Ritva Mäkiö: “Tästä jäi todella hyvä mieli!”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Ritva Mäkiö: “Tästä jäi todella hyvä mieli!”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Ritva ja Jarmo Mäkiö teettivät vuonna 1982 rakennettuun omakotitaloonsa lämpöverkkoremontin. Remontin tekijäksi valikoitui Taloturva, jonka kanssa hinta saatiin katsottua kohdalleen. Erityisen hyvä mieli pariskunnalle jäi Taloturvan hyvästä asenteesta asiakkaita kohtaan.

Mäkiöt hankkivat asuttamansa omakotitalon vuonna 2007. Pian sen jälkeen alkoivat ensimmäiset remontit, joita on vuosien varrelle mahtunut useampia. Tällä kertaa vuorossa olivat vanhat lämpöputket sekä -patterit.

– Vanhat putket kulkivat seinien välissä ja patterit olivat vanhat ja epäkäytännölliset. Olohuoneen patteri oli koko seinän pituinen, ja eteisen patteri ei toiminut lainkaan. Putketkin olivat niin tukossa, ettei vesi meinannut enää kiertää pattereissa, Ritva taustoittaa remonttia.

“Remontti meni hirveän näppärästi!”

Mäkiöillä tehdyn remontin aikana kaikki kymmenen patteria vaihdettiin uusiin ja käytännöllisempiin, ja putket siirrettiin kulkemaan rakenteiden pinnalla. Erityiskiitosta saa Taloturvan asentaja, joka osasi suuren remontin keskellä huomioida Ritvan arjen sujuvuuden.

– Liikun itse pyörätuolilla. Sami otti tämän todella hyvin huomioon ja piti huolen, että vaikka tavaroita oli kuinka paljon, pääsin aina liikkumaan. Hän myös siivosi jälkensä tosi hyvin, mikä on todella iso asia, koska en itse pysty hoitamaan siivoamista, Ritva kiittelee.

“Taloturva tarkisti, että kaikki on kunnossa”

Mäkiöille jäi hyvä kuva Taloturvan myyjän Tommi Parhialan sekä kohteen asentaneen Samin toiminnasta. Remontin aikana pariskunnan ja asentajan välille syntyi luottamussuhde, mikä mahdollisti sen, että Mäkiöt uskalsivat jättää talonsa Samin käsiin omia asioita hoitaessaan.

– Olen kauhean tyytyväinen siihen, miten Tommi ja Sami asioita hoitivat! Tommi kävi täällä vielä remontin loppupuolella tarkistamassa, että kaikki on kunnossa. He pitivät huolen, että hommia ei jätetä kesken, vaan viedään loppuun.

–Taloturvan työntekijät ovat fiksuja kavereita. Samiin uskalsimme luottaa täysin. Yhtenä päivänä oltiin kokonaan pois kotoa, mutta meillä oli varma tunne, että talo pystyy pystyssä, Ritva kiteyttää.

Sähkönkulutus laskee ja lämmitysteho nousee

Remontin lopputulokseen Ritva ja Jarmo ovat tyytyväisiä. Sähkölämmitteinen vesikiertoinen lämmitys toimii nyt kuten pitää, jolloin talo pysyy lämpimämpänä ja sähkönkulutus laskee.

– Vanhat putket olivat sisältä aivan mustia. Luultavasti ne olivat niin tukossa, ettei vesi enää kiertänyt pattereissa ja putkissa. Uusissa pattereissa termostaatit toimivat ja säädöt ovat kohdallaan.

– Remontista jäi meille kaikin puolin todella hyvä mieli, Ritva sanoo lopuksi.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Lue blogistamme, milloin ja miksi patteriremontti kannattaa tehdä

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen, putkiremontteihin, LVI-asioihin sekö etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon? 

Varaa ilmainen viemärikuvaus tästä!

Taloturvan artikkelit