Laatustandardit täyttävä putkiremontti omakotitaloihin Pohjolan LVIturvalta

Omakotitalon putkiremontti

Laatustandardit täyttävä putkiremontti omakotitaloihin Pohjolan LVIturvalta

Pohjolan LVIturva Oy – vahva ammattilainen omakotitalojen putkiremonteissa

Pohjolan LVIturva Oy on jo pitkään ollut yksi Suomen suurimmista ja ammattitaitoisimmista vesiputki-, lämmitysputki- ja lämmityskattilaremontteja omakotitaloihin tarjoava yritys. Erikoistumisemme omakotitalojen putkiremontteihin on tehnyt meistä erittäin vahvoja ammattilaisia tässä haastavassa ja asiakasläheisessä työssä. Onnistumisemme takaajana on ollut jatkuva halu kehittää ja kouluttaa henkilöstöämme.

Putkiremontille laatustandardi omakotitaloihin

Vahvan ammattitaitomme takaajaksi olemme päättäneet luoda putkiremontin laatustandardin omakotitaloihin. Standardi toteutetaan yhdessä henkilöstömme, tukkureiden, laitevalmistajien sekä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi vahvassa roolissa ovat rakennusmääräykset, laki sekä yleiset LVI-alan normit. Tavoitteena on, että saisimme ensimmäisen version standardista käyttöön jo tämän vuoden aikana.

Laatustandardi takaa laadun oikeasti

Standardin tarkoituksena on yhtenäistää palvelu- ja asennuskäytännöt sekä asettaa selkeät laatukriteerit jokaiselle kohteelle. Laatustandardiin sisällytetään koko palveluketju tarjouksen laskennasta lopputarkastukseen. Kun otetaan huomioon standardin laajuus ja sitä rakentava verkosto, uskomme tällä olevan oikeasti vaikutusta työmme ja palvelumme laatuun.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Tilaa kotiisi maksuton kuntokartoitus ja osallistu samalla suureen putkiremonttiarvontaan. 

Varatoimitusjohtaja Juhana Kilpeläinen

Pyydä tarjous tai kysy lisää meiltä

Heräsikö kiinnostus? Kysy rohkeasti meiltä lisää mitä vaan asiaan tai palveluihimme liittyen, autamme mielellämme!