Paritalon viemäreiden sukitus sujui odotusten mukaisesti

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Paritalon viemäreiden sukitus sujui odotusten mukaisesti

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
paritalon viemärisukitus

Tampereen Järvensivulla sijaitsevaan, vuonna 1967 rakennettuun paritaloon tehtiin viemärisukitus Taloturvan toimesta loppukeväällä 2016. Talon alkuperäisten, valurautaisten viemäriputkien sisään sujautettiin uudet, kantavat putket ilman suurempia purkutöitä. 

Paritalon asukkaat, pariskunnat Matti ja Marketta sekä Tero ja Sirpa, havaitsivat, että alkuperäinen viemäriputkisto alkoi olla käyttöikänsä loppusuoralla. Toteuttajaa viemäriremontille etsittiin internetistä ja muutamia ehdokkaita löytyikin. Taloturvasta Matille vinkkasi hänen hyvä ystävänsä.

– Taloturvan kilpailukykyinen tarjous sekä vakuuttelu omasta osaamisestaan johtivat siihen, että valitsimme heidät, Matti muistelee.

– Myös sukitusmenetelmän helppous vaikutti, ei tarvinnut ruveta purkamaan mitään ihmeellistä. Lisäksi Taloturva tuntui olevan aidosti kiinnostunut tämän työn tekemisestä. Muilta tuli lähinnä vain tarjouksia, kun heiltä taas tultiin tänne paikan päälle katsomaan, Tero lisää.

Sukitus onnistui kiitettävästi

Itse viemäriremontti, eli tässä tapauksessa sukitus, alkoi katolta lähtevästä ilmastointiputkesta ja päättyi käytännössä viimeiseen kaivoon, josta putki johtaa kaupungin runkoviemäriin. Työn toteutus kesti hieman yli kaksi viikkoa, kaikkineen noin 12 päivää.

– Työ alkoi tismalleen silloin kun oltiin sovittukin ja päättyi paria päivää myöhemmin, kuin mitä alustavasti oli suunniteltu. Emme halunneet yhtään pintavetoja ja sen lisäksi putkistossa oli paljon risteys- ja liittymäkohtia. Ne varmasti aiheuttivat omat haasteensa. Pääasia oli, ettei hosuttu ja että kaikki saatiin sukitettua kiitettävästi, Matti summaa.

– Minunkin mielestäni kaikki sujui hyvin ja sukitus onnistui, Tero kertoo.

Odotusten mukainen lopputulos

Kummallakaan pariskunnalla ei ole moitittavaa Taloturvan toimintaan liittyen. Työn jälki ja lopputulos olivat odotusten mukaisia. Kokonaisuutena remontti sujui Teron mukaan helposti, eikä mitään ongelmia ilmennyt.

– Kaikki selvitettiin tarkasti ja toiminta oli asiallista. Asentajat vaikuttivat asiansa osaavilta. Työn luovutuksen yhteydessä oli hyvä, kun valmiit viemärit esiteltiin meille kuvien avulla. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa, ja voin suositella Taloturvaa, Tero kertoo.

– Osaavaa porukkaa ja ammattitaitoa löytyy ehdottomasti. Minäkin voin vilpittömästi suositella heitä. Minulla ei ole mitään moitteen sanaa, etteikö homma olisi toiminut, Matti kiteyttää.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

paritalon viemärisukitus
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.