Esa Käyhkö: ”Kaikki sujui aivan moitteettomasti”

lviturva kokemuksia kayhko 1040x650 1

Esa Käyhkö: ”Kaikki sujui aivan moitteettomasti”

– Tämä talo on rakennettu aikoinaan ikuiseksi monumentiksi. Talon on piirtänyt Alvar Aallon oppipoika arkkitehti Pekka Pitkänen. Tämä onkin hyvin Alvar Aallon tyylinen talo. Seinät ovat puoli metriä paksut ja ikkunat on upotettu tammeen, Esa Käyhkö kertoo.

”Pojat tekivät kiitosta ansaitsevaa työtä”

Esa ja Raija ovat remontoineet taloa vuosien varrella ahkerasti. Viimeisin tehty remontti on Taloturvan toteuttama viemärisukitus. Ennen remonttia viemärin valurautaputket olivat alkuperäisessä kunnossaan. Remontti alkoi viemäreiden kuvauksella, jossa viemäreiden kunto tarkistettiin. Putket olivat säilyneet sellaisessa kunnossa, että sukitus oli mahdollista toteuttaa.

– Remontti oli monivaiheinen, koska talo on sen verran iso ja viemärilinjoja on useampi. Kaikki kolme wc:tä käytiin läpi ja vessanpytyt vaihdettiin. Kaikki sujui aivan moitteettomasti, Esa kertoo.

– Pojat tekivät kiitosta ansaitsevaa työtä. Kaikki meni niin kuin pitikin. Siisteys oli hyvä, kaikki lattiat peitettiin ja roskat kerättiin pois, Esa summaa.

”Remontista ei aiheutunut mitään häiriötä”

Sukitus tehtiin keväällä 2017, osittain jääkiekon MM-kisojen aikana. Remontti ei haitannut pariskunnan asumista tai kisojen seuraamista. Osan ajasta he viettivät Helsingissä.

– Remontista ei aiheutunut mitään häiriötä ja pystyimme seuraamaan kisojakin normaalisti, Esa sanoo.

LVITurva kokemuksia Kayhko2

”Voimme suositella Taloturvaa”

Remontin jälkeen sukituksen lopputulos kuvattiin ja lopputulos käytiin yhdessä läpi.

Esa kuvailee työn lopputulosta hyväksi. Viemäriremontti oli toistaiseksi viimeinen pariskunnan suunnittelema isompi remontti. Esa arveleekin, että kaiken pitäisi olla kunnossa nyt pitkäksi ajaksi eteenpäin. Taloturvan toiminnasta heille jäi hyvin miellyttävä mielikuva.

– Meille jäi mukava ja miellyttävä mielikuva. Meidän miljöömme koostuu samaan aikaan, eli vuosina 1964-1965 valmistuneista taloista, joten varmasti muillakin on viemäriremontti jossain vaiheessa edessä. Voimme suositella Taloturvaa naapureillemme ja keskusteluja heidän kanssaan on jo käytykin, Esa sanoo.

– Olemme antaneet Taloturvasta positiivista palautetta. Kaikki meni oikein mukavasti, Esa päättää.

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!