Helt klart den bästa servicen från Pohjola VVS och värme

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Helt klart den bästa servicen från Pohjola VVS och värme

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Den bästa servicen från Nordic Plumbing & Heating!

När verksamheten växer är det inte självklart att tillhandahålla kvalitet och god service till kunderna. Att tillhandahålla kvalitetsarbete och bra service kräver kontinuerlig personalutbildning och att vi lyssnar på våra kunder. Ofta tror företag med många kunder att man inte kan tillfredsställa alla. På Pohjolan VVS & Värme vill vi inte tänka så, utan vi försöker göra varje jobb och servicesituation så bra som möjligt och med kunden i fokus. Vi vill gärna komma ihåg att även om VVS-reparationer är ett vardagligt jobb för oss, så är de en av de största händelserna i våra kunders liv.

Ny förman för att stärka kvalitet och service.

Vi har anställt Ilkka Nissinen som ny förman för HVIturva. Ilka har många års erfarenhet av installation och försäljning av VVS-installationer på Pohjolan LVIturva Oy. Den nya förmannens huvuduppgift är att stärka kvaliteten och kundservicen i vår installationsorganisation. Ilkka är också involverad i skapandet av vårt nya installationscertifikat.

Målsättningen är att vara det bästa rörmokarföretaget i Finland.

När Pohjolan LVIturva Oy grundades satte vi oss ner med våra grundare över en kopp kaffe och funderade på vad som skulle kunna vara vårt viktigaste mål för de kommande fem åren. Vi sa att som blygsamma män vill vi bara ha det bästa. Därför ville vi skapa ett VVS-företag där installatörerna är de bästa i branschen, säljteamet vet hur man lyssnar på och betjänar kunden, ledningen älskar sin personal och vill betjäna dem så bra som möjligt. Plumbing Security – det bästa VVS-företaget i Finland.

I vårt servicepaket ingår en kostnadsfri undersökning av vattenledningarnas skick för alla våra kunder. Beställ en kostnadsfri undersökning av ditt hem

Vice verkställande direktör Juhana Kilpeläinen

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.