Tämän takia viemärihuolto kannattaa

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Tämän takia viemärihuolto kannattaa

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
viemärihuolto kannattaa

Suomessa omakotitalojen viemäreitä huolletaan vähän, vaikka viemärihuollosta on selkeitä hyötyjä. Usein huolto suoritetaan vasta silloin, kun on pakko – toisin sanottuna liian myöhään. Haluamme tässä artikkelissa kertoa miksi ja miten viemäri kannattaa huoltaa.

Huoltaminen pidentää viemärin elinkaarta ja ehkäisee ongelmia

Vaikka viemäriputkien elinkaari vaihtelee mm. materiaalin mukaan, ei mikään viemäri säily täysin vahingoittumatta ajan saatossa – ei edes muoviviemäri. Etenkin PVC-muoviputkien kohdalla urea aiheuttaa muovin lasittumista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että putki haurastuu ja altistuu vakaville vaurioille. Säännöllisen viemärihuollon avulla haurastuttavat aineet putkien sisäpinnassa voidaan poistaa, jolloin viemärin elinkaari pitenee. Tämän takia Ruotsissa on jo pitkään ollut tapana huoltaa viemäriputket 5-10 vuoden välein.

Huollot myös estävät viemäriputkistolle tyypillisiä ongelmia, kuten tukkeutumista. Tämän lisäksi viemärihuolto saattaa paljastaa piileviä vaaroja putkistossa ennen kuin mitään vakavaa ehtii tapahtua. Esimerkiksi erittäin pieniä halkeamia tai tiivistevaurioita voidaan huomata huollon jälkeen. Tämäntyyppiset vauriot voidaan nähdä viemärikameralla vasta putkien puhdistuksen jälkeen.

LVIturvalta kokonaisvaltaiset viemärihuollot

Viemäriremontin lailla myös viemärihuollon laatu vaihtelee toimijan mukaan. Me LVIturvalla panostamme laatuun ja luotettavaan lopputulokseen. Olemme saaneet kiitosta siitä, että suojaamme kodin asianmukaisesti ennen huoltotoimenpiteiden aloittamista. Itse viemäripesu suoritetaan aina räätälöidysti tilanteen mukaan, sillä eri menetelmät ja työvälineet sopivat eri tarkoituksiin. Viemärihuollon jälkeen annamme asiakkaalle videotallenteen viemäriputkista, jotta työn laadun voi todentaa itse. Meidän tekemässä huollossa on sekin hyvä puoli, että mikäli edellä mainittuja piileviä vaurioita löytyy, voimme tarjota samalla putkiston korjauspalvelua.

Tutustu ja tilaa Sujuva Viemärihuolto

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

viemärihuolto kannattaa
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.