Energiaturvas VD gjorde en minnesvärd överraskning till vinnaren

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Energiaturvas VD gjorde en minnesvärd överraskning till vinnaren

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Även i år anordnade Energiaturva ett lotteri där vinnaren kommer att få ett solcellssystem med 12 paneler till sitt hus. Efter att anmälningstiden gått ut hölls själva dragningen, och namnet Mika Västinen från Jämsäsä drogs. Vinnaren informerades dock inte direkt om vinsten, utan istället började Ilkka Nissisen, VD för Energiaturva, planera en liten överraskningsfest.

“Jag ville att avtäckningen skulle bli minnesvärd”, säger Nissinen.

Ilkka Nissinen ringde Mika Västinen och föreslog en kostnadsfri solundersökning för att bedöma om huset lämpar sig för solenergiproduktion och ta fram en offert för ett lämpligt solenergisystem för hushållet. Undersökningen passade Västinen bra och redan nästa dag kom VD på besök.

Det vinnande budet avslöjades först i slutet av undersökningen, när det var dags att presentera Energiaturvas bud på installationen av solpanelerna. Till en början gick Ilkka Nissisen igenom “erbjudandet” till paret Västinen utan att blinka. Till slut nåddes dock den sida där priset på paketet normalt visas. I paret Västis fall stod det dock “Grattis till vinsten!”.

“Ett par gånger var man tvungen att omformulera en mening innan man riktigt förstod vad som stod”, säger Mika Västinen. “Vi har aldrig vunnit något förut!”

“Det var väldigt roligt att se reaktionerna och ögonblicket var verkligen minnesvärt för båda sidor”, säger Ilkka Nissinen. “Först var det förvirring, men sedan tog glädjen överhanden. Och känslan fastnade, det kan jag säga dig.”

Dessutom håller Västis på att gå över till bergvärme, vilket innebär att deras elförbrukning snart kommer att öka.

“Lottovinsten kom vid en ovanligt bra tidpunkt för dem. Jag är väldigt glad för parets skull”, säger Nissinen.

Gratulationer än en gång till vinnaren!

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.