Paneeliarvonnan voittaja ei ollut uskoa onneaan: ”Sanoin naapurille, että meille ehkä tulee paneelit”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Paneeliarvonnan voittaja ei ollut uskoa onneaan: ”Sanoin naapurille, että meille ehkä tulee paneelit”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
aurinkopaneeliarvonta

Tänäkin vuonna järjestimme suuren aurinkopaneeliarvonnan, jossa oli mahdollisuus voittaa 12 paneelin aurinkosähköjärjestelmän. Voitto osui tällä kertaa Vantaalla omakotitalossa asusteleville Janne ja Mari-Anne Honkaselle. Honkasilla oli jo valmiiksi aihetta suureen iloon, sillä viikonloppuna olivat tulossa tyttären häät. Valmistelut häitä varten olivat käynnissä ja ilmoitus arvontavoitosta tuli hektiseen aikaan.

”Olin askartelemassa hääkoristeita autotallissa. Pikkasen siinä sahailin jotain sydämenmuotoista lätkää opastekylttiin, kun tuli puhelu Taloturvan edustajalta”, Janne Honkanen kertoo. Kun voitosta kerrottiin, Honkanen meni hetkeksi sanattomaksi. ”Tuli täysin puun takaa.”

”Meille ehkä tulee paneelit”

Puhelunkin jälkeen Janne Honkanen säilytti terveen skeptisyyden ja suhtautui epäilevästi koko uutiseen. ”Ei varmaan kukaan muukaan uskonut, kun menin yläkertaan kertomaan, että olemme voittaneet paneelit”. Janne Honkanen meni seuraavaksi nettiin katsomaan tarkempia tietoja arvonnasta. Kun Taloturvan internetsivuilta löytyi kuvia edellisistä voittajista, Honkanen alkoi jo vähän epäillä arvontavoiton olevan todellisuutta. ”Sanoin naapurille, että meille ehkä tulee paneelit”.

Janne Honkanen kertoo, ettei edes yleensä osallistu arvontoihin. Poikkeuksen hän teki silloin, kun Honkaset harkitsivat aurinkopaneelien hankkimista ja hakivat tietoa internetistä. ”En ollut muistanut edes osallistuneeni mihinkään arvontaan”, Honkanen paljastaa. ”On siinä aikamoinen kynnys osallistua, kun nykyään sosiaalinen media on täynnä arvontoja, eikä niiden aitoudesta ole varmuutta”, Mari-Anne Honkanen kommentoi.

Vihreät arvot ja sähkön hinta sai miettimään aurinkopaneeleja

Honkaset olivat miettineet paneeleja jo jonkin aikaa. ”Ennen kuin muutimme tänne, puhuimme aika paljon paneeleista”, Mari-Anne Honkanen muistelee. ”Vihreät arvot pisti miettimään.”

Vihreiden arvojen lisäksi myös sähkön hinnan käyttäytyminen painoi vaakakupissa. Janne Honkanen kertoo tykkäävänsä Excelistä ja seuraa taulukoistaan tarkasti sähkön kulutusta ja hintoja. Honkasten omakotitalon sähkön siirtohinta on merkittävä, mutta varsinkin mökin sähkön siirtomaksut ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia. ”Mökin sähkölaskut ovat sellaisia, että kun ne saa käteen, niin tekee mieli purkaa sähköliittymä kokonaan”, Janne Honkanen kertoo. ”Kyllä se siirtomaksujen ja verojen osuus on mielenkiintoinen”, Mari-Anne Honkanen huokaisee. ”Huomaa, että lihakset jännittyvät, kun lukee laskua”.

”Nyt pääsen tekemään uusia taulukoita aurinkopaneeleihin liittyen”, Janne Honkanen iloitsee.

Uusi aurinkopaneeliarvonta jo käynnistynyt

Oletko sinä seuraava arvonnan voittaja? Jos yhtään harkitset aurinkopaneeleja omakotitalon tai mökin katolle, meillä on sinulle ilosanoma: uusi aurinkopaneeliarvonta on jo täydessä käynnissä.

Ei siis muuta kuin osallistumaan!

Osallistu arvontaan

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

aurinkopaneeliarvonta
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.