Säkerhet i hemmet

taloturva yrityksentarina jm ja auto

Hej, jag heter Juha-Matti och är entreprenör på Taloturva Oy.

Låter denna VVS-reparation på 3 dagar som lite av en utmaning? Det här är inte en snabb affärsidé, utan ett sätt att göra saker som har utvecklats under åren och en önskan att fokusera på din egen sak.

Här är några ord om hur vi kom hit efter alla turer och vändningar.

Kontaktuppgifter och annan information om Hausoturva hittar du här.

Historien om att bygga säkerhet

År 2011 startade jag som ung man en rörfirma och utförde en hel del rörarbeten på en gammal Hyundai skåpbil på egen hand. Vid den tiden var de boende i huset upptagna med att renovera tak, fönster och badrum. Enligt försäkringsbolagens statistik orsakades de flesta vattenskadorna av rör i bostaden.

Varför bytte inte husägarna då ut rören, även om det var logiskt. Ingen hade egentligen tänkt på det eller velat tänka på det, eftersom det fanns en dålig bild av rörmokeri. Dyra, dammiga, evakuering, öppna strukturer och oförskämda proffs.

Det kan inte vara så svårt! De ville göra en förändring och satte ihop ett team av proffs för att förändra detta. Man kom på ett sätt att göra jobbet “på 3 dagar” – utan evakuering och utan att skada byggnader. Vi är fortfarande på den här vägen och varje dag arbetar vi för att göra vår metod mer effektiv och bättre.

Började med renovering av vatten- och radiatorrör 2012 och blev 2014 det första företaget i Europa som började renovera avlopp i enfamiljshus genom blötläggning. Innan dess ersattes avloppsledningar i årtionden med metoden ‘öppet golv’.” Inspirerade av detta expanderade vi 2017 till Sverige och är nu marknadsledande inom avloppsrenovering i Stockholms län, och ett välkänt namn på gatorna.

taloturva yrityksentarina jm ja auto
Juha-Matti Kemppainen, VD och grundare av Taloturva

Vi driver verksamheten med de tre entreprenörerna Juha-Mat, Miikka och Pekka. Utöver dem har vi de bästa yrkesmännen som delägare. Vi använder en ny metod för att snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utföra VVS-reparationer hos privatpersoner. Dessutom har vi de mest nöjda kunderna i byggbranschen!


De mål vi satte upp för mer än 10 år sedan, som en önskan att förändra sektorn, har förverkligats. Men inte gratis, det har krävts arbete, ödmjukhet och nytänkande från hela teamet. Prova hur vi gör, allt börjar med att du skickar en offertförfrågan till oss.

Säkerhet i hemmet i korthet

Taloturva är ett 100% finskägt företag med verksamhet i Finland och Sverige, specialiserat på VVS-service för småhus.

yritys taloturvan iloinen johto auton kanssa
Åtgärder
Vi sysselsätter över 90 personer i Finland och Sverige
Kundupplevelse
De mest nöjda kunderna inom byggsektorn med 7000 renoveringsprojekt
Politisk strategi
Över 10 år av rörreparationer
Värden
Våra värderingar är samarbete, förtroende och hårt arbete.
Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.