Rörmokare

Hausoturva är ett järnhårt proffs inom VVS-reparationer. Så om du funderar på att utföra en VVS-reparation bör du beställa ett undersökningsbesök från Taloturva och begära en offert på en VVS-reparation i ditt hem. Det gör det enkelt att ta reda på vilken typ av VVS-renovering ditt hem behöver och hur mycket det skulle kosta.

Ett besiktningsbesök och en kartläggning av avloppsvattnet av byggnadsskyddsföretaget är kostnadsfritt för kunden, så det lönar sig att börja kartlägga ditt hem i tid, innan stora vattenskador uppstår. Vattenskador inträffar varje dag i Finland, upp till cirka 100 incidenter per dag! Många av dessa skador skulle ha kunnat undvikas helt och hållet om VVS-situationen i bostaden hade bedömts i tid och problemen åtgärdats omedelbart.

Till exempel är åldrande kopparrör i många hus som en tickande bomb som kan orsaka omfattande vattenskador. Om du vet att kopparrör har använts i ditt hem och om du är orolig för rörens skick, är det värt att beställa en konditionsundersökning från Taloturva med ett särskilt lågt tröskelvärde.

Hausoturva är specialiserade på att avgöra när det är bäst att utföra en VVS-renovering i ditt hem och vilken metod som ska användas. Samtidigt blir andra detaljer i renoveringen tydliga. När situationen har kartlagts strävar Taloturva efter att tillhandahålla den information som samlats in genom kartläggningsprocessen till kunden på ett sätt som är så lätt att förstå som möjligt. Det gör det enkelt för kunderna att fatta bra beslut mot bakgrund av den information de får.

Själva VVS-reparationerna utförs alltid av Taloturva med järnhård professionalism utan att kompromissa med kvaliteten, vilket innebär att VVS-reparationer i rätt tid kan förhindra omfattande vattenskador och göra boendet säkert och högkvalitativt. En professionellt utförd VVS-reparation betalar sig vanligtvis själv, så det är en investering som lönar sig när det gäller din komfort och säkerhet, samt värdet på ditt hem!

Taloturvas medarbetare är inte bara särskilt skickliga installatörer, utan Taloturva ser också till att medarbetarna har tillgång till regelbunden vidareutbildning och att deras kunskaper fortsätter att uppfylla de högsta kvalitetsstandarderna i branschen. Med tusentals renoveringar i bagaget är Taloturva väl bekant med finska småhus och deras rörsystem. Därför kan kunderna lita på att Taloturvas proffs vet hur de ska ta hand om rörsystemet i deras hem för bästa möjliga resultat. Taloturva har uppenbarligen gjort sitt jobb bra, eftersom 98% av kunderna sa att de var nöjda med de installationer som utförts av Taloturva i en undersökning som genomfördes av den oberoende Taloustutkimus.

Mångsidiga VVS-service från Hausoturva

Taloturva erbjuder högkvalitativa och mångsidiga VVS-reparationer, från omfattande avloppsreparationer till avloppsunderhåll och reparationer av hushållsvatten. Om du inte är säker på vilken typ av VVS-service ditt hem behöver eller om ditt hem till exempel behöver en VVS-reparation, bör du beställa en kostnadsfri undersökning från Taloturva och börja undersöka ditt hems potentiella VVS-reparations- eller underhållsbehov innan VVS-systemet orsakar fler obehagliga överraskningar. Med hjälp av byggnadsförsäkringen kan VVS-reparationerna vanligtvis utföras snabbt och effektivt, på så lite som 3-5 dagar, och det är fortfarande möjligt att bo kvar i ditt hem medan VVS-reparationerna pågår.

Säkerhetstjänster för rörmokare och dykare

Dykning är ett populärt sätt att utföra en högkvalitativ avloppsrenovering och Taloturva är specialiserat på avancerade dykmetoder. När en avloppsledning i en privatbostad förses med en professionell muff kan livslängden på bostadens avloppssystem förlängas med upp till 50 år, vilket gör det till en klok investering att investera i muffning av avloppsledningar.

Avloppsdippning är för närvarande det modernaste och mest kostnadseffektiva sättet att genomföra en avloppsrenovering i ditt hem. Under processen förs en strumpa tillverkad av en plastblandning in i det gamla avloppsröret och härdas sedan. Efter härdning blir strumpan ett starkt och hållbart plaströr. De gamla rören i avloppssystemet kommer därför att ligga kvar och fungera som ett slags gjutform för det nya, mer intakta röret.

Kartläggning av avlopp och bedömning av skick för byggnaders säkerhet

När du vill ta reda på situationen för avloppet i ditt privata hus, bör du beställa en gratis avloppsundersökning från Taloturva. Det gör det möjligt att planera VVS-installationen i ditt hem så optimalt som möjligt innan den orsakar stora vattenskador i ditt hem och mycket bekymmer och krångel. En avloppsundersökning avslöjar det faktiska tillståndet för ditt hems rör och hjälper dig att bedöma vilka åtgärder som behöver vidtas, och inom vilken tidsram.

Avloppssystemet utsätts dagligen för ett brett spektrum av frätande ämnen, vilket innebär att rören med åren börjar bli slitna. Vad som händer med rören i detta skede beror lite på materialet, men de kan börja spricka, de kan få hål, de kan börja försämras eller de kan till och med glasas över. Denna situation leder till en allvarlig risk för vattenskador i bostaden. Förutom risken för vattenskador finns det också en hälsorisk för de boende i huset, eftersom gaserna i rörledningarna kan orsaka hål i toppen av röret, vilket kan leda till att gaser läcker ut från röret till andningsluften i huset.

Vid en avloppsinspektion tar en representant för byggnadsskyddsföretaget med sig en speciell avloppskamera in i avloppet, vilket gör det möjligt att se avloppet från insidan och se insidan av rören. Detta gör det möjligt att bedöma det faktiska tillståndet för rörsystemet i ditt hem. I slutet av bedömningen kommer en Taloturva-expert att bedöma om ditt hems rörsystem behöver repareras eller underhållas och när det skulle vara bäst att utföra eventuella rörreparationer eller underhåll. I detta skede har kunden möjlighet att gå igenom resultaten av avloppskartläggningen med en representant för byggnadsskyddsföretaget.

Du bör definitivt beställa en avloppsundersökning om ditt hems avlopp verkar läcka dåligt då och då, eller om det inte har undersökts på flera år. Det är också värt att beställa en avloppsundersökning om ditt hems rörsystem redan är gammalt. Särskilt för rörledningar som är mer än 25 år gamla är det definitivt värt att ta bilder och kontrollera rörledningens faktiska skick. Om inomhusluften i ditt hus börjar lukta lite avloppsvatten är det ytterligare ett varningstecken på att det är dags att kontrollera rörsystemet i ditt hus.

Det är särskilt viktigt att undersöka husets vattenledningar och bedöma rörens och rördelarnas skick. Samtidigt är det möjligt att förbereda en riskanalys av VVS-installationen och gå igenom resultaten av undersökningen tillsammans med en Taloturva-expert. Du bör undersöka dina tappvattenrör om de är gamla eller dolda inuti strukturer, eller om vattnet som kommer ut ur rören smakar illa eller har en konstig färg. Det lönar sig också att göra en konditionsundersökning av bruksvattenledningarna om vattentrycket är ojämnt från tid till annan. Om du i god tid låter fackmän åtgärda eventuella problem med varmvattenledningarna i ditt hem kan du slippa många otrevliga överraskningar och onödiga kostnader!

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.