Aaro Kortesmaa viemäriremontista: ”Kaikki valmistui kuin itsestään”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Aaro Kortesmaa viemäriremontista: ”Kaikki valmistui kuin itsestään”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
Viemäriremontti sujui kuin itsestään

Tamperelainen Aaro Kortesmaa työskentelee kuorma-autonkuljettajana. Aaron koti on 1950-luvun rintamamiestalo, jossa oli ennen viemäriremonttia alkuperäiset, valurautaiset viemäriputket.

– Viemäriputkille ei oltu tehty mitään, vaan ne olivat täysin alkuperäisessä kunnossa, Aaro sanoo.

– Aiemmissa putkiremonteissa havaittiin, että viemäriputkissa oli murtumia tietyissä kohdissa. Kun tarjous sukitusmenetelmällä toteuttavasta viemäriremontista tehtiin, niin otin siitä kopin. Sillä saisi hieman murheita ja riskejä pienentymään, kun hoitaisi asian pois jaloista, Aaro muistelee.

Vaivaton ja nopea sukitus oli helppo vaihtoehto

Yksi suurimmista tekijöistä viemäriremontin toteutuksen suhteen oli sen toteutustapa. Aarolle oli tärkeää, että pintoja ei tarvitsisi rikkoa. Sukitettaessa viemäriremontti vaatisi vain pienet purkutyöt ja pienemmän vaivan kuin perinteisellä menetelmällä toteutettava remontti.

– Homma eteni sillä tavalla, että pari asentajaa tuli sovitusti maanantaiaamuna paikan päälle. Katsoimme heidän kanssaan, että millainen kohde tämä on ja mitä pitää tehdä. Kun linjasto oltiin käyty läpi ja systeemeistä sovittu, niin annoin heille avaimen ja lähdin töihin, Aaro kertoo.

– Projekti kesti kaiken kaikkiaan viisi päivää. Asentajat tekivät töitä pääasiassa aamukahdeksasta iltapäiväneljään tai -viiteen. Itse kävin aina illemmasta katsomassa, että missä edetään. Mahdollisista muutoksista ilmoitettiin, jotta pysyin kärryillä, hän summaa.

Ammattitaitoisilla asentajilla ratkaisu joka tilanteeseen

Remontin aikana haasteita aiheuttivat muutamien putkien läpiviennit. Taloturvan asentajat pyysivät Aarolta hyväksynnän aina, kun jotakin piti tehdä toisin kuin alkuperäisessä suunnitelmassa oli ajateltu. Aaro on erittäin tyytyväinen Taloturvan työn jälkeen sekä siihen, kuinka informaatio remontin aikana kulki. Tehdylle työlle annettu 50 vuoden takuu luo turvaa myös tulevaan.

– Olin itse aina paikan päällä hyväksymässä asentajien tekemän ehdotuksen. Kaikki oli melko helposti ratkaistavissa, eikä minulle itselleni aiheutunut missään vaiheessa mitään ongelmia. Ammattitaitoisilla asentajilla oli antaa ratkaisu jokaiseen tilanteeseen, Aaro kiittelee.

– Kaikki paikat suojattiin todella hyvin. Kaverit hoitivat hommansa fiksulla asenteella ja palvelualttiisti. Olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun. Tämä oli sellainen avaimet käteen -paketti. Minun ei tarvinnut paljoa murehtia, vaan kaikki valmistui kuin itsestään, hän kiteyttää.

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

Viemäriremontti sujui kuin itsestään
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.