Putkimies

Etsitkö laadukasta putkimiestä omakotitaloasi varten? Taloturvan putkimies hoitaa vaativatkin omakotitalojen LVI-ongelmat sujuvasti sekä pitkällä kokemuksella ja varmasti aina edullisesti.

Taloturvan putkimiehet palveluksessasi 24/7

Taloturva on putkiremonttien edelläkävijä, joka hoitaa monenlaiset putkiremontit niin yksityistalouksissa kuin taloyhtiöissäkin nopeasti ja ammattitaidolla. Nopeus on yksi Taloturvan ehdottomista valttikorteista, sillä putkiremontti voi valmistua Taloturvan tekemänä jopa jo kolmen päivän aikana. Vaikka tahti onkin erittäin nopea, ei laadusta kuitenkaan tingitä, eikä putkiremontin aikana rikota esimerkiksi viemäristön rakenteita.

Yksi hyvä syy valita Taloturvan putkimies hoitamaan kodin putkiremontti, on mahdollisuus asua kotona koko putkiremontin ajan. Monessa putkiremonttia tarvitsevassa taloudessa on nimittäin jouduttu suuren haasteen eteen, kun remontin ajaksi onkin muutettava evakkoon tutusta ja turvallisesta kodista. Tämä tietysti lisää putkiremontin kustannuksia, puhumattakaan sen aiheuttamasta stressistä.

Taloturvan periaatteena on, että putkiremonttien lopputuloksesta ei tingitä, olipa remontin aikataulu kuinka tiukka tahansa. Jotta tämä olisi mahdollista, tulee työntekijöiden olla alansa osaavia huippuasentajia. Taloturvalla tämä toteutuu, sillä yritys palkkaa Suomen parhaita asentajia ja pitää huolta heidän jatkuvasta kehittymisestään ja osaamisensa ylläpidosta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Taloturva järjestää työntekijöilleen jatkuvasti erilaisia koulutuksia ja pyrkii säännöllisesti varmistamaan, että heidän osaamisensa on jatkossakin huippuluokkaa.

Taloturvalle on ehtinyt kertyä kokemusta tuhansista putkiremonteista, joten tässä yrityksessä todella tunnetaan suomalaisten omakotitalot. Omakotitalojen lisäksi putkiremontteja tehdään toki myös suuremmissa taloyhtiöissä. Lukemattomien putkistojen kokemus on kartuttanut tietoa siitä, kuinka on mahdollista saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia, olipa kyse sitten omakotitalon tai taloyhtiön putkiremontista. Tutkimusten mukaan 98 prosenttia Taloturvan asiakkkaista on tyytyväisiä yrityksen tekemiin asennuksiin, mikä kertoo yrityksen timantin kovasta osaamisesta!

Säästä rahaa tilaamalla Taloturvan putkimies ajoissa

Ammattitaidolla tehty putkiremontti on hyvä sijoituskohde, sillä se maksaa ajan kanssa yleensä itse itsensä takaisin. Putkiston sukitus on erityisen kustannustehokas tapa pidentää kodin viemäristön käyttöikää ja sukitus onkin yksi Taloturvan suosituimmista palveluista. Vanhan putkiston sukittaminen voi säästää kodin ikävältä vesivahingolta ja lisätä kodin asumismukavuutta. Samalla se lisää asumisen turvallisuutta.

Taloturvan ammattitaitoinen putkimies aloittaa kotisi putkiston kunnon kartoittamisen kuvaamalla kotisi viemäristön tähän tarkoitukseen suunnitellulla viemärikameralla. Säästät tässäkin kohtaa rahaa valitessasi Taloturvan asiantuntijan suorittamaan kotisi putkistojen kuvaamisen, sillä Taloturvan viemärikuvaus on asiakkaalle täysin maksuton. Viemärikuvausten tehokas aikataulutus mahdollistaa sen, että Taloturva pystyy tarjoamaan asiakkailleen maksuttomia viemärikuvauksia. Tämä on asiakkaalle tärkeä etu ja tuo hänelle runsaasti lisäarvoa, sillä kuvauksen avulla asiakkaillamme on mahdollisuus saada ammattimainen käsitys kotinsa putkiston nykytilasta.

Aina kodin putkisto ei edes tarvitse suurta remonttia, vaan pelkkä putkiston huolto saattaa riittää. Taloturvan viemärikuvaus sisältää jopa mahdollisuuden käydä sen tulokset läpi yhdessä Taloturvan ammattilaisen kanssa. Tarvittaessa viemärikuvauksen suorittanut asiantuntija tekee myös tarjouksen kotisi viemärihuollosta tai -remontista. Näin asiakas saa maksuttomasta viemärikuvauksesta mahdollisimman suuren hyödyn!

Vanhat putkistot aiheuttavat suuren vesivahinkoriskin ja valitettavasti Suomessa tapahtuu lukuisia ikäviä vesivahinkoja, joiden taloudelliset kustannukset voivat nousta erittäin korkeiksi. Jos kodin viemäri on saavuttanut yli 22 vuoden iän, on vesivahingon riski kohonnut ja jos viemärille on ehtinyt kertyä ikää jo yli 39 vuotta, kohoaa vesivahingon riski suureksi. Käyttövesiputkiston osalta kohonneen riskin aiheuttaa käyttövesiputkiston yli 22 vuoden ikä ja suuren riskin yli 34 vuoden ikä. Lämpöverkon osalta vastaavat luvut ovat yli 23 vuotta ja yli 42 vuotta. Vanhassa talossa ei kannatakaan odottaa liian kauaa, sillä putkiremontin tarpeen arvioinnin pitkittäminen ja remontin tai huollon aloittamisen viivästyminen voi johtaa ikäviin seurauksiin.

Taloturvan putkimies-palvelut taloyhtiöille

Omakotitalojen lisäksi Taloturva huolehtii mielellään myös taloyhtiöiden putkistoista. Taloyhtiöiden viemäriremonteissa suositaan sujuvaa ja luotettavaa viemäreiden sukitusmenetelmää. Sukittaminen on erityisen kustannustehokas ratkaisu, joka ei riko rakenteita. Kustannustehokkuuden lisäksi sukittaminen on erityisen moderni tapa uusia taloyhtiön viemäri.

Sukituksessa putkimies ujuttaa vanhan putken sisälle niin sanotun muoviseoksesta valmistetun sukan. Kun sukka on paikoillaan putken sisällä, se kovetetaan siten, että siitä tulee luja ja kestävä muovinen putki. Taloyhtiön viemäristön vanhoja putkia ei tarvitse suinkaan poistaa, vaan ne jäävät paikoilleen muodostaen ikään kuin muotin uudelle putkelle.

Jos taloyhtiön putkiston tilanne huolettaa, kannattaa taloyhtiöön tilata Taloturvan putkimies tekemään taloyhtiön putkiston kartoitus. Kartoituskäynnin avulla voidaan kartoittaa kattavasti ja ammattitaidolla, mikä taloyhtiön putkiston todellinen ja reaaliaikainen tilanne on ja millaisia toimenpiteitä putkisto mahdollisesti lähitulevaisuudessa vaatii.

Etenkin suurissa ja iäkkäissä taloyhtiöissä kannattaa putkiston kuntokartoituksen kanssa olla ajoissa liikkeellä, sillä taloyhtiön kartuttaessa ikää, kasvaa myös putkiston vesivahinkojen riski merkittävästi. Suuressa taloyhtiössä vesivahinko aiheuttaa yleensä harmia useille perheille, minkä lisäksi vesivahingon taloudelliset kustannukset voivat nousta merkittävän suuriksi. Tällaisen ikävän tilanteen ennaltaehkäisemiseksi kannattaa tilata Taloturvan putkimies kartoittamaan taloyhtiön putkiston tilanne ennen kuin putkisto aiheuttaa ikäviä yllätyksiä. Näin putkiston mahdollisiin ongelmakohtiin voidaan löytää paras mahdollinen ratkaisu ennen kuin ongelmakohdat ehtivät aiheuttaa taloyhtiössä vesivahingon. Näin taloyhtiön putkiremontti tai -huolto voidaan ajoittaa optimaalisesti.

Taloyhtiön viemäri on mahdollista kuvata erikoiskameralla, jolloin nähdään myös viemärin sisäpinnat. Tämän tiedon valossa Taloturvan ammattilainen pystyy arvioimaan, missä kunnossa taloyhtiön putkisto todellisuudessa on. Tarvittaessa Taloturvan asiantuntija voi tehdä viemärikuvauksen jälkeen tarjouksen taloyhtiön viemäreiden huollosta tai remontista ja asiakas saa mahdollisuuden käydä viemärikuvauksen tulokset läpi yhdessä Taloturvan ammattilaisen kanssa. Näin taloyhtiön edustajien ei tarvitse tehdä päätöksiä taloyhtiön putkiremontista tai -huollosta mutu-tuntumalla, vaan päätökset perustuvat ajantasaiseen Taloturvan asiantuntijan esittelemään tietoon, joka on saatu juuri tehdyn viemärikuvauksen kautta. Taloturvan tarjoamien taloyhtiöremonttien ja taloyhtiöiden viemäreiden sukittamisen asiantuntijana toimii Pekka Nikki, jolta voi kysyä lisätietoa taloyhtiön viemäriremontteihin liittyen sekä tilata maksuton kartoituskäynti taloyhtiöön.

Yksi Taloturvan hienoimmista ominaisuuksista on se, että yrityksen ammattilaiset osaavat hoitaa putkiremontit niin, että niistä aiheutuu taloyhtiön asukkaille mahdollisimman vähän vaivaa. Remontit hoidetaan nopeasti ammattitaidosta ja laadusta tinkimättä, eikä taloyhtiön asukkaiden tarvi muuttaa pois kodeistaan remontin ajaksi. Tämä on varmasti asukkaille suuri helpotus!

Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.