LVIturva:lta entistä parempi putkiremontti

Omakotitalon putkiremontti

LVIturva:lta entistä parempi putkiremontti

luotettava kumppani medium 300x196 2

LVIturva vahvistaa laatuosaamistaan putkiremonteissa.

Pohjolan LVIturva:n tavoitteena on aina ollut tarjota vain paras putkiremontti asiakkaillemme. Tämän tavoitteen eteen teemme töitä joka päivä. LVIturva:ssa ajattelemme, että tarjoamalla aidosti laadukasta työtä ja palvelua saavutamme pitkällä aikavälillä suuren kilpailuedun kilpailijoihimme nähden. Laadukas työ vaatii ammattitaitoista työvoimaa ja sen jatkuvaa koulutusta, oikeanlaiset ja laadukkaat työkalut sekä laadukkaat materiaalit työn toteuttamiseen.

LVIturva ja Broen solmivat yhteistyösopimuksen Henco tuotteista

Henco komposiittijärjestelmä on tällä hetkellä ylivoimaisesti paras komposiittijärjestelmä omakotitalojen putkiremontteihin. Henco on ymmärtänyt ottaa mukaan tuotekehitykseen asiakkaat ja onnistunut yhdessä heidän kanssaan uudistamaan tuotteitaan. Meille siirtyminen Henco järjestelmiin tarkoittaa kustannusten nousua ja kannattavuuden heikkenemistä. Uskomme kuitenkin, että panostaminen laatuun kannattaa ja tulee maksamaan itsensä takaisin pitkällä tähtäimellä. Me haluamme tehdä asiakkaillemme ratkaisuja jota kestävät myös aikaa. Ja juuri tähän Henco järjestelmät ovat oikea vaihtoehto.

LVIturva – Luotettava Kumppani

Pohjolan LVIturva oy on liittynyt luotettava kumppani verkostoon. Tilaaja on vastuussa siitä, että toimittajat noudattavat tilaajavastuulakia. Kun toimittaja on liittynyt mukaan luotettava kumppani verkostoon, on tilaajan helppo tarkistaa ovatko toimittajan asiat kunnossa. Voit käydä tarkistamassa tietomme osoitteesta tilaajavastuu.fi

Kutsu meidät kotiisi esittelemään uutta Henco komposiittijärjestelmää. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous jo tänään.

Juhana Kilpeläinen

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!