“Unelmieni työpaikka” – lue asentajamme Pekan kertomus

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

“Unelmieni työpaikka” – lue asentajamme Pekan kertomus

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

On maanantaiaamu klo. 4.00. Nousen ylös, hyppään työautoon ja lähden ajelemaan kotoa Tampereelta kohti Helsinkiä ja työmaata. Ajatuksissani hyvästelen perheen. Töitä on pakko tehdä, että perhe saa leipää. Mutta eikö ole mitään muuta? Puhelin soi. Ystävä joka tietää minun jälleen ajelevan kohti Helsinkiä soittaa: ” Ois Pekka töitä Tampereella. Kiinnostasko?”, jaa, että kiinnostasko?, ” Ne soittaa sulle sieltä joku päivä.” Hetkessä rähmät katosivat silmistä. Mielen täytti toivo. Olisiko tässä uusi mahdollisuus? Muutaman päivän perästä Juhana LVIturva:lta soittaa. Vaihdamme ajatuksia työstä ja alasta. Sovimme tapaamisen Tampereen toimipisteeseen.

Asiakaspalvelu, kiireettömyys, vastuu, laatu, ammattiylpeys yms. Juhanan “myyntipuhe” pyörii ajatuksissa. Mikä olisi minulle se kovin juttu? Kiireettömyys, laatu ja asiakaspalvelu. Onko näitä oikeasti nykyään? Innolla odotan, että onko tässä taas suurten johtajien suuria puheita. Kun työt alkaa, alkaakohan taas perinteinen kiire ja ruoska viuhumaan? Tavoitteena vain maksimaallinen tulos.

Jo ensimmäisinä työpäivinä sain huomata, että tämähän taitaa sittenkin olla työpaikka missä saan olla oma itseni, saan palvella asiakkaani hyvin ja omalla ammattitaidollani. Ajatuksiani kuunnellaan ja arvostetaan. Ei soi puhelin, että “jokos tuli valmista”. Vaikuttaa hyvältä.

On ilo soittaa taas seuraavalle asiakkaalle ja sopia asennusaika. Ei tarvitse soitella “jännäkakka”housuissa, kun tietää jo etukäteen ammattitaitoisen myyjän hoitaneen suunnittelun ja tarjouksen hyvin. Ovella on vastassa iloinen asiakas. “Juu teiltä kävi tällainen nuori herrasmies mittomassa ja kartoittamassa meidän putket. Ei sillä ollu kiire ja kerettiin kattoa koko homma rauhassa läpi. Meinas, jotta 4-5 päivää koko homma”.

Osa asiakkaista on kahvipöytäkeskustelussa kysellyt näkemystä Pohjolan LVI turvasta. Ylpeänä ja vilpittömin mielin olen voinut kertoa asiakkaillemme, että tämä firmamme panostaa laatuun, tyytyväisiin asiakkaisiin ja tyytyväisiin työmiehiin.

Mistä tämä kaikki oikein tulee? Meillä on yhteinen ammattiylpeys ja halu pitää laatu korkealla. Ymmärrämme sen, jotta asiakas on meidän palkan maksaja. Mitä paremmin asiakkaat palvelemme, sitä parempi tulevaisuus meillä on. Hienointa on ollut huomata, että tässä firmassa on hyvä huumorintaju, ei väheksytä kenenkään suoritusta. Meillä arvostetaan asiakasta ja työntekijöitä rotua, uskontoa ja poliittista kantaa katsomatta.

Luottamusta ei saada. Se pitää ansaita.

Tiedän, että en ajattele enkä ole yksin näin kokenut.

Pidetään näistä kiinni ja tehdään töitä jotta meillä kaikilla on hyvä olla.

Pexi.

Töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista? Katso kaikki LVITurvan avoimet työpaikat ja ota yhteyttä 

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.