Pålitliga, prisvärda och högkvalitativa rörmokartjänster för småhus från Taloturva, en expert på rörmokarreparationer för småhus med över 7000 rörmokarreparationer i Finland och Sverige.

Är det något problem med rörsystemet? Vattenskada? Vill du byta ut dina radiatorer mot nya? Taloturva är ett expertföretag inom HVAC som garanterat kommer att hjälpa dig!

House Security erbjuder också gratis VVS-tjänster för enfamiljshusägare, såsom gratis avloppsundersökningar och gratis VVS-tillståndsundersökningar. 

Oavsett om du letar efter en VVS-expert för avloppsrenoveringför renovering av hushållsvatten, VVS-underhåll eller för radiatorbyte för ditt privata hus, är Taloturva ett säkert val med en kundnöjdhetsgrad på 98% (Taloustutkimus Oy).

lvi

Expert HVAC-tjänster för fristående hus från Hausoturva

HVAC avser värme-, VVS- och luftkonditioneringssystemen i ditt hem, som är utformade med precision. Bra HVAC-design kan göra ditt hem så energieffektivt och bekvämt som möjligt. Bra design förbättrar också komforten i hemmet och minskar dess negativa inverkan på miljön. Därför är det en bra idé att välja en yrkesman med lång erfarenhet som HVAC-expert för ditt hem!

Finsk expert på HVAC

Det finska vädret kräver mycket av hemmet, vilket är en av de främsta anledningarna till att välja en HVAC-expert i Finland som känner till de finska förhållandena. Taloturva är just ett sådant alternativ, eftersom det är ett finskt familjeägt företag som strävar efter att göra det säkrare och enklare att leva i Finland. Bakgrunden till skapandet av House Security är insikten om att VVS-reparationer i småhus tidigare ofta har varit för svåra ur de boendes synvinkel. Detta är säkert en av anledningarna till att cirka 100 finska hushåll drabbas av vattenskador varje dag. För att åstadkomma förändring har Hausoturva utbildat sig till expert på området för att göra det lättare att avgöra när det är bäst att renovera till exempel rörsystemet i hemmet.

Alla Taloturvas HVAC-uppdrag utförs av skickliga installatörer, och företagets installatörer kan med rätta anses vara bland de bästa i Finland. Hausoturva ser också till att installatörerna får tillgång till kontinuerlig utbildning, vilket bidrar till att deras kunskaper hålls uppdaterade. Taloturva har erfarenhet av tusentals renoveringar i finska hem, så det är rimligt att säga att företaget känner till finska hem. Kunderna har också varit uppenbart nöjda med de HVAC-renoveringar som Taloturva har utfört, eftersom 98% av företagets kunder har varit nöjda med den service de har fått från Taloturva, enligt undersökningen.

Kostnadsfria avloppsundersökningar för att bedöma rörsystemets skick

Taloturva erbjuder sina kunder möjligheten att göra en kostnadsfri avloppsundersökning, vilket ger en snabb och konkret indikation på rörens skick i deras hem. Detta möjliggör en tillförlitlig bedömning av om en VVS-renovering i hemmet behövs just nu eller om den säkert kan vänta ett tag till. Dessutom kommer avloppskartläggningen att ge experter information om den bästa metoden för att rehabilitera avloppssystemet i fråga. Ofta är det i det här skedet som man börjar fundera på rördragning, som är en mycket boendevänlig metod, lyckligtvis för de boende, eftersom de inte behöver riva upp husets struktur för rördragningen och kan bo kvar i sitt hem under hela renoveringen.

Expert på avloppsvatten

Om återfyllning av avlopp inte är helt nödvändig ännu, kan behovet av avloppshantering övervägas. Avloppsunderhåll är ett utmärkt sätt att förlänga livslängden på ditt avloppssystem och förebygga avloppsrelaterade problem. Taloturva tar ett helhetsgrepp på underhåll av avlopp. Vid avloppsunderhåll avlägsnas spröda ämnen från vattenledningarnas inre ytor för att förhindra blockeringar och andra vanliga problem i avloppssystem. Taloturva erbjuder professionell avloppsunderhåll för privata hus från början till slut. Innan det faktiska underhållet påbörjas skyddas kundens hem noggrant, och därefter kan det faktiska underhållet påbörjas.

Hausoturva använder speciella nylonborstar för underhåll av avlopp. Borsten är kraftfull men ändå skonsam och skadar inte ytan på vattenledningarna. Borstens storlek väljs alltid av byggnadssäkerhetsexperten utifrån det avlopp som ska underhållas, så att borsten täcker hela avloppsrörets invändiga yta. Underhållsborstarna har också en flexibel arm som gör att borsten kan passera genom snäva böjar i vattenledningen. För bästa möjliga resultat görs borstningen flera gånger under underhållet. Hur många gånger du behöver borsta beror på avloppets skick.

När underhållet är slutfört fotograferas avloppssystemet för att säkerställa att underhållsåtgärderna är tillräckliga. Samtidigt kan rörens skick undersökas mer noggrant än tidigare och eventuella dolda risker i rörsystemet, såsom små sprickor och tätningsskador, kan upptäckas. Underhållet omfattar även byte av diffusorer och, vid behov, byte av golvbrunnar. Taloturva är också en pionjär inom golvbrunnar och har utvecklat lättrengjorda insatsgolvbrunnar i plast som gör det lättare att hålla golvbrunnarna rena i framtiden. Det är också möjligt att beställa olika mindre renoveringar från Taloturva i samband med avloppstjänster. På så sätt kan du få många saker gjorda i ditt hem på en gång! Slutligen städar rörmokaren från Taloturva upp efter arbetet och överlämnar rapporten om avloppsunderhåll till kunden.

Avloppsmuffar med professionalism

När underhållet av avloppet inte längre är tillräckligt på grund av avloppssystemets dåliga skick är det dags att överväga återfyllning av avloppet. Efter nedsänkning förlängs rörledningens livslängd med upp till 50 år i bästa fall! Dessutom är nedsänkning ett tillförlitligt, kostnadseffektivt och modernt sätt att renovera rörsystemet i ditt hem! Under nedsänkningen sätts en strumpa av en plastblandning in i det gamla avloppsröret. Strumpan härdas sedan för att bli ett starkt och hållbart plaströr. De gamla rören lämnas kvar på plats som formar för de nya självbärande rören, så det finns inget behov av att riva upp husets struktur alls under muffningsprocessen.

Många husägare fruktar att VVS-reparationer är onödiga om de tänker på det på ett gammaldags sätt. Förr i tiden var man vid en VVS-renovering oftast tvungen att flytta ut ur bostaden under renoveringen, men idag behöver man inte göra det, vilket verkligen sänker tröskeln för att påbörja en VVS-renovering. Vår personal gör sitt yttersta för att se till att de som bor i ditt hem kan leva ett så normalt vardagsliv som möjligt, även mitt i en VVS-renovering.

Om du är osäker på hur det står till med rörsystemet i ditt hem bör du boka en kostnadsfri avloppsinspektion från Taloturva så snart som möjligt. Beskrivningen möjliggör en konkret och tillförlitlig bedömning av om avloppssystemet i ditt hem är i akut behov av underhåll eller om det redan är i det skede då det behöver pluggas för att undvika vattenskador.

Professionella reparationer av rörledningar

Taloturva är också specialist på VVS-reparationer för privata hus. I bästa fall kan den utföra VVS-reparationer på så lite som tre dagar. Du bör börja planera en VVS-reparation senast när ditt hems metallrör har använts i mer än 22 år, eller om rören är dolda inuti strukturen. Andra varningstecken är att vattnet har en ovanlig färg eller smak, eller att vattentrycket i vattenledningen ibland är ojämnt. Det enklaste sättet att ta reda på skicket på ditt hems rörsystem är med en kostnadsfri konditionsundersökning från Taloturva, under vilken skicket på ditt hems rörsystem och fixturer bedöms, en riskanalys av rörsystemet utförs och resultaten granskas tillsammans med en Taloturva-expert.

Expert på reparationer av värmerör

Det är också värt att överväga att byta ut värmerören i ett åldrande hus. Detta är särskilt relevant för bostäder som är äldre än 25 år. Household Security hjälper dig också kostnadsfritt att bedöma skicket på ditt hems värmenätverk och, om nödvändigt, uppdatera dina värmerör så att de uppfyller dagens krav. Taloturva använder hållbara och högkvalitativa Uponor-kompositrör för utbyte av värmerör. Rören har flera skikt, vilket gör dem motståndskraftiga mot tryck och korrosion och gör dem till ett särskilt hygieniskt val.

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.