Omakotitalon käyttövesiputkiremontti ohi jopa 3 päivässä

Jos kotisi metalliset käyttövesiputket ovat yli 25 vuoden ikäisiä, aloita tästä käyttövesiremontin suunnittelu. Helppo ja kustannustehokas Sujuva Käyttövesiremontti™ on suunniteltu suomalaisiin omakotitaloihin. Käyttövesiputkien nykyinen kunto selviää helpoiten maksuttoman kuntokartoituksen avulla.

Selvitä putkien kunto Maksuton & turvallinen! Pyydä tarjous

Video: Käyttövesiputkien uusiminen omakotitaloon
Katso video
komposiittiputki, jossa näkyvät putken eri kerrokset

Uudet putket kestävästä komposiitista

Hyödynnämme Uponorin huippulaadukkaita monikerroksisia komposiittiputkia. Uponor on komposiittijärjestelmän keksijä ja niillä on pisin kokemus tuotteesta. Putken eri kerrokset takaavat paineensiedon, hygieenisyyden sekä korroosiokestävyyden.

Milloin käyttövesiputkien uusiminen on ajankohtaista?

Vanhat kupariset tai rautaiset käyttövesiputket kestävät hyväkuntoisina 25–30 vuotta. Sitä vanhemmissa käyttövesiputkissa vesivahingon riski on merkittävä, sillä ruoste heikentää putkien kuntoa ajan saatossa. Ennen 90-lukua rakennettujen omakotitalojen käyttövesiputket ovat yleensä kupariset tai rautaiset.

Käyttövesiputki saattaa vuotaa myös tietämättäsi. Salakavala tihkuvuoto talon rakenteissa voi aiheuttaa homeongelman ja johtaa terveyshaittoihin. Jos olet esimerkiksi myymässä taloasi, saatat joutua vastuuseen talossa piilevistä virheistä kaupanteon jälkeenkin.

Vanhat kupariset tai rautaiset käyttövesiputket kestävät hyväkuntoisina 25–30 vuotta. Sitä vanhemmissa käyttövesiputkissa vesivahingon riski on merkittävä, sillä ruoste heikentää putkien kuntoa ajan saatossa. Ennen 90-lukua rakennettujen omakotitalojen käyttövesiputket ovat yleensä kupariset tai rautaiset.katkaistu putki, jonka sisältä paljastuu korroosiota
Katkaistu vanha käyttövesiputki

Tilaa ilmainen käyttövesikartoitus

Tilaa maksuton käyttövesikartoitus alla olevalla lomakkeella omakotitaloosi Taloturvan ammattilaisten tekemänä. Se ei sido sinua mihinkään.

Esimerkkejä käyttövesiputkissa esiintyvistä ongelmista

 1. Putket ovat piilossa rakenteiden sisällä
 2. Kannakointi eli kiinnitys voi olla puutteellinen
 3. Vesi syövyttää metallia ajan kuluessa
 4. Ruostuminen heikentää liitoksia
 5. Veden virtaus ja paine rasittavat putken seinämiä
 6. Lämpölaajeneminen rasittaa putkistoa
 7. Paineiskut, kun veden virtaus lakkaa, rasittavat liitoksia
 8. Pistesyöpymät ja tihkuvuodot saattavat olla piilossa
kayttovesi2 kuva 2 1

Taloturvalla ei tingitä lopputuloksesta

 • icon asentaja

  Osaavat asentajat

  Alalla tiedetään, ettei Taloturvalle ole helppoa päästä töihin. Asentajamme ovat Suomen parhaimmistoa. Järjestämme myös jatkuvasti koulutuksia ja varmistamme osaamisen.

 • talo

  Tuhansien remonttien kokemus

  Me tunnemme suomalaiset omakotitalot. Olemme remontoineet lukemattomia putkistoja ja siksi tiedämme, miten saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos myös sinun kotiisi.

 • timantti

  98 % tyytyväisyys

  Puolueettoman Taloustutkimuksen tekemän kyselyn mukaan 98 % asiakkaistamme on tyytyväisiä asennuksiimme.

Joakim Bäckström
Joakim Bäckström
19/10/2022
Lämpöverkkoasentaja kokenut ammattilainen jolla oli näkemystä miten kannattaa vetää putkireititys mahdollisimman huomaamattomasti. Onnistunut projekti, voin suositella.
Niko Lindqvist
Niko Lindqvist
10/10/2022
Asiointi Taloturvan kanssa oli mukavaa ja asiallista ensisoitosta kotitalousvähennys laskelman saapumiseen asti, toisin sanoen alusta loppuun.
Jukka Kuosmanen
Jukka Kuosmanen
08/10/2022
Käyttövesiputkiston uusinta sujui hyvin ja ammattimaisesti. Remontti tehtiin hyvin ja ajallaan sekä remontin jälkeen siivottiin omat jäljet pois 🙂
Petri Arpo
Petri Arpo
07/10/2022
Viemäriputkien sukitus sujui joutuisasti, ympäristö suojattiin hyvin, ja jälki oli siistiä. Pellettivessan käyttö oli helppoa ja hajutonta. Lopuksi muistoksi video tehdystä työstä.
Markku Kivinen
Markku Kivinen
01/10/2022
Viemärien sukitus. Palvelu oli erittäin hyvää ja asiantuntijoiden tekemää. Sopimuksessa kaikki sujui erittäin hyvin ja aikataulu piti hyvin paikkansa. Erinomainen jälkisiivous ja jätteiden poiskuljetus.
Petri Soratie
Petri Soratie
30/09/2022
Meille tehtiin 80-luvun omakotitaloon käyttövesijärjestelmän uusiminen sisältäen uuden varaajan sekä uudet käyttövesiputket pintavetona. Asennus sujui aikataulussa ja asentajan palvelualttius oli erinomaista. Lisäksi työn jälki oli täysin sovitun mukainen ja laatu erinomaista. Voin lämpimästi suositella Taloturvaa vastaaviin töihin.
Jukka Malinen
Jukka Malinen
04/09/2022
Hyvä palvelu ja videoilta oli myös nähtävissä työn tulos

Asiakas aina ykkössijalla

Mietityttääkö jokin?
Jätä soittopyyntö!

Jos sinulla on jotain kysyttävää putkiremontista, vesivahinkoriskistä, tai mistä tahansa – anna asiantuntijamme auttaa. Muistathan, ettei tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan!

putkiremontti kolmessa paivassa 1

Putkiremontti ohi jopa 3-5 päivässä

Taloturvan viemäriremontti on ohi jopa kolmessa päivässä, eikä evakkoon tarvitse muuttaa remontin ajaksi.

Ennakoi ja vältä putkirikko – tilaa maksuton kartoitus omakotitaloosi

Tarjoamme omakotiasujille maksuttomia käyttövesiputkiston kuntokartoituksia, joissa edustajamme arvioi putkiston kunnon ja tekee riskianalyysin mahdollisesta vesivahingosta.

Kartoitus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Halutessasi saat samalla käynnillä kiinteähintaisen tarjouksen putkiremontista.

Kartoituskäynti sisältää:

 • Käyttövesiputkien kuntoarvion
 • Vesikalusteiden kuntoarvion
 • Putkiston riskianalyysin
 • Tulosten läpikäynnin asiantuntijan kanssa

Kuntokartoitukselle on tarvetta näissä tapauksissa:

 • Käyttövesiputket ovat yli 25 vuotta vanhat
 • Putket ovat piilossa rakenteiden sisällä
 • Poikkeava veden maku tai väri
 • Vedenpaine on ajoittain epätasainen

Jos yksi tai useampi väittämä pitää paikkansa, suosittelemme lämpimästi käyttövesiputkiston kuntokartoituksen varaamista.

Varaa maksuton käyttövesikartoitus

Käyttövesiputkiremontti
nostaa talosi arvoa

Käyttövesiputkiremontti tekee kodistasi turvallisen sekä omaisuudelle että asukkaille. Se on varmin tapa välttyä ikävältä vesivahingolta. Parasta on, että käyttövesiputket on uusittava vain kerran talon elinkaaren aikana.

Asennamme uudet käyttövesiputket siistinä pintavetona. Talon rakenteita ei siis tarvitse purkaa, mikä säästää valtavasti materiaali- ja työkustannuksia. Teemme myös tarvittavat läpiviennit huoneiden välillä. Vanhat käyttövesiputket tyhjennetään, tukitaan ja jätetään paikoilleen talon rakenteisiin.

Remontti kestää vain 3–5 päivää, ja voit asua kotona koko remontin ajan. Vesihanat ovat käytössäsi lyhyitä käyttökatkoja lukuun ottamatta.

Käyttövesiputkien uusimisen yhteydessä on luontevaa uusia vesikalusteita. Uudet käyttövesiputket ja vesikalusteet nostavat talosi arvoa merkittävästi.

kayttovesi2 kuva 3

Sujuva Käyttövesiremontti on ohi 3-5 päivässä

Kokeneet asentajamme tekevät käyttövesiputkiremontin 3–5 työpäivässä. Työ sisältää uusien putkien asennuksen pintavedolla, tarvittavien läpivientien tekemisen sekä vanhojen putkien tyhjennyksen ja tukkimisen.

Työn päätteeksi siivoamme remontin jäljet. Työnjohtaja tekee laadunvarmistuksen ja laatii remonttipöytäkirjan.

 • putkimies suojaa asuntoa ennen remontin aloittamista

  1. Suunnittelu ja suojaus

 • asentaja poraa reiän seinään

  2. Kirvesmiestyöt

 • vanhaa putkea sahataan poikki

  3. Vanhan putkiston purku

 • putkimies asentaa uutta putkistoa

  4. Uusien putkien asennus

 • putkistoa viimeistellään

  5. Viimeistely

 • putkimies täyttää lomaketta

  6. Lopputarkastus ja opastus

Pyydä tarjous remontista

Usein kysytyt kysymykset

Mietityttääkö kotisi putkiston kunto? Selvitä se maksutta!

Kartoitus on omakotiasujille täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.