Tax refunds are nice, but if you act quickly you could still get up to €4,800 extra this year

Articles on housing, plumbing repairs, energy, renovation and single-family homes, produced by Hausoturva.

Tax refunds are nice, but if you act quickly you could still get up to €4,800 extra this year

Articles on housing, plumbing repairs, energy, renovation and single-family homes, produced by Hausoturva.

Jos harkitset remonttia taloosi, kannattanee laittaa hihat heilumaan. Voit nimittäin vielä saada tältä vuodelta kotitalousvähennyksen, joka on käytännössä reilu nippu rahaa valtiolta. Jos teet remontin vuodenvaihteen jälkeen, et tule enää olemaan oikeutettu saamaan vuoden 2018 kotitalousvähennystä – tämän takia kannattaa toimia nopeasti, jos et ole vielä hyödyntänyt vähennystä.

Jopa 4 800 euroa

Kotitalousvähennys vähennetään verotuksessa ensisijaisesti ansio- ja pääomatuen veroista. Vähennyksen määrä on 50 % remontin työn osuudesta ja enintään 2 400 euroa henkilöä kohden. Tämä tarkoittaa, että jos asut puolison kanssa, voitte remontin ansiosta vähentää verotuksessanne miltei 5 000 euron edestä.

Saat vähennyksen, kun remontointityö tehdään omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien kodissa. Sinun ei tarvitse omistaa taloa ollaksesi oikeutettu kotitalousvähennykseen.

LVIturva tekee kotitalousvähennyksen hakemisen helpoksi

Me tiedämme, että paperisota verottajan kanssa on tylsää. Sen takia teemme kotitalousvähennyksen hakemisen asiakkaillemme todella helpoksi. Ohjeistamme asiakasta vähennyksen hakemiseen ja lähetämme kaavakkeen, jossa on esitäytettyjä kenttiä. Asiakaan tarvitsee vain täyttää lomake loppuun ja lähettää se verottajalle.

Voisiko talosi olla putkiremontin tarpeessa?

Tarjoamme omakotiasukkaille putkistojen kuntokartoituksia, joissa ammattilainen selvittää putkiston kunnon. Tarpeen vaatiessa jätämme myös tarjouksen putkiremontista. Kartoitus on suositeltava varsinkin, jos putkille on kertynyt ikää yli 20 vuotta. Kartoitukset ovat maksuttomia, eivätkä velvoita mihinkään.

Varaa putkiston kuntokartoitus

Articles published by Hausoturva

Taloturva publishes useful information on housing, living, plumbing, HVAC and especially on single-family homes.

Taloturva is the number one provider of plumbing repairs for detached houses in Finland, and we can have your house repaired in 3 days, and you don’t have to move out.

We also carry out free drainage surveys in private houses, because we want to prevent water damage in Finland. Do you know the condition of the plumbing in your house? 

Book your free drainage audit here!

Taloturvan artikkelit