Varmasti parasta palvelua Pohjolan LVIturva:lta

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Varmasti parasta palvelua Pohjolan LVIturva:lta

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Parasta palvelua Pohjolan LVIturva:lta!!

Toiminnan kasvaessa laadun ja hyvän palvelun tarjoaminen asiakkaalle ei ole itsestäänselvyys. Laadukkaan työn ja hyvän palvelun tarjoaminen vaatii jatkuvaa henkilöstön kouluttamista ja kuuntelevia korvia asiakkaidemme suuntaan. Monesti yrityksissä, joilla on paljon asiakkaita ajatellaan, että kaikkia asiakkaita ei voi mielyttää. Pohjolan LVIturva:ssa ei haluta ajatella näin, vaan pyrimme tekemään jokaisen työn ja palvelutilanteen mahdollisimman hyvin ja asiakasta kuunnellen. Haluamme muistaa, että vaikka putkiremontti on meille jokapäiväistä työtä, on se asiakkaillemme yksi elämän suurimmista tapahtumista.

Laatua ja palvelua vahvistamaan uusi työnjohtaja.

Olemme palkanneet LVIturva:n uudeksi työnjohtajaksi Ilkka Nissisen. Ilkalla on monen vuoden työkokemus putkiremonttien asennus- ja myyntityöstä Pohjolan LVIturva Oy:ssä. Uuden työnjohtajan tärkeimpänä tehtävänä on vahvistaa asennusorganisaatiomme laatua ja asiakaspalvelua. Lisäksi Ilkka on mukana luomassa uutta asennussertifikaattiamme.

Tavoitteena Suomen paras putkifirma.

Pohjolan LVIturva Oy:tä perustettaessa istuimme perustajajäseniemme kanssa kahvikupillisen äärellä ja mietimme, mikä voisi olla tärkein tavoitteemme seuraavan viiden vuoden ajan. Totesimme, että vaatimattomina miehiä haluamme vain parasta. Siksi asetimme tavoitteeksemme luoda putkifirman jossa asentajat ovat alan parhaita, myynti osaa kuunnella ja palvella asiakasta, yrityksen johto rakastaa henkilökuntaansa ja haluaa palvella heitä mahdollisimman hyvin. LVIturva – Suomen paras putkifirma.

Palvelukokonaisuuteemme kuuluu jokaiselle asiakkallemme maksuton vesiputkiston kuntokartoitus. Tilaa kotiisi maksuton kartoitus

Varatoimitusjohtaja Juhana Kilpeläinen

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.