There’s still time to save money – the household allowance will be reduced!

Articles on housing, plumbing repairs, energy, renovation and single-family homes, produced by Hausoturva.

There’s still time to save money – the household allowance will be reduced!

Articles on housing, plumbing repairs, energy, renovation and single-family homes, produced by Hausoturva.

Onko talosi remontin tarpeessa? Nyt kannattaa aloittaa remontin suunnittelu, koska tänä vuonna voit säästää reilusti rahaa hyödyntämällä valtion tarjoaman kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennys myönnetään siltä vuodelta, jona olet maksanut yritykselle laskun tehdystä työstä. Kannattaa siis toimia nopeasti, jos haluat säästää rahaa remontissasi!

Vielä ehdit saada jopa 4800 euroa vähennystä

Kotitalousvähennyksen käyttäminen on järkevää, koska sen avulla voit säästää jopa tuhansia euroja. Tällä hetkellä saat kotitalousvähennystä enintään 2400 euroa vuodessa. Jos asut puolisosi kanssa, voitte siis yhdessä saada vähennystä lähes 5000 euron edestä.

Hallitus aikoo kuitenkin pienentää kotitalousvähennystä, joten remontin kanssa ei kannata aikailla. Kotitalousvähennyksen osuutta työkorvauksissa aiotaan laskea 50 prosentista 40 prosenttiin, mikä alentaa kotitalousvähennyksen enimmäismäärän 2250 euroon.

Kuka on oikeutettu vähennykseen?

Kotitalousvähennys vähennetään ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Kotitalousvähennystä voi saada työstä, jonka teetät kotona, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa ollakseen oikeutettu vähennykseen. LVIturva kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä, kunhan täytät edellä mainitut kriteerit.

LVIturvan avulla kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa

Haluamme, että kotitalousvähennyksen hakeminen on mahdollisimman mutkatonta asiakkaillemme. Tämän takia ohjeistamme asiakkaitamme vähennyksen hakemisessa ja lähetämme kaavakkeen hakemusta varten. Asiakkaan ei tarvitse muuta kuin täyttää lomake ja lähettää se verottajalle.

Tarvitseeko talosi putkiremonttia?

Suomessa tapahtuu keskimääräisesti 100 vesivahinkoa päivässä. Talojemme putket haurastuvat ajan myötä ja aiheuttavat vesivahinkoriskin. Siksi putkiston kunnosta on syytä olla tietoinen. Putkien kuntoa ei voi päätellä niiden ulkoasun perusteella, minkä takia kartoitukseen tarvitaan alan asiantuntija. Varaa meiltä omakotitaloosi putkiston kuntokartoitus, jonka avulla selvität putkiesi todellisen kunnon ja remontin tarpeen. Halutessasi saat samalla käynnillä tarjouksen putkiremontista. Kartoitus on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. 

Articles published by Hausoturva

Taloturva publishes useful information on housing, living and especially on single-family housing.

Taloturva is the number one provider of plumbing repairs for detached houses in Finland, and we can have your house repaired in 3 days, and you don’t have to move out.

We also carry out free drainage surveys in private houses, because we want to prevent water damage in Finland. Do you know the condition of the plumbing in your house?

Subscribe to our free tips magazine

In the tipsheet you will find information on plumbing repairs, single-family housing and related costs.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Leave a request for a quote in 25 seconds

Is your private house in need of a plumbing repair or maintenance? Ask us for a quote, you won’t be disappointed!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.