Vielä ehdit säästää rahaa – kotitalousvähennys tulee pienenemään!

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Vielä ehdit säästää rahaa – kotitalousvähennys tulee pienenemään!

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
säästä kodissa

Onko talosi remontin tarpeessa? Nyt kannattaa aloittaa remontin suunnittelu, koska tänä vuonna voit säästää reilusti rahaa hyödyntämällä valtion tarjoaman kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennys myönnetään siltä vuodelta, jona olet maksanut yritykselle laskun tehdystä työstä. Kannattaa siis toimia nopeasti, jos haluat säästää rahaa remontissasi!

Vielä ehdit saada jopa 4800 euroa vähennystä

Kotitalousvähennyksen käyttäminen on järkevää, koska sen avulla voit säästää jopa tuhansia euroja. Tällä hetkellä saat kotitalousvähennystä enintään 2400 euroa vuodessa. Jos asut puolisosi kanssa, voitte siis yhdessä saada vähennystä lähes 5000 euron edestä.

Hallitus aikoo kuitenkin pienentää kotitalousvähennystä, joten remontin kanssa ei kannata aikailla. Kotitalousvähennyksen osuutta työkorvauksissa aiotaan laskea 50 prosentista 40 prosenttiin, mikä alentaa kotitalousvähennyksen enimmäismäärän 2250 euroon.

Kuka on oikeutettu vähennykseen?

Kotitalousvähennys vähennetään ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Kotitalousvähennystä voi saada työstä, jonka teetät kotona, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa ollakseen oikeutettu vähennykseen. LVIturva kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä, kunhan täytät edellä mainitut kriteerit.

LVIturvan avulla kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa

Haluamme, että kotitalousvähennyksen hakeminen on mahdollisimman mutkatonta asiakkaillemme. Tämän takia ohjeistamme asiakkaitamme vähennyksen hakemisessa ja lähetämme kaavakkeen hakemusta varten. Asiakkaan ei tarvitse muuta kuin täyttää lomake ja lähettää se verottajalle.

Tarvitseeko talosi putkiremonttia?

Suomessa tapahtuu keskimääräisesti 100 vesivahinkoa päivässä. Talojemme putket haurastuvat ajan myötä ja aiheuttavat vesivahinkoriskin. Siksi putkiston kunnosta on syytä olla tietoinen. Putkien kuntoa ei voi päätellä niiden ulkoasun perusteella, minkä takia kartoitukseen tarvitaan alan asiantuntija. Varaa meiltä omakotitaloosi putkiston kuntokartoitus, jonka avulla selvität putkiesi todellisen kunnon ja remontin tarpeen. Halutessasi saat samalla käynnillä tarjouksen putkiremontista. Kartoitus on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. 

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

säästä kodissa
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.