Helppo ja nopea viemäriremontti oli ohi neljässä päivässä

Nurmen valurautaviemärit sukitettiin

Helppo ja nopea viemäriremontti oli ohi neljässä päivässä

Lappeenrannassa asuvan Timo Nurmen omakotitalo on rakennettu vuonna 1968. Taloturva remontoi talon alkuperäiset valurautaviemärit sukitusmenetelmällä syksyllä 2016. Perinteiseen viemäriremonttiin verrattuna sukitus oli Timolle helpompi ja mukavampi vaihtoehto.

Viemäriputkistossa oli ennen remonttia ollut muutamia tukoksia, jotka saivat Timon etsimään toteuttajaa viemäriremontille. Timo näki lehdessä Taloturvan ilmoituksen, joka kertoi lähialueella pidettävästä omakotitalokohteen sukituksen esittelystä. Hän meni paikan päälle katsomaan lopputulosta ja vakuuttui sekä Taloturvan asiantuntevuudesta että tehdyn työn lopputuloksesta.

– Edustaja tuli käymään ja tekemään ilmaisen kartoituksen. Hän kuvasi putket ja kamera ei mennyt joka paikasta läpi. Vesi kyllä pääsi vielä putkista läpi, mutta tarve oli selkeästi akuutti, Timo Nurmi kertoo.

“Koko remontti kesti nelisen päivää”

Viemäriremontti sovittiin aloitettavaksi heti seuraavalla viikolla. Työt aloitettiin tarvittavien suojauksien tekemisellä, jonka jälkeen tehtiin tarkempi kartoitus siitä, mitä tehdään. Kartoituksen jälkeen viemärit puhdistettiin ja kuvattiin uudelleen. Kuvauksessa löytyi putkistosta kymmenkunta reikää. Kuvauksen jälkeen aloitettiin sukitus.

– Koko remontti kesti nelisen päivää. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan, Timo summaa.

Timo asui remontin ajan avovaimonsa kanssa tämän toisessa asunnossa, mutta tuli kuitenkin aina päiväksi seuraamaan töiden etenemistä. Timo olisi kuitenkin omien sanojensa mukaan voinut asua talossaan koko remontin ajan, jos olisi niin halunnut.

– Tänne tuotiin kuivakäymälä ja olisin voinut asua täällä kyllä. Vettä ei olisi vaan saanut laskea, Timo sanoo.

“Taloturvan toiminta oli asiantuntevaa”

Timo on ollut tyytyväinen remontin lopputulokseen. Viemärit ovat nyt vetäneet paremmin ja sujuvammin. Hänen ei myöskään tarvinnut ruveta siivoustöihin remontin valmistuttua, vaan remonttimiehet siivosivat omat jälkensä Timon mukaan hyvin.

– Jos perinteisellä tavalla olisi tehnyt niin olisi kestänyt yli kuukauden, ja kaikki se sotku ja siivous ja asuminen muualla, niin sukitus oli helpompaa. Säästyin siltä jatkuvalta sotkulta ja piikkaamiselta, lattioitakaan ei tarvinnut avata. Olisi liian paljon hommaa ja vaivaa ollut perinteisessä menetelmässä.

– En usko että tukkeita enää tulee. Taloturvan toiminta oli asiantuntevaa. Edustaja esitti asiansa hyvin ja päästiin hinnassa sopimukseen. Nyt ei tarvitse pähkäillä, että joku olisi mennyt pipariksi tai suunnitelmia ei olisi toteutettu niin kuin pitää, Timo kiittelee.

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!