Jari Aavisto: “Taloturva är ett bra och pålitligt företag!”

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Jari Aavisto: “Taloturva är ett bra och pålitligt företag!”

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Jari och Merja Aavisto från Laukaia beställde renovering av värmenätet i sitt fristående hus, byggt 1980. Under vintern före renoveringen hade Jari och Merja känt att värmen inte längre räckte till och att elementen inte värmde jämnt. Renoveringen utfördes i samband med en annan renovering av värmenätet på samma gata, och paret blev övertygade av det snygga arbete som Taloturva utfört.

– Detta är ett fristående hus med två våningar, som hade de ursprungliga värmerören och radiatorerna före renoveringen. På vintern kändes det lite som om det inte fanns tillräckligt med värme och att elementen inte värmde jämnt”, säger Jari Aavisto.

Paret blev bekanta med företaget när en annan, helt liknande, renovering av värmenätet utfördes på samma gata. Nöjda grannar tipsade Hausoturvas medarbetare om att Jari och Merja också kunde vara i behov av en entreprenör för renovering av värmenätet. Representanter från Home Security kom för att besöka och inspektera deras hus. Jari och Merja besökte i sin tur renoveringsarbetet i grannhuset.

– När vi såg att arbetet var bra och grannarna nöjda bestämde vi oss för att välja Taloturva, Jari summerar upp.

“Allt som avtalades skedde också i tid!”

Renoveringen omfattade byte av värmerör och alla radiatorer i huset. Samtidigt renoverades också husets pannrum något, pumparna byttes ut och en värmeregulator installerades. Hausoturva gjorde och genomförde allt som hade överenskommits innan arbetet påbörjades.

– Värmerören byttes ut och totalt 12 nya radiatorer installerades. Samtidigt installerade vi några andra saker – termostater, en värmeregulator, nya pumpar och mycket mer, säger Jari.

– Arbetet tog 10 dagar. Den beräknade tiden för arbetet var 10-12 dagar, så även här uppnådde vi vad som utlovats. Allt som avtalades skedde också i tid!

“Hausoturva är ett bra och pålitligt företag!”

Enligt paret gick renoveringen bra och påverkade inte deras normala vardagsliv på något sätt. Arbetet innebar mycket få onormala arrangemang. Paret arbetade under dagen och kom alltid hem till ett städat hem.

– Det fanns inget behov av att städa, eftersom Taloturva gjorde ett bra jobb med att städa efter varje dag”, säger Jari.

– Vi är mycket nöjda med arbetet och har bara positiva saker att säga.

Renoveringsarbetet som utfördes gav Jari och Merja en känsla av trygghet att allt nu är i sin ordning när det gäller värmenätet. De beskriver Taloturva som ett pålitligt och bra företag som de vågar rekommendera till andra.

– Hausoturva är ett bra och pålitligt företag! Av egen erfarenhet kan jag rekommendera dem, sammanfattar Jari.

Beställ en kostnadsfri konditionsbedömning

  • Vår expert går igenom ditt hems rörsystem med dig och berättar var du kan hitta de farliga punkterna i ditt rörsystem.
  • Få viktig information om riskerna med vattenskador i ett privat hus
  • Om du vill kan du få en omedelbar offert på en VVS-reparation som passar ditt hem
  • Ett undersökningsbesök tar bara en timme av din tid

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.