Näin loistava työilmapiiri näkyy LVIturvalla

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Näin loistava työilmapiiri näkyy LVIturvalla

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

LVIturva on tunnettu erinomaisesta työilmapiiristään ja tämä on näkynyt mm. huippusijoituksissa Great Place to Work -tutkimuksissa. Mutta miten hyvä henki näkyy arjessa? Keräsimme työntekijöiden kokemuksia selvittääksemme tämän.

LVIturvan tuore markkinointipäällikkö Aleksanteri Rongonen aisti vahvan me-hengen heti, kun tuli taloon. ”Kaikki olivat älyttömän ystävällisiä ja heti valmiita auttamaan”, Rongonen sanoo. Konkreettisimmin hyvä henki näkyi silloin, kun Rongonen oli ottamassa työautoaan käyttöön. ”Silloin oli paha lumimyräkkä ja kun kävelin auton luokse, huomasin sen olevan hautautunut pahasti lumeen. Ei kestänyt hetkeäkään, kun kaveri juoksi paikan päälle harjan kanssa auttamaan.”

Asiakashankkijana työskentelevä Paulina Kinnunen on Rongosen kanssa samoilla linjoilla. ”Täällä oli todella hyvä vastaanotto, kun aikoinaan aloitin täällä”, Kinnunen kertoo. Positiivinen ilmapiiri ei sittemmin ole lainkaan hiipunut. ”Kun tulen aamulla töihin, kaikki heti moikkaa ja kysyy, miten minulla menee. Täällä eivät myöskään tittelit näy, vaan kaikki ollaan yhtä tiimiä. Töihin on todella mukavaa mennä, kun tietää, millainen meininki täällä on.”

Asentajana toimiva Jouko Oinonen on samaa mieltä. ”Jos tarvitsee apua, niin sitä saa kysymällä ihan ylimmiltä esimiehiltä, jopa toimitusjohtajalta”, hän toteaa. ”Tämä on ehdottomasti paras työpaikka, missä olen ikinä ollut – täällä ketään ei jätetä pulaan.”

Tiesitkö, että vahvasti kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä töihin? Katso LVI-alan avoimet työpaikat ja lähetä meille hakemus!

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen, putkiremontteihin, LVI-asioihin sekö etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon? 

Varaa ilmainen viemärikuvaus tästä!

Taloturvan artikkelit