Bättre VVS-renovering än någonsin från Plumbing Security

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Bättre VVS-renovering än någonsin från Plumbing Security

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.
luotettava kumppani medium 300x196 2

HVAC Security stärker sin kvalitetsexpertis inom VVS-reparationer.

Pohjolan VVS & Värme har alltid haft som mål att erbjuda de bästa VVS-reparationerna till våra kunder. Vi arbetar mot detta mål varje dag. På LVIturva tror vi att vi genom att erbjuda verkligt högkvalitativt arbete och service kommer att få en stor konkurrensfördel gentemot våra konkurrenter på lång sikt. Kvalitetsarbete kräver kvalificerad arbetskraft och kontinuerlig utbildning, verktyg av rätt typ och kvalitet samt material av hög kvalitet för att utföra arbetet.

LVIturva och Broen undertecknar samarbetsavtal om Henco-produkter

Hencos kompositsystem är för närvarande det överlägset bästa kompositsystemet för VVS-renoveringar i enfamiljshus. Henco har förstått hur man involverar kunderna i produktutvecklingen och har lyckats förnya sina produkter tillsammans med dem. För oss innebär en övergång till Henco-system högre kostnader och lägre lönsamhet. Vi tror dock att det lönar sig att investera i kvalitet och att det kommer att löna sig på lång sikt. Vi vill erbjuda våra kunder lösningar som också står sig över tid. Och det är här Henco-system är det rätta valet.

HVAC Security – en pålitlig partner

Pohjolan LVIturva oy har anslutit sig till nätverket för tillförlitliga partner. Den upphandlande myndigheten ansvarar för att leverantörerna följer lagen om entreprenörsansvar. När leverantören har anslutit sig till nätverket för betrodda partner är det enkelt för kunden att kontrollera att leverantören gör rätt saker. Du kan kontrollera vår information på tilaajavastuu.fi

Bjud in oss till ditt hem för att demonstrera det nya Henco-kompositsystemet. Kontakta oss eller begär en offert idag.

Juhana Kilpeläinen

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.