Omakotitalon viemäriremontti

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon viemäriremontti

Viemäriremontti omakotitaloon Pohjolan LVIturva Oy:ltä

Satojen asiakkailta saatujen palautteiden ja pyyntöjen jälkeen ryhdyimme pohtimaan, kuka remontoisi omakotitalojen vanhat viemärit? Tosiasia on, että omakotitalon viemärit on ennen vuotta 75 toteutettu pääsääntöisesti valuraudalla. Valurautaputkien käyttöikä on n. 40 vuotta. Tämä tarkoittaa, että kaikki vanhat omakotitalot, joihin asennettiin valurautaviemärit ovat nyt remontointi-iässä. Kuitenkaan Suomessa ei ole ketään, joka olisi erikoistunut omakotitalojen viemäriremontteihin. Me päätimme ryhtyä töihin.

Omakotitalon viemäriremontti rakenteita rikkomatta

LVIturva:ssa meidän perusajatuksenamme on aina ollut tarjota asiakkaillemme vaivattomia loppuun asti mietittyjä remonttipalveluita. Siksi tuotetta kehittäessä halusimme alusta asti löytää vaihtoehdon rakenteiden purkamiselle. Näiden mietintöjen lopputuloksena toimme ensimmäisenä yrityksenä Suomessa omakotitaloihin sukkasujutusmenetelmän. Tämän menetelmän ansiosta viemäriremontti voidaan tehdä rakenteita rikkomatta viikossa.

Tilaa kuntokartoitus kotiisi LVIturva:lta

Jokainen remontti on hyvä aloittaa nykytilanteen kartoituksella. Me LVIturvalla toteutamme kuntokartoituksen omakotitaloasiakkaillemme veloituksetta. Tilaa maksuton kuntokartoitus kotiisi

Tilaa Ilmainen Viemärikuvaus

Tiedätkö missä kunnossa omakotitalosi viemäriputket ovat? Vältä vesivahinkot ja tutkituta putkistosi kunto helposti täyttämällä tämä lomake. 

Kuvaamme viemärisi TÄYSIN ilmaiseksi ja annamme niiden kunnosta asiantuntijalausunnon sekä mahdollisen toimenpidesuosituksen. 

Et sitoudu mihinkään, joten kuvauksen tilaus kannattaa!

Taloturva – Asiakastyytyväisyys 98% tutkitusti!