Mari och Ville Suominen: “Arbetet utfördes på de boendes villkor”

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Mari och Ville Suominen: “Arbetet utfördes på de boendes villkor”

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Taloturva har gjort totalt tre olika renoveringar av familjen Suominens hem i Jyväskylä. Det första steget var att renovering av värmenät och sedan samtidigthushållsvatten och renovering av avloppssystem . Efter den första renoveringen tänkte Ville och Mari inte på någon annan än Taloturva för att utföra de kommande renoveringarna.

Ville och Mari Suominen och deras två barn bor i ett fristående hus som byggdes 1963 i Jyväskylä, dit de flyttade för ungefär 17 år sedan. Under årens lopp har huset renoverats på något sätt nästan varje år. För ett par år sedan renoverades huset med ett värmenät. När det var dags att renovera vatten- och avloppssystemen var valet av entreprenör självklart.

Den första renoveringen av värmenätet omfattade bland annat byte av husets radiatorer och installation av en luft/vatten-värmepump som familjen köpt för att ersätta det tidigare oljevärmesystemet.

– Vi kunde inte ens tänka på någon annan, vi var så lyckliga, summerar Mari och Ville.

Renoveringar på hyresgästernas villkor

Före renoveringen var alla rörledningar i huset original. Från början var planen inte ens att renovera avloppen, utan bara att installera golvvärme i ett rum. Vid ett besök av byggnadens säkerhetsteam och inspektion av rören upptäcktes dock några misstänkta punkter i avloppsrören. Vid en närmare granskning visade det sig att det fanns ett större problem vid en punkt som behövde åtgärdas.

– Även om det hade luktat lite från avloppen hade vi inte kunnat koppla det till något större”, minns Mari.

Familjen följde renoveringarna, och House Security ska ha en särskild eloge för att de genomförde alla renoveringar på de boendes villkor. Vattnet användes alltid åtminstone i det varma garaget bredvid huset. Kvaliteten på arbetet har också varit bra, enligt Mari och Ville.

– Vi påverkades inte alls av renoveringen. Ville och jag arbetade på dagarna, några av barnen var hemma. Arbetet utfördes på våra villkor, vi bor här och pojkarna kommer att utföra sitt arbete vid sidan om, sammanfattar Mari.

– Det finns inget att klaga på när det gäller kvaliteten på arbetet, säger Ville.

“House Security är kompetent, snabb och pålitlig!”

Alla renoveringar gick också snabbt tidsmässigt, enligt familjen. Renoveringen av värmenätet och tappvarmvattenrören utfördes som ytliga reparationer. Avloppsrenoveringen utfördes med hjälp av dykmetoden. Samtidigt tog renoveringen av vatten- och avloppssystemen tre dagar.

– Dessa renoveringar har gått väldigt snabbt, inte veckor eller månader. När du drar upp den till ytan har det inte tagit flera veckor. På det hela taget har det varit riktigt bra.

De renoveringar som har gjorts har tagit bort oron för husets rörsystem från Ville och Mari. Alla renoveringar har genomförts enligt deras förväntningar. De är också båda villiga att rekommendera Taloturva till exempelvis sina bekanta.

– Husets säkerhet kompetent, snabb och pålitlig! Och de har trevlig personal”, säger Mari.

– Med goda skäl kan vi lovorda House Security framöver. Vi behöver inte undra om vi inte är nöjda med den service vi får!

Beställ en kostnadsfri konditionsbedömning

  • Vår expert går igenom ditt hems rörsystem med dig och berättar var du kan hitta de farliga punkterna i ditt rörsystem.
  • Få viktig information om riskerna med vattenskador i ett privat hus
  • Om du vill kan du få en omedelbar offert på en VVS-reparation som passar ditt hem
  • Ett undersökningsbesök tar bara en timme av din tid

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.