This is how you can see the great working atmosphere at HVAC Security

Articles on housing, plumbing repairs, energy, renovation and single-family homes, produced by Hausoturva.

This is how you can see the great working atmosphere at HVAC Security

Articles on housing, plumbing repairs, energy, renovation and single-family homes, produced by Hausoturva.

LVIturva on tunnettu erinomaisesta työilmapiiristään ja tämä on näkynyt mm. huippusijoituksissa Great Place to Work -tutkimuksissa. Mutta miten hyvä henki näkyy arjessa? Keräsimme työntekijöiden kokemuksia selvittääksemme tämän.

LVIturvan tuore markkinointipäällikkö Aleksanteri Rongonen aisti vahvan me-hengen heti, kun tuli taloon. ”Kaikki olivat älyttömän ystävällisiä ja heti valmiita auttamaan”, Rongonen sanoo. Konkreettisimmin hyvä henki näkyi silloin, kun Rongonen oli ottamassa työautoaan käyttöön. ”Silloin oli paha lumimyräkkä ja kun kävelin auton luokse, huomasin sen olevan hautautunut pahasti lumeen. Ei kestänyt hetkeäkään, kun kaveri juoksi paikan päälle harjan kanssa auttamaan.”

Asiakashankkijana työskentelevä Paulina Kinnunen on Rongosen kanssa samoilla linjoilla. ”Täällä oli todella hyvä vastaanotto, kun aikoinaan aloitin täällä”, Kinnunen kertoo. Positiivinen ilmapiiri ei sittemmin ole lainkaan hiipunut. ”Kun tulen aamulla töihin, kaikki heti moikkaa ja kysyy, miten minulla menee. Täällä eivät myöskään tittelit näy, vaan kaikki ollaan yhtä tiimiä. Töihin on todella mukavaa mennä, kun tietää, millainen meininki täällä on.”

Asentajana toimiva Jouko Oinonen on samaa mieltä. ”Jos tarvitsee apua, niin sitä saa kysymällä ihan ylimmiltä esimiehiltä, jopa toimitusjohtajalta”, hän toteaa. ”Tämä on ehdottomasti paras työpaikka, missä olen ikinä ollut – täällä ketään ei jätetä pulaan.”

Tiesitkö, että vahvasti kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä töihin? Katso LVI-alan avoimet työpaikat ja lähetä meille hakemus!

Articles published by Hausoturva

Taloturva publishes useful information on housing, living and especially on single-family housing.

Taloturva is the number one provider of plumbing repairs for detached houses in Finland, and we can have your house repaired in 3 days, and you don’t have to move out.

We also carry out free drainage surveys in private houses, because we want to prevent water damage in Finland. Do you know the condition of the plumbing in your house?

Subscribe to our free tips magazine

In the tipsheet you will find information on plumbing repairs, single-family housing and related costs.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Leave a request for a quote in 25 seconds

Is your private house in need of a plumbing repair or maintenance? Ask us for a quote, you won’t be disappointed!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.