Jouni Mertanen: ”Lopputulos on erinomainen!”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Jouni Mertanen: ”Lopputulos on erinomainen!”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
Viemäriremontti ammattitaidolla

Tarja ja Jouni Mertanen asuvat Loimaalla 1950-luvulla rakennetussa rintamamiestalossa. Pariskunta on hiljalleen kunnostanut ja remontoinut taloa. Viimeisin iso kunnostustyö oli viemäriremontti, josta vastasi Taloturva.

Tarja ja Jouni Mertanen asuvat omakotitalossaan tällä hetkellä kahdestaan koiransa kanssa. Talo on kolmikerroksinen 1950-luvun rintamamiestalo. Viemäriremontti tehtiin keskikerroksesta alaspäin, koska pariskunta oli itse vetänyt viemäriputket yläkerran WC:n rakennuksen yhteydessä.

– Olemme kunnostaneet taloa pikkuhiljaa ja viemäriremontti oli viimeinen isompi remontti, joka oli vielä tekemättä. Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti tehtiin pari vuotta aiemmin. Taloturvalta soitettiin, että he voisivat tulla kuvaamaan viemärit. Sanoin, että tulkaa vaan, Jouni muistelee.

q3a8483.979x0 is

Viemärisukitus vei neljä päivää

Viemärit eivät olleet oireilleet ennen remonttia, mutta alkuperäisten putkien korkea ikä huoletti. Taloturvan kokemus vakuutti pariskunnan ja sopimus viemäriremontin toteutuksesta syntyi. Viemäreiden kuvauksessa selvisi, että remontti todella oli ajankohtainen – muutama putki oli Jounin mukaan jo hieman huonossa kunnossa.

Viemäriremontti toteutettiin sukittamalla. Sukitus vei neljä yhteensä päivää. Tarja ja Jouni olivat päivät töissä, eikä remontti häirinnyt heidän asumistaan juurikaan. Vain vessakäynnit täytyi hoitaa muualla.

– Remontti vei yhteensä neljä päivää, kuten oli luvattu. Pojat olivat ammattilaisia, he tiesivät, mitä tekivät, Jouni kuvailee.

q3a8587.1051x0 is

”Taloturva teki työnsä ammattitaidolla”

Remontin loputtua Taloturvan asentajat siivosivat Jounin mukaan jälkensä hyvin, eivätkä he Tarjan kanssa joutuneet siivoamaan remontin jäljiltä. Remontin jälkeen viemärit ovat toimineet ongelmitta.

– Pojat veivät remontin loppuun asti, niin kuin kuuluukin. Lopputulos on erinomainen! Kaikki on toiminut hyvin, Jouni kertoo.

Viemäriremontti toi tullessaan myös turvallisuuden tunteen. Viemärit olivat ennen remonttia Jounin ja Tarjan viimeinen huolenaihe talon suhteen. Nyt huoli viemärien kunnosta on poissa.

– Nyt on turvallista asua, kun tietää, että jätökset menevät sinne, minne niiden kuuluukin, Jouni kiteyttää.

– Taloturva teki työnsä ammattitaidolla ja toteutus sujui hyvin. Sukitus onnistui siinä ajassa mitä he lupasivatkin. Voin suositella heitä vaikka ventovieraillekin!

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

Viemäriremontti ammattitaidolla
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.