Ett renoverat värmenät ger ekonomiska fördelar och är tilltalande för ögat

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Ett renoverat värmenät ger ekonomiska fördelar och är tilltalande för ögat

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Pirjo och Pekka Lahdens sida skapad av Taloturva Renovering av värmenätet i ett fristående hus. Lahdensivus, som är nöjda med slutresultatet, uppskattar både de ekonomiska och estetiska fördelarna som renoveringen gav dem.

Paret Gulf Sides bor i ett trevåningshus i Nokia. Huset byggdes 1960 och familjen Lahdensivut har nu bott där i 24 år. Huset är välskött och har renoverats flera gånger under årens lopp.

– I princip har huset renoverats från golv till tak minst en gång. Bytet av värmenät var förmodligen den sista stora renoveringen”, säger Pekka.

Konkurrenskraftigt pris och expertis var avgörande

Gulf-sidan hade ansett att värmenätet borde renoveras. Renoveringen övervägdes ur både ett ekonomiskt och säkerhetsmässigt perspektiv.

– Om du någonsin ger upp det här huset blir det lättare att sälja det, eftersom du inte behöver oroa dig för skador. Man tyckte att en 55 år gammal rörledning som gick genom strukturen var värd att byta ut innan en böj började läcka.

Taloturva, som tidigare var okänd i Gulfen, kontaktade Pekka i rätt ögonblick och erbjöd sig att besöka hans hem för en undersökning. Därför bestämde sig paret för att beställa en renovering och gav tre olika entreprenörer i uppdrag att lämna anbud, där Taloturva valdes på grundval av både pris och professionalism.

– Jag gjorde en prisjämförelse och undersökte företagens bakgrund. Priset var konkurrenskraftigt och Mikko Karppinen , som besökte oss hemma, förklarade renoveringen och gav en mycket detaljerad presentation av företaget”, säger Pekka.

tekstikuva

“Det hela gick bra från början till slut”

I samband med renoveringen av buktsidan byttes byggnadens värmenät ut helt och hållet. Nya värmerör installerades på ytan av strukturerna, och alla 14 radiatorer i huset byttes ut och utrustades med elektroniska termostater.

– Renoveringen gick mycket bra och tog sju arbetsdagar. Gamla radiatorer och annat renoveringsavfall kördes alltid bort i slutet av dagen i House Security-bilen, och vi behövde inte oroa oss för det.

– De nya termostaterna är enklare att justera. Det finns också en estetisk fördel, att radiatorerna är snygga. Värdet på huset kommer säkert också att öka med en sådan renovering”, avslutar Pekka.

Beställ en kostnadsfri konditionsbedömning

  • Vår expert går igenom ditt hems rörsystem med dig och berättar var du kan hitta de farliga punkterna i ditt rörsystem.
  • Få viktig information om riskerna med vattenskador i ett privat hus
  • Om du vill kan du få en omedelbar offert på en VVS-reparation som passar ditt hem
  • Ett undersökningsbesök tar bara en timme av din tid

Beställ en kostnadsfri konditionsbedömning här

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.