Mari ja Ville Suominen: “Töitä tehtiin asukkaiden ehdoilla”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Mari ja Ville Suominen: “Töitä tehtiin asukkaiden ehdoilla”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Taloturva on tehnyt jyväskyläläisen Suomisen perheen kotiin kaiken kaikkiaan kolme eri remonttia. Ensin tehtiin lämpöverkkoremontti ja sitten yhtä aikaakäyttövesi- ja viemäriremontit. Ensimmäisen remontin jälkeen eivät Ville ja Mari enää harkinneetkaan muita kuin Taloturvaa seuraavien remonttien toteuttajaksi.

Ville ja Mari Suominen sekä heidän kaksi lastaan asuvat jyväskylässä vuonna 1963 rakennetussa omakotitalossa, johon he muuttivat noin 17 vuotta sitten. Vuosien varrella on kotia remontoitu lähes vuosittain jollakin tapaa. Pari vuotta sitten teki Taloturva taloon lämpöverkkoremontin. Kun sitten myös käyttövesi- ja viemäriremontit tulivat ajankohtaiseksi, oli valinta työn toteuttajasta selvä.

Ensimmäiseksi tehdyn lämpöverkkoremontin yhteydessä uusittiin muun muassa talon patterit sekä asennettiin perheen ostama ilmavesi-lämpöpumppu aiemman öljylämmityksen tilalle.

– Ei tullut muita edes mieleen, olimme niin tyytyväisiä, Mari ja Ville summaavat.

Remontit asukkaiden ehdoilla

Ennen remontteja olivat kaikki talon putkistot alkuperäiset. Aluksi ei viemäriremonttia ollut tarkoitus edes tehdä, vaan asentaa vain lattialämmitys yhteen huoneeseen. Taloturvan käynnin ja putkien kuvauksen yhteydessä kuitenkin näkyi viemäriputkissa muutama epäilyttävä kohta. Tarkemmassa tutkimuksessa selvisi, että yhdessä kohtaa oli isompikin ongelma, joka vaati korjausta.

– Vaikka vähän hajuhaittoja olikin viemäreistä ollut, niin emme olleet osanneet yhdistää sitä mihinkään isompaan, Mari muistelee.

Perhe seurasi remonttien toteutusta ja Taloturva saa kiitosta erityisesti siitä, että he tekivät kaikki remontit asukkaiden ehdoilla. Vedet olivat aina käytössä vähintään talon vieressä olevassa lämpimässä autotallissa. Myös työn laatu on Marin ja Villen mukaan ollut hyvää.

– Remontit eivät vaikuttaneet meihin ollenkaan. Olimme Villen kanssa päivisin töissä, osa lapsista oli kotona. Töitä tehtiin meidän asukkaiden ehdoilla, me tässä eletään ja pojat tulee tekemään siinä sivussa työnsä, Mari kiteyttää.

– Työn laadussa ei ole mitään valittamista, Ville sanoo.

“Taloturva on pätevä, nopea sekä luotettava!”

Kaikki remontit olivat perheen mukaan myös aikataulullisesti nopeita. Lämpöverkko- ja käyttövesiremontit tehtiin putkistojen osalta pintavetoina. Viemäriremontti toteutettiin sukitusmenetelmällä. Yhtä aikaa tehnyt käyttövesi- ja viemäriremontti kestivät kolme päivää.

– Tosi nopeita ovat nuo remontit olleet, ei mitään viikkojen tai kuukausien remontteja. Pintaan kun vedetään, niin ei ole tarvinnut viikkoja viedä. Kokonaisuutena tämä on ollut todella hyvä.

Tehdyt remontit ovat poistaneet Villeltä ja Marilta huolen talon vesiasioista. Kaikkien remonttien lopputulos on ollut heidän odotustensa mukainen. He ovat myös molemmat valmiita suosittelemaan Taloturvaa esimerkiksi tuttavilleen.

– Taloturva pätevä, nopea sekä luotettava! Ja heillä on ystävällinen henkilökunta, Mari sanoo.

– Hyvillä mielin voimme Taloturvaa eteenpäin kehua. Ei tarvitse miettiäkään, ettemmekö olisi tyytyväisiä saamaamme palveluun!

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen, putkiremontteihin, LVI-asioihin sekö etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon? 

Varaa ilmainen viemärikuvaus tästä!

Taloturvan artikkelit