemärikuvaus.

Mitä Taloturvan maksuttoman viemärikuvauksen aikana tapahtuu?

Taloturvan maksuttoman viemärikuvauksen aikana on tarkoitus selvittää kotisi putkiston kunto sekä arvioida, onko putkiremontti kodissasi ajankohtainen. Joissakin tapauksissa pelkkä putkiston huolto voi riittää, mutta jos putkisto on jo sen verran kulunut altistuttuaan päivittäisessä käytössä monenlaisille syövyttäville aineille, että putkiremontti on ajankohtainen, auttaa Taloturva sinua myös putkiremontin suorittamisessa.

Viemärikuvauksen aikana putkistoon viedään erikoiskamera, jolla putket kuvataan. Taloturvan asiantuntija arvioi kuvien perusteella, vaatiiko viemäristö putkiremontin tai -huollon. Kuvauksen tulokset käydään läpi yhdessä Taloturvan asiantuntijan ja asiakkaan kanssa, jolloin asiakas saa konkreettisen kuvan oman kotinsa putkiston tilanteesta. Tilanteen vaatiessa Taloturva tekee asiakkaalle tarjouksen vaadittavasta viemärihuollosta tai putkiremontista.

Miksi putkiremontti on tärkeää tehdä ajoissa?

Kotisi viemäristö altistuu päivittäin hyvin monenlaisille syövyttäville aineille, minkä vuoksi sen putket alkavat vuosien kuluessa rapistua, lasittua, halkeilla tai reikiintyä, mikä puolestaan saattaa aiheuttaa kodissasi vesivahinkoriskin. Vesivahinko on aina vakavasti otettava asia, joka on parempi ennaltaehkäistä kuin korjata vesivahingon aiheuttamia vahinkoja. Vesivahinkoriskin lisäksi vanhat viemäriputket voivat aiheuttaa myös vakavan terveysriskin. Tämä johtuu siitä, että putkistossa kulkee erilaisia kaasuja, jotka voivat ajan kuluessa tehdä putken yläosaan reikiä. Näiden reikien kautta putkesta voi vuotaa kodin hengitysilmaan terveydelle haitallisia kaasuja. Tästä syystä on erittäin tärkeää tarkkailla kodin viemäristön kuntoa ja tehdä putkiremontti ajoissa.

Joskus viemärihuolto riittää

Vaikka kodin putkistossa esiintyisikin pieniä huolenaiheita, ei putkiremontti aina ole akuutisti tarpeen, vaan viemärihuolto voi vielä riittää vakauttamaan kodin putkiston tilanne ja auttaa siirtämään putkiremontti hieman myöhäisemmäksi. Viemäri saattaa esimerkiksi vetää silloin tällöin huonosti tai se saattaa aiheuttaa kotona hajuhaittoja, mikä herättää huolta. Tällöin on tärkeää lähteä selvittelemään putkiston tilannetta ja tilata Taloturvalta maksuton viemärikuvaus. Jos kuvauksessa ilmenee mitään hälyttävää, hoitaa Taloturva myös viemärihuollon ammattitaidolla!

Aivan aluksi Taloturvan asiantuntija selvittää kotisi putkiston kunnon ja arvioi sen kestävyyttä. Putkiston puhdistaminen on mahdollista suorittaa ainoastaan siinä tapauksessa, että putket ovat riittävän hyvässä kunnossa. Jos viemäristö on jo liian huonokuntoinen viemärihuoltoa silmällä pitäen, on aika suorittaa huollon sijaan putkiremontti. Ennen huollon aloittamista Taloturvan asiantuntija suojaa kotisi ja purkaa tarvittaessa joitakin vesikalusteita. Viemärin käsitteleminen saattaa olla sotkuista työtä, minkä vuoksi kodin suojaaminen on tärkeää. Suojaustoimien jälkeen valitaan viemärin putkiston puhdistukseen sopiva menetelmä ja väline. Työssä voidaan käyttää apuna esimerkiksi erilaisia harjoja tai painehuuhtelua.

Varsinaisen puhdistuksen jälkeen uusitaan pesualtaissa olevat hajulukot, jotta ne eivät aiheuttaisi vuotoja. Tämän jälkeen puhdistetaan lattiakaivot ja vaihdetaan ne tarvittaessa uusiin. Taloturvalla on käytössään oma innovatiivinen lattiakaivomalli, jonka etuna on helppo puhdistettavuus. Lattiakaivojen puhdistamisen jälkeen asennetaan puretut ja mahdollisesti uusitut kalusteet paikoilleen. Viemäristön huoltaminen onkin oivallinen tilaisuus uusia samalla erilaisia kalusteita, esimerkiksi hanoja. Uudet hanat tuovat kotiin modernia ilmettä, jolloin viemärihuolto näkyy myös ulospäin.

Viemärihuollon jälkeen putkisto vielä kuvataan ja asiakkaalle luovutetaan videoraportti. Tämä auttaa varmistamaan sen, että tehdyt huoltotoimenpiteet ovat olleet riittäviä ja että putkistossa mahdollisesti piilevät vaaranpaikat löydetään puhdistetun viemäristön kuvauksen yhteydessä. Aiemmin osa vaaranpaikoista, kuten pienistä halkeamista, on nimittäin saattanut jäädä lian alle piiloon. Videoraportti luovutetaan asiakkaalle muistitikulla.

Lopuksi Taloturvan asiantuntija käy vielä asiakkaan kanssa yhdessä läpi viemäristön puhdistuksen tulokset sekä allekirjoittaa huollon luovutuspöytäkirjan. Tässä vaiheessa asiakas saa tietää, kuinka putkiston huolto sujui ja löytyikö kodin putkistosta jotakin huomioitavaa. Tämä auttaa asiakasta arvioimaan, milloin seuraava viemärihuolto tai putkiremontti on mahdollisesti tarpeen.

Moderni putkiremontti sukittamalla

Kaikissa tilanteissa viemärihuolto ei enää riitä, vaan on aika suorittaa putkiremontti. Moni omakotitaloasuja pelkää, että putkiremontti on asiakkaan kannalta hankala. Tästä syystä hän saattaa jopa pyrkiä siirtämään putkiremonttia hamaan tulevaisuuteen. Näin ei kuitenkaan kannata tehdä, sillä vanhenevan talon vanheneva putkisto on turvallisuusriski, jolta ammattimaisesti ja ajoissa suoritettu putkiremontti voi kodin asukkaat pelastaa. Moderni putkiremontti sukittamalla ei sitä paitsi edes ole kodin asukkaiden kannalta kovinkaan kummoinen juttu.

Mielikuva siitä, että putkiremontti olisi kodin asukkaille erityisen raskas, juontaa varmasti juurensa vuosien takaiseen tilanteeseen. Ennen vanhaan putkiremontti nimittäin tarkoitti yleensä sitä, että kodin rakenteita piti repiä remontin aikana auki, eivätkä kodin asukkaat voineet asua kotona sinä aikana, kun putkiremontti oli kesken. Nykyään tilanne on onneksi toinen, sillä nykyaikaisella putkien sukittamisella kodin putkiremontti voidaan tehdä ilman, että kodin rakenteita revitään ollenkaan auki. Asukkaiden kannalta tämä tarkoittaa, sitä ettei heidän tarvitse etsiä yöpymispaikkaa putkiremontin ajaksi hotellista tai tuttavien sohvalta, vaan he voivat asua kotona koko putkiremontin ajan. Taloturvan ammattilaiset ovat saaneet vuolaita kehuja siitä, kuinka hyvin he osaavat huomioida asiakkaidensa yksityisyyden putkiremontin aikana ja tekevät parhaansa, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman miellyttävää koko putkiremontin ajan.

Putkiremontti ilman kodin rakenteiden avaamista saattaa tuntua uskomattomalta, mutta on tästä huolimatta täyttä totta! Nykyisin putkiremontti nimittäin pystytään tekemään erityisellä sukalla, joka sujautetaan vanhan putken sisään. Tämä erityinen sukka on valmistettu muoviseoksesta ja kun se on asetettu paikoilleen, se voidaan kovettaa siten, että sukasta tulee luja sekä kestävä muoviputki. Kodin vanhat putket voidaan siis jättää täysin paikoilleen ja niistä tulee eräänlaisia muotteja uusille putkille.

Putkien sukitus kannattaa monestakin syystä. Sen lisäksi että sukitus on erityisen asukasystävällinen ja moderni tapa hoitaa kodin putkiremontti, se on myös erittäin luotettava saneerausmenetelmä. Lisäksi tällainen putkiremontti on kustannustehokas ja nopea keino pidentää kodin viemäristön käyttöikää jopa 50 vuodella.

Miksi kannattaa valita Taloturva suorittamaan putkiremontti?

Putkiremontti kannattaa jättää Taloturvan käsiin monestakin syystä. Ensinnäkin Taloturva hoitaa putkiremontin alusta loppuun saakka tarjoten maksuttomia viemärikuvauksia, joiden avulla saadaan helposti ja nopeasti selvitettyä kodin putkiston tilanne, ja hoitaa tämän jälkeen tarvittaessa putkiston huollon tai remontin. Taloturvan kunnia-asiana on, ettei se tingi lopputuloksesta, minkä takaamiseksi Taloturvalla työskentele vain osaavia asentajia. Taloturva on itse asiassa tunnettu siitä, ettei yrityksestä ole helppoa saada työpaikkaa. Yritykseen nimittäin valitaan vain Suomen parhaita asentajia, mikä takaa putkiremontin laadun alusta loppuun saakka.

Osaavien asentajien palkkaamisen lisäksi Taloturva huolehtii myös siitä, että sen asentajilla on mahdollisuus osallistua säännöllisesti koulutuksiin, joiden avulla varmistetaan asentajien osaaminen jatkossakin. Tyytyväisten asiakkaiden huomattavan suuri määrä kertoo siitä, että Taloturva on onnistunut tinkimättömässä laadun tavoittelemisessa erityisen hyvin. Puolueeton Taloustutkimus on tehnyt Taloturvan asiakkaille tyytyväisyyskyselyn ja sen perusteella 98 prosenttia Taloturvan asiakkaista on ollut tyytyväisiä Taloturvalta saamiinsa palveluihin.

Saatat myös miettiä, kuinka paljon kotisi putkiremontti tulee maksamaan. Taloturva tarjoaa näitä ajatuksia silmällä pitäen sivustollaan näppärän hintalaskurin, joka auttaa sinua arvioimaan putkiremonttisi budjettia. Alkuun pääset täysin maksutta, sillä Taloturva tarjoaa asiantuntevan viemärikuvauksen täysin ilmaiseksi kotisi viemäristön kunnon selvittämiseksi. Viemärikuvaus kannattaakin tilata matalalla kynnyksellä, jos kotisi viemäristön kunto epäilyttää vähänkään!

Nykyisessä maailmantilanteessa on erityisen tärkeää suosia suomalaisia tuotteita ja palveluita. Tästäkin syystä kannattaa valita Taloturva hoitamaan kodin putkiremontti, sillä Taloturva on suomalainen perheyritys. Lisäksi se on yritys, jossa tunnetaan suomalaisten omakotitalot ja olosuhteet, ja jossa on kokemusta tuhansista remonteista suomalaissa kodeissa. Tällainen kokemus auttaa Taloturvaa onnistumaan myös sinun kodissasi, kun kotonasi on aika tehdä putkiremontti!

putkimies tekemässä putkiremontti omakotitaloon.
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.