Byggnadssäkerhetsföretagets pålitlighet och professionalism var avgörande

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Byggnadssäkerhetsföretagets pålitlighet och professionalism var avgörande

Artiklar om bostäder, VVS-reparationer, energi, renovering och enfamiljshus, producerade av Hausoturva.

Under årens lopp har Hannu Humalamäki och hans fru arbetat hårt för att renovera sitt fristående hus, byggt 1964. Under 2013 utfördes följande av Hausoturva renovering av tappvarmvatten och 2016 en renovering av avloppssystemet. Avloppsrenoveringen föranleddes av det ursprungliga rörsystemets höga ålder och symptom på blockeringar. Hannu har varit nöjd med Taloturvas prestanda i båda renoveringarna.

I andra änden av det 167 kvadratmeter stora egnahemshuset finns en separat lägenhet, där Hannus mamma för närvarande bor. Hannu märkte att avloppen började visa tecken på stopp. Rörledningarnas höga ålder var också ett problem.

– Det fanns symptom som tydde på blockeringar. Jag undrade också hur järnrören skulle hålla”, säger Hannu Humalamäki.

Affärerna gjordes med tillförsikt

Hannu begärde in offerter för avloppsrenoveringen från flera företag, enligt honom från cirka 20 platser. Hannu hade tidigare erfarenhet av byggsäkerhet, eftersom han hade genomfört en renovering av vattenförsörjningen tre år tidigare.

– Det slutliga beslutet grundades naturligtvis på den positiva erfarenheten av företaget och tidpunkten, dvs. den vecka då renoveringen utfördes. Min mamma är äldre och hon bodde på ett vårdhem medan renoveringen pågick. Därför var det viktigt att förlägga renoveringen till en lämplig vecka”, säger Hannu om de faktorer som påverkade valet.

– “Säljaren från Taloturva var en professionell VVS-montör som visste hur han skulle presentera sitt ärende och förklara processen på ett sådant sätt att jag tryggt kunde avsluta affären”, tillägger Hannu.

“De professionella installatörerna var!”

Renoveringen inleddes med förberedelser och skydd av platsen, följt av tillträde till själva avloppsledningarna. Totalt tog renoveringen sex och en halv dag att genomföra. Hannun beskriver Taloturvas arbete som minutiöst.

– De professionella installatörerna var! Jag följde arbetet och när jag tänker på det som en lekman kunde renoveringen inte ha gjorts snabbare, sammanfattar Hannu.

“Allt gick enligt överenskommelse”

Avloppsrenoveringen innebar att Hannu slapp oroa sig för husets vattenproblem. Alla renoveringar av vattenledningarna är nu slutförda. Efter renoveringen har avloppen fungerat utan problem och de olika symptom som brukade plåga oss före renoveringen har försvunnit.

– Allt gick enligt överenskommelse och nu fungerar allt som planerat”, säger Hannu.

– Jag kan rekommendera House Security. De gav oss allt vi behövde, och vi har inte blivit besvikna!

Beställ en kostnadsfri konditionsbedömning

  • Vår expert går igenom ditt hems rörsystem med dig och berättar var du kan hitta de farliga punkterna i ditt rörsystem.
  • Få viktig information om riskerna med vattenskador i ett privat hus
  • Om du vill kan du få en omedelbar offert på en VVS-reparation som passar ditt hem
  • Ett undersökningsbesök tar bara en timme av din tid

Beställ en kostnadsfri konditionsbedömning här

Artiklar publicerade av Hausoturva

Taloturva publicerar användbar information om bostäder, boende och särskilt om enfamiljshus.

Taloturva är den främsta leverantören av VVS-reparationer för småhus i Finland, och vi kan reparera ditt hus på 3 dagar, utan att du behöver flytta ut.

Vi utför också kostnadsfria dräneringsundersökningar i privata hus, eftersom vi vill förhindra vattenskador i Finland. Vet du i vilket skick rören i ditt hus är?

Prenumerera på vår kostnadsfria tips-tidning

I tipsbladet hittar du information om VVS-reparationer, enfamiljshus och relaterade kostnader.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lämna en offertförfrågan på 25 sekunder

Är din villa i behov av reparation eller underhåll av rörsystemet? Be oss om en offert, du kommer inte att bli besviken!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.