Omakotitalon putkiremonttia on turha pelätä

omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremonttia on turha pelätä

Omakotitalon putkiremonttia on turha pelätä.

Omakotitalojen putkiremontit ovat huomattavasti otsikoissa olevia kerrostaloputkiremontteja sujuvampia. Yleisesti ottaen omakotitalojen putkiremontit ovat ohi viikossa. Tällä hetkellä remontoidaan 70 ja 80 lukujen omakotitaloja. Näissä taloissa vesiputket on asennettu rakenteisiin metalliputkista, joiden tekninen käyttöikä on n. 30 vuotta.

Aiheesta uutisoi YLE 3.4.2013.

Putkiremontti omakotitaloon kolmessa päivässä Pohjolan LVIturva:lta.

Erikoistumalla omakotitalojen putkiremontteihin olemme saaneet lyhennettyä remonttiaikoja entisestään. Toteutimme vuonna 2013 n.500 omakotitalon putkiremonttia. Keskimääräinen remonttiaika oli n. 3 päivää ja vedet olivat poikki n. 4 tuntia. Toteutamme remontit normaalina työaikana klo. 8.00 – 16.00. Jos itse käyt päivätyössä, et välttämättä edes ehdi huomata remontin valmistumista.

Vesimittaria on turha vilkuilla – tee putkiremontti ajoissa.

Usein ajatellaan, että vesivahinko voitaisiin välttää tarkistamalla silloin tällöin pyöriikö vesimittari. Siinä vaiheessa kun huomaamme, että vesimittari pyörii, on vahinko jo tapahtunut ja korjausremontti on edessä. Tämän jälkeen joudutaan joka tapauksessa rakentamaan uusi vesiputkisto. Siksi on helpompi remontoida putkisto ajoissa ennen vahinkoa.

Epäilyttääkö vesiputkiston kunto? Pyydä meidät kartoituskäynnille.

Usein on vaikea tietää onko omassa vesijärjestelmässä ongelmapaikkoja. Siksi tarjoammekin jokaiselle asiakkaallemme maksuttoman vesi-, viemäri- ja lämmitysputkiston kartoituksen. Kartoituksessa käydään yhdessä asiantuntijamme kanssa läpi kaikki järjestelmät ja kirjataan puutteet ylös. Me tiedämme minne katsoa.

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!