Putkiliike

Taloturva on putkiremonttien rautainen ammattilainen. Jos siis harkitset putkiremonttia, kannattaa tilata Taloturvan kartoituskäynti ja pyytää tarjous oman kodin putkiremontista. Näin on helppo selvittää, millaisen putkiremontin juuri sinun kotisi tarvitsee ja kuinka paljon tällainen remontti tulisi maksamaan.

Taloturvan tekemä kartoituskäynti ja viemärikuvaus on asiakkaalle maksuton, joten kannattaa lähteä kartoittamaan oman kodin tilannetta ajoissa, ennen kuin suurempia vesivahinkoja ehtii syntyä. Vesivahinkoja tapahtuu Suomessa päivittäin, jopa noin 100 vahinkoa päivässä! Suuri osa näistä vahingoista olisi täysin vältettävissä, jos kodin putkiston tilanne olisi kartoitettu ajoissa ja sen ongelmakohtiin olisi puututtu saman tien.

Esimerkiksi iäkkäät kupariputket ovat monessa talossa kuin tikittävä aikapommi, joka voi saada aikaan laajan vesivahingon. Jos tiedät, että kodissasi on käytetty kupariputkia ja jos putkien tilanne huolettaa sinua, kannattaa tilata Taloturvan kuntokartoitus erityisen matalalla kynnyksellä.

Taloturva on erikoistunut määrittämään, milloin on paras ajankohta suorittaa kodin putkiremontti ja mitä menetelmää remontissa kannattaa käyttää. Samalla hahmottuvat muut remonttiin liittyvät yksityiskohdat. Kun tilanne on kartoitettu, pyrkii Taloturva tarjoamaan kartoituksen kautta kerätyn tiedon asiakkaalle mahdollisimman helposti ymmärrettävällä tavalla. Näin asiakkaan on helppo tehdä hyviä päätöksiä saamansa tiedon valossa.

Itse putkiremontit Taloturva hoitaa aina rautaisella ammattitaidolla laadusta tinkimättä, minkä ansiosta ajoissa suoritetut putkiremontit voivat estää laajoja vesivahinkoja ja tehdä asumisesta turvallista ja laadukasta. Ammattitaidolla tehty putkiremontti maksaa yleensä itse itsensä takaisin, joten tämä sijoitus kannattaa sekä oman asumismukavuutesi ja -turvallisuutesi että kotisi arvon kannalta!

Taloturvan työntekijät ovat erityisen osaavia asentajia, minkä lisäksi Taloturva huolehtii myös siitä, että yrityksen työntekijöillä on mahdollisuus saada säännöllisesti lisäkoulutusta ja että heidän osaamisensa pysyy jatkossakin alan kovimpia laatukriteereitä vastaavana. Taloturvalla on kokemusta tuhansista remonteista, joten voi sanoa, että yrityksessä tunnetaan suomalaiset omakotitalot ja niiden viemäristöt. Tästä syystä asiakas voikin luottaa siihen, että Taloturvan ammattilaiset tietävät kyllä, kuinka heidän kotinsa viemäristö kannattaa hoitaa kuntoon, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Taloturva on onnistunut työssään ilmeisen hyvin, sillä 98 prosenttia sen asiakkaista kertoi puolueettoman Taloustutkimuksen tekemässä kyselyssä olevansa tyytyväisiä Taloturvan tekemiin asennuksiin.

Taloturvan monipuoliset putkiliike-palvelut

Taloturva tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia putkiremontteja laajoista viemäriremonteista viemärihuoltoon ja käyttövesiremontteihin. Ellet ole varma, millaisia putkiliike-palveluita kotisi tarvitsee tai onko esimerkiksi putkiremontti kodissasi tarpeen, kannattaa tilata Taloturvalta maksuton kartoituskäynti ja lähteä selvittelemään oman kodin mahdollinen putkiremontti tai -huoltotarve ennen kuin putkisto aiheuttaa suurempia ikäviä yllätyksiä. Taloturvan avulla putkiremontti saadaan yleensä hoidettua nopeasti ja tehokkaasti, jopa 3-5 päivän aikana ja kotona on mahdollista asua myös putkiremontin aikana.

Taloturvan putkiston sukittamis-palvelut

Sukittaminen on yksi suosittu tapa suorittaa laadukas viemäriremontti ja Taloturva onkin erikoistunut edistyksellisiin sukitus-menetelmiin. Kun omakotitalon viemäri sukitetaan ammattitaidolla, voidaan pidentää kodin viemäristön käyttöikää jopa 50 vuodella eli sijoittaminen viemärin sukittamiseen on järkevä sijoitus.

Viemärin sukittaminen on tällä hetkellä modernein ja kustannustehokkain tapa hoitaa kodin viemärisaneeraus. Sukituksen aikana vanhaan viemäriputkeen ujutetaan muoviseoksesta valmistettu sukka, minkä jälkeen sukka kovetetaan. Kovettamisen jälkeen sukasta tulee luja ja kestävä muoviputki. Viemäristön vanhat putket jäävät siis paikoilleen ja toimivat uuden entistä ehomman putken eräänlaisena muottina.

Taloturvan viemärikuvaus ja kuntokartoitus-palvelut

Kun haluat selvittää oman omakotitalosi viemärin tilanteen, kannattaa tilata Taloturvalta maksuton viemärikuvaus. Näin kodin viemärin sukittaminen on mahdollista ajoittaa mahdollisimman optimaalisesti ennen kuin putkisto aiheuttaa kodissa suuren vesivahingon ja runsaasti huolta ja vaivaa. Viemärikuvauksen avulla saadaan selville kotisi putkien todellinen kunto ja sen perusteella voidaan arvioida, millaisiin toimenpiteisiin on tarpeen ryhtyä, ja millä aikataululla.

Viemäriin joutuu monenlaisia syövyttäviä aineita päivittäin, minkä vuoksi putkisto alkaa vuosien kuluessa kulua. Riippuu hieman putkien materiaalista, mitä putkille tässä vaiheessa tapahtuu, mutta ne voivat alkaa halkeilla, niihin voi tulla reikiä, ne voivat alkaa rapistua tai ne voivat jopa lasittua. Tilanne johtaa siihen, että kodissa on vakava vesivahinkoriski. Vesivahinkoriskin lisäksi kodin asukkaille aiheutuu myös terveysriski, sillä putkistossa liikkuvat kaasut saattavat aiheuttaa putken yläosassa reikiä, minkä vuoksi putkesta voi päästä vuotamaan kodin hengitysilmaan kaasuja.

Viemärikuvauksessa Taloturvan edustaja vie viemäriin erityisen viemärikameran, jonka avulla on mahdollista kuvata viemäriä sisältäpäin ja nähdä putkien sisäpinta. Näin on mahdollista arvioida missä kunnossa kodin putkisto todellisuudessa on. Kuvauksen päätteeksi Taloturvan asiantuntija arvioi, onko kotisi putkisto remontin tai huollon tarpeessa ja milloin mahdollinen putkiremontti tai -huolto olisi paras suorittaa. Tässä vaiheessa asiakkaalla on mahdollisuus käydä viemärikuvauksen tulokset läpi yhdessä Taloturvan edustajan kanssa.

Viemärikuvaus kannattaa tilata ehdottomasti, jos kotisi viemäri tuntuu välillä vetävän huonosti tai jos viemäriä ei ole kuvattu moneen vuoteen. Viemärikuvaus kannattaa tilata myös, jos kotisi putkisto on jo iäkäs. Etenkin yli 25 vuotta vanhat putkistot kannattaa ehdottomasti kuvauttaa ja tarkistaa putkiston todellinen kunto. Jos talon sisäilma alkaa haista edes lievästi viemärille, on tämä myös yksi varoitusmerkki, joka kertoo siitä, että on aika kuvauttaa kodin putkisto.

Erityisen tärkeää on kartoittaa kodin käyttövesiputkisto ja arvioida käyttövesiputkien sekä vesikalusteiden kunto. Samalla on mahdollista laatia putkiston riskianalyysi ja käydä kartoituksen tulokset läpi yhdessä Taloturvan ammattilaisen kanssa. Käyttövesiputket kannattaa kartoittaa, jos ne ovat iäkkäät tai rakenteiden sisällä piilossa, tai jos putkista tuleva vesi maistuu poikkeavalta tai sen väri on outo. Käyttövesiputkiston kuntokartoitus kannattaa tehdä myös silloin, jos vedenpaine on ajoittain epätasaista. Kun kodin käyttövesiputkiston mahdolliset ongelmat hoidetaan ajoissa kuntoon ammattilaisten toimesta, voidaan säästyä monelta ikävältä yllätykseltä ja turhalta rahan menolta!