Aaltojen omakotitalon viemärit remontoitiin sukitusmenetelmällä

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.

Aaltojen omakotitalon viemärit remontoitiin sukitusmenetelmällä

Taloturvan tuottamia artikkeleita asumisesta, putkiremonteista, energiasta, remonteista ja omakotitaloasumisesta.
Sukitusmenetelmä toimi Aalloilla

Helena ja Kari Aalto hankkivat vuosia sitten kesäpaikan Satakunnasta. Taloa remontoitiin alusta alkaen paljon ja siitä muotoutuikin nopeasti koti pariskunnalle. Viimeisin suurempi remontti tehtiin, kun Taloturva remontoi talon viemärit sukitusmenetelmällä.

Aallot ostivat nykyisen asuintalonsa ensin kesämökiksi. 1950-luvun lopussa rakennettu rintamamiestalo miellytti kuitenkin pariskuntaa niin, että he muuttivat asumaan taloon pysyvästi.

– Ollaan tykästytty asumaan täällä. Tämä on rauhallinen paikka, mutta silti täältä Säkylästä on lyhyt matka esimerkiksi Turkuun ja Tampereelle, Helena kertoo.

Viemärivaurion pelko herätti remontoimaan

 Helena kertoo, ettei pariskunta ollut osannut edes pohtia viemäriremonttia. Televisio-ohjelma viemärin remontoinnista sukitusmenetelmällä kuitenkin herätti pariskunnan. Helenan ja Karin tytär tiesi asiasta enemmän ja osasi suositella Taloturvaa.

 – Vuosien varrella on keittiön viemäri ollut muutaman kerran tukossa. Sitä kuitenkin ajatteli, että vanhoissa taloissa tämä kuuluu asiaan, Helena muistelee.

 – Viime syksynä sitten vessa ei toiminut oikein kunnolla. Samaan aikaan tuli televisiosta juttua tästä sukituksesta ja viemäreiden vuodoista. Silloin meille tuli pelko, että onko mahdollisesti jotain valunut jo johonkin, kun putket ovat vanhat.

tekstikuva 3

”Tuli sellainen olo, että homma on hoidossa”

Helena kertoo Taloturvan toiminnan herättäneen luottamusta alusta alkaen. Remontti alkoi viemäreiden kuvauksella, josta kävi ilmi remontin todellinen tarve. Varsinainen remontti alkoi nopealla aikataululla kuvauksen jälkeen.

– Keittiössä ei päässyt kameralla edes viemärissä eteenpäin, koska se oli niin rasvan peitossa. Lisäksi löytyi noin 30 cm:n mittainen huonompi kohta. Remontti oli aiheellinen, Helena kertoo.

Viisi päivää kestänyt remontti ei Helenan mukaan vaatinut merkittäviä muutoksia asumisjärjestelyihin. Aallot olivat kotona koko remontin ajan. Taloturva järjesti paikalle kuivakäymälän, ja peseytymiseen hyödynnettiin rantasaunaa.

– Kaiken kaikkiaan oli onnistunut ratkaisu, että oltiin kotona. Remontti meni yllättävän hyvin ja työntekijät olivat oikein mukavia. Heidän kanssaan asiat sujuivat mukavasti ja helposti, Helena kehuu.

”Nyt voi nukkua yönsä rauhassa” 

Helena ja Kari ovat tyytyväisiä tehtyyn remonttiin. Taloturva toimi luottamuksen arvoisesti ja remontoi viemärin siten, että sen toimivuuteen ja kestoon voi nyt luottaa.

– Kaikki on hoidettu hyvin. Kun ei tällaisista asioista voi itse tietää mitään, tulee turvallinen olo, kun joku tietää, että mitä tehdään ja miten tehdään. Remontoivan yrityksen tulee olla sellainen, johon voi luottaa.

– Sellaisia taloja, joihin tämä olisi aiheellista tehdä, on todella paljon. Mekään ei ensin käsitetty, miten vakavasta aiheesta on kyse, jos vuotoja tulee ja lattiat joudutaan repimään auki. Nyt voi nukkua yönsä rauhassa, kun tietää, että asia on hoidettu, Helena sanoo lopuksi. 

Tilaa maksuton kuntokartoitus

  • Asiantuntijamme käy läpi kotisi putkiston kanssasi ja kertoo, mistä löytyy putkiston vaaranpaikat
  • Saat tärkeää tietoa omakotitalossa piilevistä vesivahinkoriskeistä
  • Saat halutessasi heti tarjouksen kotiisi sopivasta putkiremontista
  • Kartoituskäynti vie aikaasi vain tunnin verran

Tilaa maksuton kuntokartoitus tästä

Lue blogistamme:

Taloturvan julkaisemat artikkelit

Taloturva julkaisee hyödyllistä tietoa asumiseen, elämiseen ja etenkin omakotiasumiseen liittyen.

Taloturva on omakotitalojen putkiremonttien ykkösosaaja Suomessa ja meiltä saat putkiremontin omakotitaloosi 3 päivässä, eikä asunnosta tarvitse muuttaa pois.

Teemme myös ilmaisia viemärikuvauksia omakotitaloihin, koska haluamme estää vesivahingot Suomessa. Tiedätkö sinä talosi putkiston kunnon?

Sukitusmenetelmä toimi Aalloilla
Tilaa ilmainen vinkkilehti

Vinkkilehdestä löydät tietoa putkiremonteista, omakotitaloasumisesta sekä kustannuksista niihin liittyen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jätä tarjouspyyntö 25 sekunnissa

Onko omakotitalosi vailla putkiremonttia tai huoltoa? Pyydä meiltä tarjous, et takuulla pety ehdotukseemme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.