Asiakas kertoo: Onnistunut putkiremontti omakotitaloon Helsingissä

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Asiakas kertoo: Onnistunut putkiremontti omakotitaloon Helsingissä

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Asiakas kertoo: Onnistunut putkiremontti omakotitaloon Helsingissä

Hyvää ja positiivistä palautetta on aina mukava saada. Positiivinen palaute ja onnistunut remontti kertoo meille, että olemme aidosti pystyneet auttamaan asiakastemme heidän ongelmassaan. Virpi Saarinen Helsingistä lähetti meille sähköpostilla oman kertomuksensa onnistuneesta putkiremontista. Julkaisemme sen tässä alla lyhentämättömänä.

Virpi Saarinen Helsinki

Minä, putkiremppapeikko ja onnekas käyttövesiremontti

“Ostin itselleni v. 1999 silloin 30 vuotta vanhan ison omakotitalon. Muistan ihastuttavan vanhan myyjäpariskunnan lauseen: ‘jos vesivahinko tulee, niin juokse ulos pyörävajaan kadulle katkaisemaan veden tulo tästä’. Siitä asti olin miettinyt milloin ja mitä pitää putkistoille tehdä. Halusin, että aivoni vapautuisi muihin mukaviin asioihin ja huolet talosta poistuisi. Olin jo teettänyt taloon uuden katon, joten ei kodissani enää kovin montaa korjattavaa kohtaa ollut kuin putket. Talossani kävi naapureita, tuttavia ja konsultteja antamassa neuvojaan. Erään konsultin kehotuksesta teetin talooni kesällä 2013 putkien muutospiirustukset, jotka Rakennusvalvontavirasto leimasi.”

19.8.2013.

“Tämän jälkeen alkoi asiassa omituisin vaihe. Kun lähetin tarjouspyyntöjä pääkaupunkiseudun putkifirmoille, kukaan ei vastannut. Tarjouspyyntöjen liitteenä olivat piirustukset ja toiveena, että rempan saa tehdä milloin vaan. Olin saanut putkiliikkeiden nimiä, jotka tekevät pientaloille töitä, näiltä samaisilta konsulteilta ja osan etsin itse. Koska en saanut vastauksia kahteen kuukauteen keneltäkään, päätin, että en teetä mitään ja valukoon mahdolliset vedet rakenteisiin ja maksakoon vakuutusyhtiöt sitten kuluja, parhaani olen tehnyt. Jonkinlainen sormituntuma minulla hinnoista oli.”

Onnistunut putkiremontti omakotitalooni

“Joulukuun alussa minulle soitettiin Vaajakoskelaisesta firmasta, jonka edustaja oli Helsingissä ja tarjosi alueemme vanhoihin taloihin putkien uudistusta. Kerroin, että minun talooni voi kylmä- ja lämminvesiputket uusia, kunhan tiedän hinnan. Parin päivän kuluttua tästä samaisesta firmasta saapui nuori täsmällinen mies läppärinsä kanssa. Mies kirjasi läppäriinsä ylös montako kraanaa, wc-pönttöä uusitaan, saman tien kävimme läpi kaikki lattioiden ja seinien porauskohdat ja mies soitti ”kaivuri-timanttiporafirmaan” pihan aukaisusta tulevan kulun tarjoukseen mukaan. Uusimme myös samalla vesimittarilta ulkoa tulevan päävesiputken. Pihamme ei ole helpoimmasta päästä ja tarvittiin Bobcat’in lisäksi paikalle myös nosturi nostamaan Bobcat kaivantopaikalle.”

“Tarjouksen tekemiseen ja tähän suunnitelmaan meni aikaa vajaa 2 tuntia ja koska edustajalla oli myös tulostin mukana, pystyin sopimuksen allekirjoittamaan saman tien. Ja sitten itse remppaan. Työ alkoi maanantaina aamulla, piha oli aukaistu tunnissa ja seuraavana päivänä olimme jo pitkällä ja pihaa laitettiin umpeen. Kylpyyn pääsin jo 2 päivän perästä keskiviikkona ja torstaina miehet imuroivat jälkensä ja veivät koneensa pois. Jätteet he veivät joka päivä pois sitä mukaan kuin sitä kertyi. Ymmärsin, että tämä kesti hiukan kauemmin, koska taloni on suuri 280 m2 ja täällä on 4 wc:tä, 3 kylpyhuonetta, 2 keittiötä, 13 kraanaa. Kerroksia on 2. Tämä työ oli täysi 10 ja kuuluu kotitalousvähennyksiin.”

Parhain terveisin: Virpi Saarinen Helsinki

Ja nyt paljastan tämän ihmefirman:

Pohjolan LVIturva Oy, Konttisentie 8 B, 40800 Vaajakoski y-tunnus 2446061-8, sekä pääkaupunkiseudulla: projektivastaava Miikka Kilpeläinen, miikka.kilpelainen@lviturva.fi ja puh. 044 733 4454

Kiitos Virpille tästä positiivisestä putkiremonttikertomuksesta. Toivottavasti tämä rohkaisee meitä kaikkia tarttumaan rohkeasti putkiremonttipeikkoomme. Lue asiakkaidemme kokemuksia tai pyydä meidät tarjouskäynnille

Juhana Kilpeläinen

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.