Käyttövesiputkien ja lämminvesivaraajan uusiminen Teerentie Valkeakoski

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Käyttövesiputkien ja lämminvesivaraajan uusiminen Teerentie Valkeakoski

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
putkien uusiminen

Putkiremontti jopa arvioitua nopeammin

Valkeakoskelainen Jarno Heikkilä teetti putkiremontin Taloturvalla loppuvuodesta 2013.

“70-luvulla rakennetun talomme käyttövesiputkisto alkoi olemaan jo aika iäkäs ja meillä oli selvä tarve remontille. Putkiremonttia oli itse asiassa mietitty jo pidempään,” Jarno kertoo remontin taustoista. “Talourvalta otettiin yhteyttä ja edustaja kävi kotonamme katsomassa remontin tarvetta ja vaatimuksia sekä laskemassa hintaa,” hän jatkaa.

“Ruokahalu kasvoi syödessä ja tehdä isomman remontin samalla kertaa. Olimme jo etukäteen miettineet, että myös talon lämminvesivaraajan voisi vaihtaa.” Lisäksi käyttövesiputkiston remontin yhteydessä uusittiin vesikalusteita ja talon seinään kiinnitettiin vesiposti.

Remontin hinta tippui alkuperäisestä

Työn edetessä arvioitu työmäärä yllättäen pieneni ja loppujen lopuksi remonttihinta olikin annettua tarjousta pienempi.

“Työmäärä tippui remontin edetessä kahdesta syystä ja sen takia vaadin myös hinnan alennusta remontista,” Jarno muistelee.

“Ensinnäkin vanhanmallisen lämminvesivaraajan siirtämiseen varattiin hieman enemmän aikaa ja hintaa, kun ajattelimme että sen siirtäminen olisi hankalaa. Kaikkien yllätykseksi varaaja mahtuikin ulos olemassa olevasta ovesta ja kaikkineen varaajan asennukseen meni vain päivä.”

“Lisäksi alun perin ajatuksena oli, että takkahuoneessa pintavetona tehdyt putkistot koteloitaisiin. Kun katselimme työn toteutusta, jälki vaikutti hyvinkin siistiltä ilman kotelointeja, joten päätimme jättää ne pois. Koska materiaalikustannukset ja työn määrä tippui, halusin että myös hintaa lasketaan,” hän jatkaa.

Hinnoittelu tarkistettiin vielä remontin valmistuttua ja hinnan osalta päästiin molempia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen. “Kokonaisuudessaan hintaan liittyvä reklamaationi hoidettiin sujuvasti ja asiakaspalvelu oli tässäkin tilanteessa erinomaista,” Jarno toteaa.

Nopea ja ammattitaitoinen remontti

“Remontti saatiin tehtyä aiottua nopeammassa aikataulussa; alun perin aloitus piti olla itsenäisyyspäivän tienoilla, mutta peruutuksen takia pääsimmekin aloittamaan remontin jo marraskuun alussa,” Jarno kertoo.

“Nopea aikataulu vaikutti osaltaan myös siihen, että valitsimme nimenomaan Taloturvan toteuttajaksi, emmekä lähteneet kilpailuttamaan eri toimijoita. Halusimme saada tämän pakollisen remontin nopeasti pois alta,” hän muistelee.

Myös remontti valmistui kokonaisuudessaan erittäin nopeasti; putkiremontti aloitettiin maanantaina ja valmista oli keskiviikkona puoliltapäivin.

“Työnlaadussa ei ole nokan koputtamista. Asennus oli ammattitaitoista ja työnjälki todella siistiä. Asentaja oli todella palvelualtis ja ystävällinen.”

Myös asiakaspalvelu oli laadukasta alusta loppuun asti ja myös hintaan liittynyt reklamaatio käsiteltiin hyvin. Mitään ei jäänyt hampaankoloon ja Jarno onkin erittäin tyytyväinen kokonaisprojektiin.

“Voisin ehdottomasti suositella Talourvaa toteuttamaan putkiremontin taloihin, joissa putkiston käyttöikä alkaa olemaan tiensä päässä. Taloturva on meidän naapurustoon tekemässä parhaillaan muitakin remontteja ja voin kyllä suositella yritystä muillekin,” Jarno toteaa.

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

putkien uusiminen
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.