Vielä ehdit säästää rahaa – kotitalousvähennys tulee pienenemään!

säästä kodissa

Vielä ehdit säästää rahaa – kotitalousvähennys tulee pienenemään!

Onko talosi remontin tarpeessa? Nyt kannattaa aloittaa remontin suunnittelu, koska tänä vuonna voit säästää reilusti rahaa hyödyntämällä valtion tarjoaman kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennys myönnetään siltä vuodelta, jona olet maksanut yritykselle laskun tehdystä työstä. Kannattaa siis toimia nopeasti, jos haluat säästää rahaa remontissasi!

Vielä ehdit saada jopa 4800 euroa vähennystä

Kotitalousvähennyksen käyttäminen on järkevää, koska sen avulla voit säästää jopa tuhansia euroja. Tällä hetkellä saat kotitalousvähennystä enintään 2400 euroa vuodessa. Jos asut puolisosi kanssa, voitte siis yhdessä saada vähennystä lähes 5000 euron edestä.

Hallitus aikoo kuitenkin pienentää kotitalousvähennystä, joten remontin kanssa ei kannata aikailla. Kotitalousvähennyksen osuutta työkorvauksissa aiotaan laskea 50 prosentista 40 prosenttiin, mikä alentaa kotitalousvähennyksen enimmäismäärän 2250 euroon.

Kuka on oikeutettu vähennykseen?

Kotitalousvähennys vähennetään ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Kotitalousvähennystä voi saada työstä, jonka teetät kotona, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa ollakseen oikeutettu vähennykseen. LVIturva kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä, kunhan täytät edellä mainitut kriteerit.

LVIturvan avulla kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa

Haluamme, että kotitalousvähennyksen hakeminen on mahdollisimman mutkatonta asiakkaillemme. Tämän takia ohjeistamme asiakkaitamme vähennyksen hakemisessa ja lähetämme kaavakkeen hakemusta varten. Asiakkaan ei tarvitse muuta kuin täyttää lomake ja lähettää se verottajalle.

Tarvitseeko talosi putkiremonttia?

Suomessa tapahtuu keskimääräisesti 100 vesivahinkoa päivässä. Talojemme putket haurastuvat ajan myötä ja aiheuttavat vesivahinkoriskin. Siksi putkiston kunnosta on syytä olla tietoinen. Putkien kuntoa ei voi päätellä niiden ulkoasun perusteella, minkä takia kartoitukseen tarvitaan alan asiantuntija. Varaa meiltä omakotitaloosi putkiston kuntokartoitus, jonka avulla selvität putkiesi todellisen kunnon ja remontin tarpeen. Halutessasi saat samalla käynnillä tarjouksen putkiremontista. Kartoitus on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. 

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!