Lämmitysremontti kannattaa tehdä ajoissa

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Lämmitysremontti kannattaa tehdä ajoissa

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
uusi patteri

Helppo lämmitysremontti Pohjolan LVIturva:lta

Kun etsit tekijää talosi lämmitysremonttiin, on syytä kääntyä ammattilaisten puoleen. Lämmitysremontti on yksi kodin suurimmista remonteista. Siksi se kannattaa tehdä kerralla kunnolla. Me LVIturva:ssa teemme asiakkaillemme aina maksutta kartoituksen, suunnitelman ja tarjouksen tulevasta remontista. Omakotitalojen putkiremontteihin erikoistunut asennustiimimme takaa laadukkaan lopputuloksen nopeasti ja vaivattomasti. Tilaa kotiisi maksuton kartoitus.

Lämmitysremontti kannattaa tehdä ajoissa

Uudistamalla lämmitysjärjestelmää voit säästää vuositasolla erittäin merkittäviä summia rahaa. Lämmitysjärjestelmä koostuu lämmityskeskuksesta ja lämmönjakoverkostosta. Lämmityskeskus huolehtii lämmön tuottamisesta ja verkosto vastaa lämmön jakamisesta. Se miten tehokkaasti järjestelmät hoitavat tehtävänsä vaikuttaa suoraan kiinteistön energialaskuun. Uudistamalla lämmityspatterit ja putkiston säästät vuodessa jopa 20% energialaskussa.

Lämmitysputkien ikä on n. 40 vuotta.

Useimmissa omakotitaloissa patteriverkosto on rakennettu rautaputkesta lattian sisään. Rautaputkesta rakennetun patteriputkiston tekninen ikä on n. 40 vuotta. Jos mietitään, että omakotitalon rakenteissa kulkee n. 150m rautaista patteriputkistoa, putkistossa on n. 50 liitoskohtaa ja putkiston on yli 40 vuotta vanha, on vesivahinko vain ajan kysymys. Jos talosi on yli 40 vuotta vanha on putkiston uusiminen ajankohtainen. Tässä yhteydessä kannattaa uusia myös lämmityspatterit, termostaatit ja venttiilit.

Lämmitysremontti kotiinne jopa viidessä päivässä ilman lämpökatkoja

LVIturva on kehittänyt lämmitysremonteille oman lämmitysremonttikonseptin. Pystymme toteuttamaan lämmitysputkiston ja patterien uusimisen kotiinne jopa viidessä päivässä ilman lämpökatkoja. Tämän lisäksi teillä on täysi mahdollisuus asua kotonanne remontin ajan. Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan kotinne lämmitysremontista. Kysy myös digitaalisia Danfoss patteritermostaatteja. 

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

uusi patteri
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.