Det är så du kan se den fantastiska arbetsatmosfären på HVAC Security.

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Det är så du kan se den fantastiska arbetsatmosfären på HVAC Security.

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

LVIturva är känt för sitt utmärkta arbetsklimat och detta har återspeglats i topplaceringar i Great Place to Work-undersökningar. Men hur visar sig den goda andan i vardagen? Vi samlade in arbetstagarnas erfarenheter för att ta reda på det.

Aleksanteri Rongonen, ny marknadschef på HVIturva, kände av en stark “vi”-anda så fort han klev in i byggnaden. “Alla var otroligt vänliga och omedelbart redo att hjälpa till”, säger Rongonen. Den goda stämningen var som mest påtaglig när Rongonen skulle ta sin tjänstebil i bruk. “Det var en kraftig snöstorm och när jag gick fram till bilen såg jag att den var helt begravd i snö. Det tog inte lång stund innan en kille sprang över med en borste för att hjälpa till.”

Paulina Kinnunen, som arbetar som kundförvaltare, håller med Rongonen. “När jag började här blev jag väldigt väl mottagen”, säger Kinnunen. Sedan dess har den positiva stämningen inte minskat alls. “När jag kommer till jobbet på morgonen hälsar alla på mig och frågar hur jag mår. Här ser du inte heller några titlar, vi är alla ett team. Det är verkligen skönt att gå till jobbet när man vet vilken stämning det är här.”

Jouko Oinonen, en installatör, håller med. “Om du behöver hjälp kan du få det genom att fråga dina högsta chefer, till och med VD”, säger han. “Det här är utan tvekan den bästa arbetsplats jag någonsin har haft – här lämnas ingen i sticket.”

Visste du att vi som ett snabbväxande företag alltid letar efter duktiga medarbetare? Se våra lediga tjänster inom HVAC-sektorn och skicka din ansökan till oss!

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.