Renovering av uppvärmning bör göras i tid

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Renovering av uppvärmning bör göras i tid

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Enkel renovering av uppvärmning från Pohjolan LVIturva

När du letar efter en entreprenör för att renovera värmen i ditt hus är det en bra idé att vända sig till proffs. En värmerenovering är en av de största renoveringarna i ditt hem. Därför lönar det sig att göra rätt från början. På HVACturva erbjuder vi alltid våra kunder en kostnadsfri undersökning, plan och offert för framtida renoveringar. Vårt installationsteam som är specialiserat på VVS-reparationer i hemmet garanterar ett högkvalitativt resultat snabbt och enkelt. Beställ en kostnadsfri undersökning av ditt hem.

Renovering av uppvärmning bör göras i tid

Genom att uppgradera ditt värmesystem kan du spara stora summor pengar varje år. Värmesystemet består av en central värmeanläggning och ett värmedistributionsnät. Den centrala värmeanläggningen ansvarar för värmeproduktionen och nätverket ansvarar för värmedistributionen. Hur effektivt systemen utför sina uppgifter har en direkt inverkan på byggnadens energiräkning. Genom att förnya dina radiatorer och rörledningar kan du spara upp till 20 % per år på din energiräkning.

Värmerörens ålder är ca. 40 år.

I de flesta småhus är radiatornätet byggt från ett järnrör i golvet. Den tekniska åldern för en radiator tillverkad av järnrör är ca. 40 år. Om vi anser att i strukturerna för ett fristående hus går ca.. 150 m radiatorrör av järn, med ca. 50 fogar och rörsystemet är mer än 40 år gammalt, är vattenskador bara en tidsfråga. Om ditt hus är mer än 40 år gammalt är det dags att byta ut rören. Det är också värt att byta ut radiatorer, termostater och ventiler.

Uppvärmningsrenovering för ditt hem på upp till fem dagar utan avbrott i uppvärmningen

HVIturva har utvecklat ett eget värmesaneringskoncept för värmesaneringar. Vi kan byta ut dina värmerör och radiatorer i ditt hem på upp till fem dagar utan några värmestörningar. Dessutom kommer du att ha full möjlighet att bo kvar i ditt hem under renoveringen. Kontakta oss för att diskutera uppvärmningsrenovering av ditt hem. Fråga också om Danfoss digitala radiatortermostater .

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.