Kotiunelmien 2. kausi alkaa – Taloturva menossa mukana

kotiunelmia-sarjan henkilöt rivissä

Kotiunelmien 2. kausi alkaa – Taloturva menossa mukana

Kotiunelmia on elämänmakuinen reality-sarja, jossa seurataan kahta pariskuntaa, jotka tavoittelevat omaa unelmaansa. Juha ja Marjatta Kaivo-Oja remontoivat kotia eläkepäiviään varten Kangasalalla ja lapsiperhearkea elävät Tia ja Tero Vainionpää-Viander rakentavat omaa unelmakotiaan Tampereella. Matkan varrella tietenkin sattuu ja tapahtuu!

Kotiunelmia starttaa tuplajaksona keskiviikkona 9.6. klo 20.00 kanavalla TV5. Uusintoja on viikonloppuisin ja sarja näkyy myös FRII-kanavalla. Kaikkien lähetysten tiedot näkyvät kätevästi Iltapulussa. Kotiunelmia on katsottavissa myös Discovery+ -palvelussa.

Taloturva mukana unelmien saavuttamisessa

Taloturvan Juha-Matti Kemppainen oli mukana kuvauksissa antamassa apua remontointiin. “Oli todella mielenkiintoinen projekti ja oli mukava auttaa ihmisiä saavuttamaan unelmiaan”, Kemppainen kertoo. “En voi spoilata mitään, mutta kannattaa ehdottomasti katsoa!”

Eli ei muuta kuin telkkari auki!

Talotturva - Kotisi kumppani

TILAA ILMAINEN VIEMÄRIKUVAUS TALOTURVALTA

Asiakastyytyväisyytemme on 98% tutkitusti.
Kuvaamme ennen vuotta 1985 valmistuneen omakotitalosi putket täysin ilmaiseksi etkä sitoudu mihinkään. Vältä siis vesivahingot helposti tietämällä viemäriesi ja putkiesi kunto.

Varaa viemärikuvaus antamalla tietosi lomakkeella