Remontoitu lämpöverkko tuo taloudellisia hyötyjä ja miellyttää silmää

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Remontoitu lämpöverkko tuo taloudellisia hyötyjä ja miellyttää silmää

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
Lahdensivun lämpöverkkoremontti

Taloturva teki Pirjo ja Pekka Lahdensivun omakotitaloon lämpöverkkoremontin. Lopputulokseen tyytyväiset Lahdensivut arvostavat sekä taloudellisia että esteettisiä hyötyjä, joita remontti heille toi.

Lahdensivut asuvat Nokialla kolmikerroksisessa omakotitalossa. Talo on valmistunut vuonna 1960, ja Lahdensivut ovat asuneet siinä nyt 24 vuotta. Talosta on pidetty hyvää huolta, ja sitä on remontoitu useaan otteeseen vuosien aikana.

– Periaatteessa talo on remontoitu lattiasta kattoon vähintään kerran. Tämä lämpöverkon uusiminen oli todennäköisesti viimeinen isompi remontti, Pekka toteaa.

Kilpailukykyinen hinta ja asiantuntemus ratkaisivat

Lahdensivut olivat pohtineet, että lämpöverkko pitäisi remontoida. Remonttiin ryhtymistä pohdittiin sekä taloudellisuuden että turvallisuuden näkökulmasta.

– Jos tästä talosta joskus luopuu, on helpompi myydä, kun ei tarvitse pelätä vaurioita. Ajateltiin, että rakenteissa kulkeva 55 vuotta vanha putkisto kannattaa uusia, ennen kuin jokin mutka alkaa vuotaa.

Lahdensivuille ennestään tuntematon Taloturva otti oikealla hetkellä yhteyttä Pekkaan ja tarjosi kotiin kartoituskäyntiä. Tämän myötä pariskunta päätti teettää remontin ja kilpailutti kolme eri toimijaa, joista tekijäksi valittiin sekä hinnan että ammattitaidon perusteella Taloturva.

– Tein hintavertailua ja tutustuin yritysten taustoihin. Taloturvan hinta oli kilpailukykyinen, ja lisäksi kotonamme käynyt Mikko Karppinen kertoi remonttiin liittyvistä asioista ja esitteli yritystä hyvin seikkaperäisesti, Pekka kertoo.

tekstikuva

“Kokonaisuus meni hyvin alusta loppuun”

Lahdensivujen remontissa talon lämpöverkko uusittiin kokonaan. Uudet lämpöputket asennettiin rakenteiden pinnalle, jonka lisäksi kaikki talon 14 patteria uusittiin ja niihin asennettiin elektroniset termostaatit.

– Remontti sujui erittäin hyvin ja kesti seitsemän työpäivää. Vanhat patterit ja muut remonttijätteet lähtivät aina päivän päätteeksi Taloturvan kyydissä pois, eikä meidän tarvinnut huolehtia tällaisista.

– Uudet termostaatit ovat helpompia säätää. Lisäksi tässä on kyllä ihan tällainen esteettinenkin hyöty, että patterit ovat hyvännäköiset. Varmasti myös talon arvo nousee tällaisen remontin myötä, Pekka toteaa lopuksi.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

Lahdensivun lämpöverkkoremontti
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.