Kunden säger: Lyckad VVS-renovering i ett fristående hus i Helsingfors

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Kunden säger: Lyckad VVS-renovering i ett fristående hus i Helsingfors

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Kunden säger: Lyckad VVS-renovering i ett fristående hus i Helsingfors

Bra och positiv feedback är alltid trevligt att få. Den positiva feedbacken och den lyckade renoveringen visar oss att vi verkligen har kunnat hjälpa våra kunder med deras problem. Virpi Saarinen från Helsingfors skickade oss ett e-postmeddelande med sin berättelse om en lyckad VVS-renovering. Vi publicerar den här nedan i sin helhet.

Virpi Saarinen Helsingfors

Jag, rörmokaren och en lyckosam VVS-renovering

“1999 köpte jag ett stort fristående hus, 30 år gammalt vid den tidpunkten. Jag minns att ett trevligt gammalt par som sålde huset sa: ‘Om det blir en vattenskada, spring ut till cykelskjulet på gatan och stäng av vattnet därifrån’. Ända sedan dess har jag funderat på när och vad jag ska göra åt rören. Jag ville frigöra min hjärna för andra trevliga saker och slippa oroa mig för huset. Jag hade redan fått ett nytt tak på huset, så det fanns inte mycket kvar att fixa i mitt hem förutom rören. Jag hade grannar, bekanta och konsulter som besökte mitt hus för att ge sina råd. På en konsults inrådan fick jag ritningarna för rörändringarna stämplade av byggnadsnämnden sommaren 2013.”

19.8.2013.

“Efter det började den märkligaste fasen i fallet. När jag skickade ut offertförfrågningar till rörföretag i storstadsområdet var det ingen som svarade. Offertförfrågningarna åtföljdes av ritningar och en förhoppning om att arbetet skulle kunna utföras när som helst. Av samma konsulter hade jag fått namnen på VVS-företag som arbetar med småhus, och några av dem letade jag upp själv. Eftersom jag inte hade hört något från någon på två månader bestämde jag mig för att inte göra någonting och låta allt vatten rinna in i konstruktionen och sedan låta försäkringsbolagen betala kostnaderna; jag hade gjort mitt bästa. Jag hade ett slags fingeravtryck på priserna.”

Framgångsrik VVS-renovering i mitt privata hus

“I början av december fick jag ett samtal från ett företag i Vaajakoski, vars representant fanns i Helsingfors, som erbjöd sig att renovera rören i gamla hus i vårt område. Jag sa till dem att de kunde byta ut varm- och kallvattenrören i mitt hus, bara jag fick veta priset. Några dagar senare kom en ung punktlig man från samma företag med sin bärbara dator. Mannen skrev ner på sin laptop hur många kranar, toaletter och toaletter som skulle bytas ut, omedelbart gick vi igenom alla borrpunkter för golv och väggar och mannen ringde “grävmaskin-drillföretaget” för kostnaden för att öppna upp gården för en offert. Vi bytte också ut huvudvattenröret från den externa vattenmätaren samtidigt. Vår gård är inte den lättaste att komma till och vi behövde inte bara en Bobcat på plats utan även en kran för att lyfta Bobcat till utgrävningsplatsen.”

“Det tog mindre än 2 timmar att göra erbjudandet och denna plan, och eftersom representanten hade en skrivare med sig kunde jag underteckna kontraktet direkt. Och sedan till själva reparationen. Arbetet började på måndag morgon, gården var öppen på en timme och nästa dag var vi en bra bit in på nästa dag och gården var förseglad. Jag var i badet 2 dagar senare på onsdagen och på torsdagen dammsög killarna upp och tog bort sina maskiner. Soporna tog de bort varje dag efterhand som de ansamlades. Jag förstod att det tog lite längre tid eftersom mitt hus är 280 m2 stort och det finns 4 toaletter, 3 badrum, 2 kök, 13 kranar. Det här jobbet var en full 10 och faller under hushållsavdraget.”

Med vänlig hälsning: Virpi Saarinen Helsingfors

Och nu ska jag avslöja detta mirakelföretag:

Pohjolan LVIturva Oy, Konttisentie 8 B, 40800 Vaajakoski, FO-nummer 2446061-8, och i huvudstadsregionen: projektchef Miikka Kilpeläinen, miikka.kilpelainen@lviturva.fi och tfn. 044 733 4454

Tack till Virp för denna positiva VVS-rapport. Jag hoppas att detta uppmuntrar oss alla att våga ta itu med våra VVS-problem. Läs om våra kunders erfarenheter eller be oss om en offert

Juhana Kilpeläinen

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.