Kotiunelmien 2. kausi alkaa – Taloturva menossa mukana

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Kotiunelmien 2. kausi alkaa – Taloturva menossa mukana

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Kotiunelmia on elämänmakuinen reality-sarja, jossa seurataan kahta pariskuntaa, jotka tavoittelevat omaa unelmaansa. Juha ja Marjatta Kaivo-Oja remontoivat kotia eläkepäiviään varten Kangasalalla ja lapsiperhearkea elävät Tia ja Tero Vainionpää-Viander rakentavat omaa unelmakotiaan Tampereella. Matkan varrella tietenkin sattuu ja tapahtuu!

Kotiunelmia starttaa tuplajaksona keskiviikkona 9.6. klo 20.00 kanavalla TV5. Uusintoja on viikonloppuisin ja sarja näkyy myös FRII-kanavalla. Kaikkien lähetysten tiedot näkyvät kätevästi Iltapulussa. Kotiunelmia on katsottavissa myös Discovery+ -palvelussa.

Taloturva mukana unelmien saavuttamisessa

Taloturvan Juha-Matti Kemppainen oli mukana kuvauksissa antamassa apua remontointiin. “Oli todella mielenkiintoinen projekti ja oli mukava auttaa ihmisiä saavuttamaan unelmiaan”, Kemppainen kertoo. “En voi spoilata mitään, mutta kannattaa ehdottomasti katsoa!”

Eli ei muuta kuin telkkari auki!

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen, putkiremontteihin, LVI-asioihin sekö etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon? 

Varaa ilmainen viemärikuvaus tästä!

Taloturvan artikkelit