Omakotitalon käyttövesiputkiremontti ohi jopa 3 päivässä

Jos kotisi metalliset käyttövesiputket ovat yli 25 vuoden ikäisiä, aloita tästä käyttövesiremontin suunnittelu. Helppo ja kustannustehokas Sujuva Käyttövesiremontti™ on suunniteltu suomalaisiin omakotitaloihin. Käyttövesiputkien nykyinen kunto selviää helpoiten maksuttoman kuntokartoituksen avulla.

Selvitä putkien kunto Maksuton & turvallinen! Pyydä tarjous

Video: Käyttövesiputkien uusiminen omakotitaloon
Katso video
komposiittiputki, jossa näkyvät putken eri kerrokset

Uudet putket kestävästä komposiitista

Hyödynnämme Uponorin huippulaadukkaita monikerroksisia komposiittiputkia. Uponor on komposiittijärjestelmän keksijä ja niillä on pisin kokemus tuotteesta. Putken eri kerrokset takaavat paineensiedon, hygieenisyyden sekä korroosiokestävyyden.

Milloin käyttövesiputkien uusiminen on ajankohtaista?

Vanhat kupariset tai rautaiset käyttövesiputket kestävät hyväkuntoisina 25–30 vuotta. Sitä vanhemmissa käyttövesiputkissa vesivahingon riski on merkittävä, sillä ruoste heikentää putkien kuntoa ajan saatossa. Ennen 90-lukua rakennettujen omakotitalojen käyttövesiputket ovat yleensä kupariset tai rautaiset.

Käyttövesiputki saattaa vuotaa myös tietämättäsi. Salakavala tihkuvuoto talon rakenteissa voi aiheuttaa homeongelman ja johtaa terveyshaittoihin. Jos olet esimerkiksi myymässä taloasi, saatat joutua vastuuseen talossa piilevistä virheistä kaupanteon jälkeenkin.

Vanhat kupariset tai rautaiset käyttövesiputket kestävät hyväkuntoisina 25–30 vuotta. Sitä vanhemmissa käyttövesiputkissa vesivahingon riski on merkittävä, sillä ruoste heikentää putkien kuntoa ajan saatossa. Ennen 90-lukua rakennettujen omakotitalojen käyttövesiputket ovat yleensä kupariset tai rautaiset.katkaistu putki, jonka sisältä paljastuu korroosiota
Katkaistu vanha käyttövesiputki

Tilaa ilmainen käyttövesikartoitus

Tilaa maksuton käyttövesikartoitus alla olevalla lomakkeella omakotitaloosi Taloturvan ammattilaisten tekemänä. Se ei sido sinua mihinkään.

Esimerkkejä käyttövesiputkissa esiintyvistä ongelmista

 1. Putket ovat piilossa rakenteiden sisällä
 2. Kannakointi eli kiinnitys voi olla puutteellinen
 3. Vesi syövyttää metallia ajan kuluessa
 4. Ruostuminen heikentää liitoksia
 5. Veden virtaus ja paine rasittavat putken seinämiä
 6. Lämpölaajeneminen rasittaa putkistoa
 7. Paineiskut, kun veden virtaus lakkaa, rasittavat liitoksia
 8. Pistesyöpymät ja tihkuvuodot saattavat olla piilossa
kayttovesi2 kuva 2 1

Taloturvalla ei tingitä lopputuloksesta

 • icon asentaja

  Osaavat asentajat

  Alalla tiedetään, ettei Taloturvalle ole helppoa päästä töihin. Asentajamme ovat Suomen parhaimmistoa. Järjestämme myös jatkuvasti koulutuksia ja varmistamme osaamisen.

 • talo

  Tuhansien remonttien kokemus

  Me tunnemme suomalaiset omakotitalot. Olemme remontoineet lukemattomia putkistoja ja siksi tiedämme, miten saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos myös sinun kotiisi.

 • timantti

  98 % tyytyväisyys

  Puolueettoman Taloustutkimuksen tekemän kyselyn mukaan 98 % asiakkaistamme on tyytyväisiä asennuksiimme.

Seppo Alaruikka
Seppo Alaruikka
04/01/2022
Hyvin tehokas ja informatiivinen arvio talotekniikan tilasta. Ei vähimmissäkään määrin pakkomyyntiä, vaan asiantuntevaa, asiakasta hyödyttävää palvelua.
Mari Pelander
Mari Pelander
09/12/2021
Kaksi remonttikohdetta: Aurinkopaneelit Aurinkopaneelit katolle. Sopimuksesta alkaen erittäin selkeä prosessi. Paneelit asenettiin katolle sovittuna aikana, koko prosessi sujui erinomaisesti. Sain opastuksen vielä lopuksi kaikkiin huomioitaviin asioihin, mitä piti ilmoittaa ja sopia sähköyhtiöön sekä kunnalle. Todella asiantunteva porukka ja miellyttävä kokemus. Kiirtos. Kun tämä oli sujunut niin jouhevasti jatkoin remonttia uudella kohteella. Käyttövesiputket ja uusi lämmityskattila Vanhaan rintamamiestaloon vaihdettiin uudet käyttövesiputket ja uusittiin lämmitysjärjestelmä. Vanhan öljypoltinsäiliön tilalle asennettiin uusi sähkökattila. Sopimus ja hinnoittelu oli selkeä ja sitä noudatettiin. Sopimuksessa oli huomioitu asiallisesti kaikki työhön liittyvä asia, huomioiden loppusiivousta myöden. Työ tehtiin aikaisemmin, kun oli sovittu (minun hyväksynnälläni). Remontti tehtiin luvatussa ajassa, siisti työjälki ja työmaa. Asuin remontin ajan asunnossa. Remontin loppuessa, kävimme läpi vieläkaikki kohdat ja laitteiden neuvonta, mitä oli asennettu. Koko remontti sujui asiallisesti, ammattilaisten tekemänä tehokkaasti ajallallaan. Miellyttävä kokemus, suosittelen lämpimästi. Remontti tulee vielä jatkumaan. Kiitos.
Monica Jarvis
Monica Jarvis
08/10/2021
Vanha valurautaviemäri sukitettiin. Saapuivat paikalle silloin kuin sanoivatkin tulevansa ja työ valmistui ajallaan. Suosittelen.
Erkki Mäkeläinen
Erkki Mäkeläinen
04/10/2021
Taloturva sukitti valvomani kerrostalon viemärit. Työ sujui hyvin ja asentajat oli kohteliaita ja ammattitaitoisia
Kirsi Savolainen
Kirsi Savolainen
24/09/2021
Erittäin sujuva viemärisukitus. Ammattitaitoiset ja mukavat asentajat. Nopea (ke-pe) ja siisti remontti. Suosittelen!
Katja K.
Katja K.
22/09/2021
Loistavaa asiakaspalvelua alusta loppuun jokaisessa työvaiheessa. Asiat hoidettiin jämptisti, sovitussa aikataulussa ja laadukkaasti. Perään ei tarvinnut katsoa, eikä kysellä. Taloturvalla on erinomaista ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Kiitos ja vahva suositus!
Markku Leinonen
Markku Leinonen
05/09/2021
Viemärien pesu ja sukitus.
Juha Koskinen
Juha Koskinen
02/09/2021
Laatu työtä.
Tapio Saarijärvi
Tapio Saarijärvi
16/08/2021
Kaikki meni sovitun mukaisesti.

Asiakas aina ykkössijalla

Mietityttääkö jokin?
Jätä soittopyyntö!

Jos sinulla on jotain kysyttävää putkiremontista, vesivahinkoriskistä, tai mistä tahansa – anna asiantuntijamme auttaa. Muistathan, ettei tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan!

putkiremontti kolmessa paivassa 1

Putkiremontti ohi jopa 3-5 päivässä

Taloturvan viemäriremontti on ohi jopa kolmessa päivässä, eikä evakkoon tarvitse muuttaa remontin ajaksi.

Ennakoi ja vältä putkirikko – tilaa maksuton kartoitus omakotitaloosi

Tarjoamme omakotiasujille maksuttomia käyttövesiputkiston kuntokartoituksia, joissa edustajamme arvioi putkiston kunnon ja tekee riskianalyysin mahdollisesta vesivahingosta.

Kartoitus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Halutessasi saat samalla käynnillä kiinteähintaisen tarjouksen putkiremontista.

Kartoituskäynti sisältää:

 • Käyttövesiputkien kuntoarvion
 • Vesikalusteiden kuntoarvion
 • Putkiston riskianalyysin
 • Tulosten läpikäynnin asiantuntijan kanssa

Kuntokartoitukselle on tarvetta näissä tapauksissa:

 • Käyttövesiputket ovat yli 25 vuotta vanhat
 • Putket ovat piilossa rakenteiden sisällä
 • Poikkeava veden maku tai väri
 • Vedenpaine on ajoittain epätasainen

Jos yksi tai useampi väittämä pitää paikkansa, suosittelemme lämpimästi käyttövesiputkiston kuntokartoituksen varaamista.

Varaa maksuton käyttövesikartoitus

Käyttövesiputkiremontti
nostaa talosi arvoa

Käyttövesiputkiremontti tekee kodistasi turvallisen sekä omaisuudelle että asukkaille. Se on varmin tapa välttyä ikävältä vesivahingolta. Parasta on, että käyttövesiputket on uusittava vain kerran talon elinkaaren aikana.

Asennamme uudet käyttövesiputket siistinä pintavetona. Talon rakenteita ei siis tarvitse purkaa, mikä säästää valtavasti materiaali- ja työkustannuksia. Teemme myös tarvittavat läpiviennit huoneiden välillä. Vanhat käyttövesiputket tyhjennetään, tukitaan ja jätetään paikoilleen talon rakenteisiin.

Remontti kestää vain 3–5 päivää, ja voit asua kotona koko remontin ajan. Vesihanat ovat käytössäsi lyhyitä käyttökatkoja lukuun ottamatta.

Käyttövesiputkien uusimisen yhteydessä on luontevaa uusia vesikalusteita. Uudet käyttövesiputket ja vesikalusteet nostavat talosi arvoa merkittävästi.

kayttovesi2 kuva 3

Sujuva Käyttövesiremontti on ohi 3-5 päivässä

Kokeneet asentajamme tekevät käyttövesiputkiremontin 3–5 työpäivässä. Työ sisältää uusien putkien asennuksen pintavedolla, tarvittavien läpivientien tekemisen sekä vanhojen putkien tyhjennyksen ja tukkimisen.

Työn päätteeksi siivoamme remontin jäljet. Työnjohtaja tekee laadunvarmistuksen ja laatii remonttipöytäkirjan.

 • putkimies suojaa asuntoa ennen remontin aloittamista

  1. Suunnittelu ja suojaus

 • asentaja poraa reiän seinään

  2. Kirvesmiestyöt

 • vanhaa putkea sahataan poikki

  3. Vanhan putkiston purku

 • putkimies asentaa uutta putkistoa

  4. Uusien putkien asennus

 • putkistoa viimeistellään

  5. Viimeistely

 • putkimies täyttää lomaketta

  6. Lopputarkastus ja opastus

Pyydä tarjous remontista

Usein kysytyt kysymykset

Mietityttääkö kotisi putkiston kunto? Selvitä se maksutta!

Kartoitus on omakotiasujille täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

VÄLTÄ VESIVAHINKO: KUVAAMME PUTKISTOSI ILMAISEKSI

Taloturva kuvaa kaikkien ennen vuotta 1985 valmistuneiden omakotitalojen viemärit ja putkistot ilmaiseksi. Etu kannattaa käyttää, näin vältät vesivahingot ja muut ongelmat. Tiesitkö, että suurin osa omakotitalojen vesivahingoista johtuu huonokuntoisista putkista?

Kuvaus ei sido sinua mihinkään ja, KYLLÄ, se on täysin ilmainen.