Väinö Karjala: “Taloturva tekee ammattitaitoista ja taitavaa työtä”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Väinö Karjala: “Taloturva tekee ammattitaitoista ja taitavaa työtä”

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
Karjalan käyttövesiremontti

Loimaalla asuvien Väinö ja Seija Karjalan omakotitalo on rakennettu vuonna 1983. Taloa on pariskunnan toimesta kunnostettu sen iän edellyttämällä tavalla. Yksi viimeisimmistä remonteista oli Taloturvan marraskuussa 2016 toteuttama käyttövesiremontti. Väinö ja Seija ovat tyytyväisiä remontin lopputulokseen sekä Taloturvan siistiin työn jälkeen.

– Kattoa on kunnostettu ja puutarhaa laitettu. Ikkunat on uusittu ja keittiö on remontoitu. Nyt sitten tuli remontoitua nämä käyttövesiputket. Mitään vikaa niissä ei ennen remonttia ollut. Ne alkoivat kuitenkin iältään olla jo kolmisenkymmentä vuotta vanhoja ja vakuutuimme siitä, että putket olisi aika uusia. Taloturvalla sitten työ teetettiin, Väinö Karjala kertoo.

“Työ tehtiin siististi ja ammattitaitoisesti”

Pariskunta asui kotonaan normaalisti koko remontin ajan. Käyttövesi oli suunnitelmien mukaisesti poikki vain yhden päivän. Remontin myötä aiemmin rakenteiden sisällä piilossa kulkeneet vesiputket vedettiin kulkemaan näkyville pintavetona. Vanhat putket tyhjennettiin, tulpattiin ja jätettiin paikoilleen.

– Käyttövesiputkistojen uusiminen sujui siten, miten luvattiin. Neljä päivää olivat asentajat töissä ja työ eteni erittäin sujuvasti. Mitään yllättävää tai ennalta tietämätöntä haittaa ei asumisenkaan suhteen ilmennyt. Työ tehtiin siististi ja ammattitaitoisesti, Väinö kuvailee.

Remontin yhteydessä päätettiin vaihtaa myös lämminvesivaraaja. Varaajan vaihto sujui Väinön mukaan ilman sen suurempia ongelmia. Vanha varaaja sekä muut tavarat koko remontin osalta vietiin remontin päätteeksi pois ja asentajat siivosivat jälkensä.

– Lopputulos on erittäin hyvä, työn jälki on siistiä ja odotusten mukaista. Uudet putket ovat aivan asialliset ja hyvännäköiset eivätkä haittaa silmää. Niille haettiin sellaiset asennuspaikat, joissa ne kaikkein vähiten haittaavat ulkonäöllisesti, Väinö kuvailee.

“Kaikin puolin voin antaa hyvän kiitoksen tehdystä työstä”

Väinö ja Seija uskovat, että tällä uudella käyttövesiputkistolla he pärjäävät monta vuosikymmentä eteenpäin. Remontti toi tullessaan myös käytännön parannusta. Pesukonetornin sulkuhana oli aiemmin hieman hankalassa kohdassa. Remontin yhteydessä sen paikka siirrettiin paremmalle kohdalle, jotta hana olisi helpommin käytettävissä.

– Ei ole huolta siitä, että vesivahinkoa tulisi tai olisi odotettavissa näiden käyttövesiputkiasennusten osalta, Väinö sanoo.

Taloturvaa Väinö kuvailee luotettavaksi yritykseksi, joka on kilpailukykyinen myös hinnaltaan. Työn laadun ja hinnan huomioiden hän olisikin valmis suosittelemaan Taloturvaa myös muille käyttövesiputkiremonttia harkitseville ja tarvitseville.

– Taloturva tekee ammattitaitoista ja taitavaa työtä. Työntekijät ovat hyväkäytöksisiä ja asiallisia, siististi talossa työtä tekeviä kavereita. Toiminta on sujuvaa ja kaikin puolin voin antaa hyvän kiitoksen tehdystä työstä!

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

Karjalan käyttövesiremontti
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.