VIDEO: Perhearki sujui viemäriremontin keskellä

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

VIDEO: Perhearki sujui viemäriremontin keskellä

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
Perhearki viemäriremontin keskellä

“Nyt meillä on varmuus”

Julia ja Olli asuvat Hyvinkäällä kolmen lapsensa kanssa. Kun vuonna 1956 rakennetussa omakotitalossa oli ajankohtaista toteuttaa viemäriremontti, valittiin toteuttajaksi Taloturva (ent. LVIturva). Lapsiperheen arkea oli mahdollista pyörittää myös remontin keskellä.

Perhe on asunut nykyisessä kodissaan parin vuoden ajan. Talon betoninen pääviemäri oli alkanut ajan saatossa rapautua, joten sen käyttöikää päätettiin lisätä ennen kuin vahinkoja pääsisi tapahtumaan. Taloturvan henkilökunta kävi kuvaamassa rakennuksen viemärit, ja viemäreiden kunto kävi selvästi ilmi kuvatuista videoista. Viemäriremontin valintaan vaikutti paitsi palvelun hinta, myös muiden asiakkaiden suositukset.

– Päädyimme Taloturvaan pitkälti Ollin työkaverin kokemusten perusteella, Julia mainitsee.

Remontin etenemisestä tiedotettiin kattavasti

– Remontti kesti neljä päivää, ja asuin täällä sen ajan ekaluokkalaisemme kanssa. Taloturva toimitti meille kuivakäymälän, eikä vettä saanut luonnollisesti laskea viemäriin, mutta hanasta sitä sai kyllä ottaa, Olli muistelee.

Työntekijöiden lähtiessä kotiin remonttipäivien jälkeen Olli oli useimmiten vielä töissä ja ekaluokkalainen koulussa. Jokaisen remonttipäivän päätteeksi Taloturvan henkilökunta soittikin Ollille kertoakseen remontin etenemisestä. Näin joka ilta tiedettiin, mistä seuraava päivä alkaisi.

– Heillä oli tuossa pihalla pakettiauton näköinen auto, jossa he tekivät kaikki teknisemmät valmistelutyöt ja viemärisukkien leikkaukset. He tulivat sisälle vasta valmiin tavaran kanssa ja asensivat ne viemäreihin, Julia kertoo.

Viemäri on kunnossa seuraavat vuosikymmenet

Perhe on tyytyväinen siihen, että heillä on remontin jälkeen varmuus siitä, että putket ovat tällä hetkellä kunnossa. Ne tulevat myös kestämään seuraavat vuosikymmenet. 

kokemuksia kuva 6 1

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

Perhearki viemäriremontin keskellä
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.