Väinö Karjala: “Husets säkerhetspersonal gör ett professionellt och skickligt jobb”

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Väinö Karjala: “Husets säkerhetspersonal gör ett professionellt och skickligt jobb”

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Väinö och Seija Karjalas egnahemshus, som ligger i Loimaa, byggdes 1983. Huset har renoverats av paret för att återspegla dess ålder. En av de senaste renoveringarna var den som Taloturva genomförde i november 2016. renovering av tappvarmvatten. Väinö och Seija är nöjda med slutresultatet av renoveringen och det rena arbetet som utförts av Taloturva.

– Taket har renoverats och trädgården har anlagts. Fönstren har bytts ut och köket har renoverats. Nu har vi renoverat dessa vattenledningar. Det var inget fel på dem före renoveringen. Men de började bli trettio år gamla och vi var övertygade om att det var dags för nya rör. Arbetet lades sedan ut på entreprenad till Hausotur”, säger Väinö Karjala.

“Arbetet utfördes snyggt och professionellt”

Paret bodde i sin bostad som vanligt under hela renoveringen. Som planerat avbröts vattenförsörjningen endast under en dag. I samband med renoveringen drogs de vattenledningar som tidigare varit dolda inne i byggnaderna ut och blev synliga som ytvatten. De gamla rören tömdes, pluggades och lämnades på plats.

– Bytet av rörledningarna för hushållsvatten gick som utlovat. Installatörerna arbetade i fyra dagar och arbetet gick mycket smidigt. Det uppstod inga oväntade eller oförutsedda olägenheter när det gäller boendet. Arbetet utfördes snyggt och professionellt”, säger Väinö.

Det beslutades också att varmvattenberedaren skulle bytas ut i samband med renoveringen. Enligt Väinö gick utbytet av reservdelen utan några större problem. I slutet av renoveringen togs det gamla förrådet och andra föremål från hela renoveringen bort och städades upp av installatörerna.

– Slutresultatet är mycket bra, arbetet är snyggt och som förväntat. De nya rören är helt korrekta och snygga och stör inte ögat. Vi letade efter installationsplatser där de skulle vara minst visuellt påträngande”, förklarar Väinö.

“På alla sätt kan jag ge gott betyg för det arbete som utförts”

Väinö och Seija tror att de med detta nya vattenledningssystem kommer att kunna överleva i många årtionden framöver. Renoveringen medförde också praktiska förbättringar. Förr i tiden var tvättmaskinstornets avstängningsventil placerad i ett något besvärligt läge. Under renoveringen flyttades den till en bättre plats för att göra kranen mer tillgänglig.

– Det finns ingen oro för att vattenskador kommer eller bör förväntas för dessa installationer av servicevattenledningar, säger Väinö.

Väinö beskriver Taloturva som ett pålitligt företag som också är konkurrenskraftigt i fråga om pris. Med tanke på kvaliteten och priset på arbetet skulle han vara villig att rekommendera Taloturva till andra som funderar på och är i behov aven rörmokarreparation.

– House Security gör ett professionellt och skickligt jobb. De anställda är väluppfostrade och prydliga killar som arbetar i ett prydligt hus. Operationen är smidig och på det hela taget kan jag ge gott beröm för det utförda arbetet!

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.